Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
andreap spune:
Gabitzam,multam frumos..am inteles eu gresit.ma si vedeam fara programare
Ref.la programari,am o programare la Dr.Albu,la Giulesti,joi la ora 16..eu nu cred ca voi merge..deci..daca exista amatori...
fetelor,intalnirea e pe 24,sambata,la ora 14?Langa Rest. Ruby Tuesday????sper sa mai repetati vineri..ptr.o batranicauituca.
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Getutza81 spune:
Leam pus si pe contul comun, nu va mai chinuiti...
Gabriela
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
emycor spune:
buna fetelor.
am vazut ca ati discutat de ce ar fi nevoie pt bb, si eu mi-am facut o listuta care arata cam asa:
PENTRU SPITAL
1. CAMASI NOAPTE- 2 BUC
2. CAPOT
3. LENJERIE
4. PAPUCI CASA
5. SLAPI PT DUS
6. GEL DUS
7. DEODORANT ANTIPERSPIRANT
8. ELASTIC PAR, PIAPTAN
9. ABSORBANTE
10. VATA
11. TIFON
12. NEOPREOL- UNGUENT
13. HARTIE IGIENICA
14. PROSOP MARE
15. PROSOP MIC- 2 BUC
16. SOSETE
17. APA PLATA
18. CEAI CHIMIN
19. SERVETELE UMEDE
20. POMPA SAN MANUALA
21. TAMPOANE SANI
22. TACAMURI, FARFURIE, CANA, PAHAR, PROSOP BUCATARIE
23. BATISTE HARTIE
24. GARMASTAN UNGUENT
25. BULETIN
26. DOSAR MEDICAL
27. CARNET DE FAMILIE
28. TELEFON+INCARCATOR
29. AGENDA+PIX
30. ADEVERINTA SALARIAT
31. APARAT FOTO
32. REVISTA,CARTE,MP3PLAYER
33. DE RONTAIT
34. SOSETE CALDUROASE
35. PULOVER
36. HAINE COMODE DUS-INTORS
PENTRU BEBE
1. 1 BAX PAMPERS NR 2
2. SERVETELE UMEDE
3. PASTA PETRINI CU BALSAM PERU
4. SUZETA TESITA SILICON
5. MAMELOANE SILICON
6. BODY-4 BUC
7. SALOPETA-4 BUC
8. MANUSI -2 BUC
9. CACIULITA-4 BUC
10. PROSOPEL PT FIXARE
11. FINET
12. PATURICA
13. STICLUTA LAPTE
14. SET HAINUTE PT IESIT
PENTRU ACASA
1. PERIE SPALAT STICLUTE
2. PERIE PAR
3. FOARFECA ROTUNDA PENTRU UNGHII
4. COMPRESE STERILE
5. SER FIZIOLOGIC
6. APA MARE- PT NAS
7. LINGURITA SILICON
8. PATURICA MICA
9. PATURICA MARE
10. PROSOAPE MICI
11. FINET
12. ALCOOL SANITAR- BURIC
13. PRAF DERMATOL- BURIC
14. CEAI MUSETEL
15. CEAI CHIMIN
16. CEAI ANTICOLICI-BABYCALM
17. PETRU COLICI- SIROP CU EXTRACT DE MARAR- BABY WHATERGRIPE
18. SABSIMPLEX- PICATURI PT LAPTELE PRAF
19. 2 LIGHENE
20. VANITA CU BURETE
21. CRATICIOARA
22. TIFON
23. TARATE
24. PROSOP PENTRU BAIE
25. CANTAR
26. TERMOMETRU CAMERA
27. TERMOMETRU BAIE
28. TERMOMETRU TAMPLA
29. STICLUTE CEAI
30. STICLUTE LAPTE
31. LAMAIE
32. SUZETE TESITE SILICON
33. LANT PENTRU BIBERON
34. PASTA PETRINI CU BALSAM PERU
35. GEL DUS NIVEA SAU BUBCHEN
36. ULEI DUPA BAIE NIVEA
37. ASPIRATOR NAZAL
38. GARMASTAN UNGUENT
39. GALACTOGIN – PT LACTATIE
40. BETE URECHI CU OPRITOR
41. CREMA GALBENELE
42. PATURICA DIN MONTON
43. BOLUT
44. MIXTER VERTICAL
45. STATIE
46. LENJERIE PAT
47. PATUT
48. CARUCIOR
emycor27+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Gabitzam,multam frumos..am inteles eu gresit.ma si vedeam fara programare
Ref.la programari,am o programare la Dr.Albu,la Giulesti,joi la ora 16..eu nu cred ca voi merge..deci..daca exista amatori...
fetelor,intalnirea e pe 24,sambata,la ora 14?Langa Rest. Ruby Tuesday????sper sa mai repetati vineri..ptr.o batranicauituca.
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
24 nu e duminica? parca pe duminica la 14 a ramas marea intalneala.
29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Alysh spune:
Da, fetele, duminica la ora 14......m-am gandit sa ne intalnim la restaurantul Ruby Tuesday si de-acolo va conduc eu pana la chinezesc. MAine vreau sa merg sa fac rezervarea ca de maine dupa masa pana duminica eu n-o sa mai fiu prin zona, trag o fuga pe la ai mei.
MAi postez o data listutza si cine mai vrea sa-mi spuna repede ca sa pot da nr exact pt rezervarea la restaurant:
LORICH
CADINA
CLEO
LAURA
SIMONA
INA
ANDREEA
ALYSH
Alina 28+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
alra spune:
Multumesc Gabitzam si Simonix ca v-ati adus aminte de mine, si multumesc de urari! Suntem in lucru, va tin la curent
De Esme mai stie cineva ceva? Sau poate stie chiar ea si da un semn la Praline.
De la noi intre timp numai de bine: am fost cu Laurica o saptamana la bunici in Romania. A fost foarte frumos dar si foarte emotionant. Fetele de departe vor sti despre ce vorbesc. Am pus povestea excursiei pe un forum, daca vi se pare familiara vreuna din situatii va astept cu un gand.
Inca o data toate cele bune tuturor cat mai putin stres si bebei sanatosi!
Alina
Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by emycor
PENTRU BEBE
1. 1 BAX PAMPERS NR 2
2. SERVETELE UMEDE
3. PASTA PETRINI CU BALSAM PERU
emycor27+
Emy - de curiozitate - de ce pampers nr 2?? Eu am folosit la inceput tipul "new baby" - cred ca nr. 2 sunt cam mari... Si ce inseamna "Pasta petrini cu balsam peru"??
Edit ca m-am lamurit cu pampersul - cele new baby sunt nr. 1 pentru 2-5kg iar cele nr. 2 sunt mini pentru 3-6 kg...
Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
aimee79 spune:
Salutare burtici!
Ma bucur ca toata lumea e OK..atat cat se poate. Imi pare rau de fetele cu probleme la servici, de asta multumesc dr. mele ca eu am putut sta in concediu mare parte din timp, sper sa va linistiti si voi cat mai repede si daca puteti intrati in concediu ca sa nu mai suparati bebeii.
Simonacip, DE CE FUNCTIONARII PUBLICI NU POT LUA ACEA PRIMA???
Apropos de cadita pt. bebe nici eu nu am gasit in Craiova ceva sa-mi placa inca, dar am gasit pe site-ul bebe stumf o cadita anatomica cum are gabitzam cu suport cu tot costa 150 Ron.
http://www.bebe-strumf.ro/produse/cada-anatomica-cu-suport-bertoni/
Am gasit un magazin aici care o poate aduce la comanda sau o pot comanda eu direct pe net.
In rest la mine toate bunicele, mai bine ca ieri...cand am avut o stare mai nashpa...am o mare teama ca bebe sa nu vina prea devreme...offffffff...grijile astea.
Azi au venit baietii si au schimbat geamul in camera lui bebe si sper ca in curand, zilele astea sa vina si ceilalti sa izoleze peretii. Apropos de decorare, noi avem un prieten pictor si vreau sa-l aduc sa-mi picteze ceva frumos pe peretii din camera lui bebe.
Pupici!
30+Luca
Alexandra
MissParker spune:
Fetele dragele,
Am intrat doar scurt, sa va pup pe toate si sa va spun sa nu va mai faceti asa multe griji, sa nu va mai agitati cu curatenia si treaba in casa (mai e timp si dupa aceea, cand ne vom relua in stapanire corpul ), sa va odihniti, sa va relaxati, sa nu lasati pe nimeni sa va enerveze sau sa va supere (mai ales sefi imbecili si rai), sa va lasati rasfatate cat se poate, sa sperati si sa visati la o nastere cat mai usoara si la un bebe sanatos si mancacios!!
Revin maine. O seara frumoasa la toata lumea!
Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by monik16quote:
Originally posted by mi_bebelina
scuze, cred ca intrebati de suport pe care se pune cadita...de asta n-am vazut
eu ma refeream la suport care se pune in cadita sa stea bb-lul - de ala am vazzut la 20 ron la carrefour
inca o data scuze
cleo, ce ai facut cu patutul, l-ai montat?
Buna dimineata!
Si eu m-am referit tot la suport pt. pus in cadita; nasa mea a luat unul care are un cadru pe care se pune o husa ca de prosop si de pe care bb nu aluneca. Ea spune ca i-a fost de mare ajutor. Probabil exista mai multe tipuri, acela fiind din textil cred ca e mai bun... Ea zicea ca a dat 1 mil lei dar altcineva mi-a spus ca il pot gasii mai ieftin. N-am cautat inca... eu astept targul in martie .
Pt. serul fiziologic ma gandesc ca dupa ce deschid fiola mai bine il trag in seringa decat sa ating cu compresa de sticla aia... pe mine mereu m-au obsedat fiolele alea ca mi-era frica ca nu se rup bine si intra ciobuletze . Acum se fac mai altfel dar tot nu-mi plac... Fiecare cu piticii lui .
Mai, voi va laudati ca va danseaza bebeii in burtici, la mine nimic. F. rar mai simt cate o miscare anemica, f. fina...Mai e cineva la fel? O singura data pe la 20 de sapt am simtit o miscare m. serioasa, am simtit sigur ca si-a schimbat pozitia. De atunci numai miscari rare si f. f. discrete...
25+
Nu te ingrijora si eu am patit-o tot din cauza unei femei, fosta mea sefa care pur si simplu nu ma mai suporta si mi-a spus-o in fata ca a vrut sa scape de mine, oricum iti da doamne doamne dupa suflet pt ca la cei 41 de ani nu are pe nimeni , nu ecasatorita , nici barbat si nici copii si se poarta ca o frigida, important e sa-ti fie bine tie si bebelusei restul lumii nu conteaza.Pupici