Mamici de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Onyx, be strong !!! suntem alaturi de tine, nu mai fii nervoasa sa nu stresezi puiutul mic din burtica... si iati concediu si totul va fi muuuuult mai bine, daca ai posibilitatea.. uite, sa te simti mai bine

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Onyx, be strong !!! suntem alaturi de tine, nu mai fii nervoasa sa nu stresezi puiutul mic din burtica... si iati concediu si totul va fi muuuuult mai bine, daca ai posibilitatea.. uite, sa te simti mai bine

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

SI eu am aceeasi parere!plus... onyx , daca nu le faci, ce se intampla? Ce poti pati? sa stai ca mine, de 2 sapt cu varul pe usha... (am spalat doar geamul...si doar pe interior, + caloriferul, sa pun perdeaua), am stat de sambata cu vasele in chiuveta pana aseara (tati a promis..dar nu s-a tinut de cuvant; am preferat sa spal eu si sa dea el cu aspiratorul ca nu ma pot apleca ca am oase in burta), rufe necalcate..cacalau, mancare: gratar si salate, si o ciorba saptamanala. E greu de tine ca ai si ficiorul mai mare, si nu il poti priva de minimum necesar; eu pe tati insa..il tin la regim: mancam seara mai usor: fructe, lactate etc
Nu zic - sa faci ca mine, dar cand esti obosita... odihneshte te, o seara in plus/minus tot aia e. Sau fa un minim necasar, nu totul.
Acum sunt calma, dar duminica numai nu plangeam, ca inainte reuseam sa fac pe toate! si acum imi par handicapata.

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

cleo eu nu as risca nimic daca bebe ar avea circulara de cordon...la odiseea trecuta 2 mamici au pierdut 2 ingerasi de fetite la nastere din cauza asta...nu zic de cezariana ca e sfanta, insa in cazul asta...Fiecare face cum crede! Eu din cate am citit, din experienta altora nu as naste natural daca ar avea circulara...asa cum nu cred ca as mai vrea cezariana daca bebe ar fi angajat. E o decizie grea...de aceea e foarte important sa ai incredere in medicul tau si el sa iti explice exact ce e mai bine si de ce.

getutza o sa te tin! la fel si tu...daca o sa se organizeze ceva fain pe la Arad! Eu vreau sa dau o fuga si pana la Szeget pana nasc!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

fetelor. Cleo, le-am mai lasat eu, si papa a zis ca le face el, si nu s-a tinut de promisiune, si imi vin nervii si pe el…. Eu nu pot sta mult timp fara sa le fac, parca am ceva pe creier, si oricat de obosita as fi ma asez si le fac, spre exemplu sambata noapte mi s-a pus un carcel de m-am trezit din somn aproape plangand, si duminica nici nu eram in stare sa stau in picioare, dar m-am dus si am facut mancare si am calcat rufe si am facut curat, ca nu puteam sa vad casa asa! Dar m-am decis, azi dupa-amiaza merg la medicul de la serviciu si ii spun ca ma doare spatele si pe colo si pe colo si sa-mi dea medical, risc de sarcina, poate inghite galusca in momentul in care ma vede, mai ales ca am si o burta cat o sura! Si toata ziua asezata pe scaun, cand ma ridic mor de durere de spate.
Asa ca azi, vad ce si cum, daca nu vrea sa-mi dea concediu, merg la medicul de familie si tot imi da, ca medicul meu este de treaba si mi-a zis de cand cu contractiile ca daca ma doare sau ceva sa merg sa-mi dea medical.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

cleo eu nu as risca nimic daca bebe ar avea circulara de cordon...la odiseea trecuta 2 mamici au pierdut 2 ingerasi de fetite la nastere din cauza asta...nu zic de cezariana ca e sfanta, insa in cazul asta...Fiecare face cum crede! Eu din cate am citit, din experienta altora nu as naste natural daca ar avea circulara...asa cum nu cred ca as mai vrea cezariana daca bebe ar fi angajat. E o decizie grea...de aceea e foarte important sa ai incredere in medicul tau si el sa iti explice exact ce e mai bine si de ce.

getutza o sa te tin! la fel si tu...daca o sa se organizeze ceva fain pe la Arad! Eu vreau sa dau o fuga si pana la Szeget pana nasc!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mihaela, ma gandeam sa nu mai raspund la ce a zis Cleo, in definitiv o sa aflu exact pe 1 martie, dar exact la asta ma gandeam si eu: Cleo zicea de spagi, chestii de principiu, eu zic cand e posibil sa fie comoara ta in pericol, nu-mi mai pasa de nimic, nici daca ma costa mai mut, nici daca ma recuperez mai greu, numai el sa fie bine. Adica, atunci cand esti tu in situatia asta, ai o alta perspectiva asupra lucrurilor; nici eu n-as vrea sa risc, dar voi vedea ce zice doctorita.

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Lori, cred ca cleo doar incerca sa te incurajeze, sa te faca sa te simti mai bine, sa nu iti mai faci griji, sper din tot sufletul sa fie totul bine la sfarsit la toate, ce vom mai rade noi peste cateva luni cu bebeii in brate si care mai de care ne vom lauda cu gogosicile noastre scumpe, ba chiar ne vom certa a cui e mai frumos bebeul... va pe toate si hai va rog eu nu mai fiti stresate, ca tot cel mai nevinovat are de suferit, adica bebe micut micut din burtica...

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Miha, si eu vreau sa merg peste granite, dar eu as dori sa merg pana in Viena, e inca pe atat drumul dar cred ca voi gasi muuult mai multe pe placul meu si poate mai prind si ceva reduceri... chiar am deschis un topic pe tema asta, dar nu prea era nimeni interesat... voi mergeti cu masina ?

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:

Lori, cred ca cleo doar incerca sa te incurajeze, sa te faca sa te simti mai bine, sa nu iti mai faci griji, sper din tot sufletul sa fie totul bine la sfarsit la toate, ce vom mai rade noi peste cateva luni cu bebeii in brate si care mai de care ne vom lauda cu gogosicile noastre scumpe, ba chiar ne vom certa a cui e mai frumos bebeul... va pe toate si hai va rog eu nu mai fiti stresate, ca tot cel mai nevinovat are de suferit, adica bebe micut micut din burtica...

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Da mami... Doamne ajuta sa ne tinem grasunii in brate!

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Alra, sigur nu te-am uitat! Succes mult sa vina repede bb si practica placuta pina reusiti

Ca tot intreba Ancade de ecografie. Ecografii 3D/4D se pot face la Centrul Medical Unirea, sediul din Clucerului, la Medlife, la Sanador, la Medsana, la Centrul Medical Fortis. Si probabil ca mai sunt si alte locuri, astea mi-au venit acum.

Cu ocazia asta am sunat si eu sa-mi fac programare pentru eco de trimestrul III. La Iosup prima programare am gasit-o pe 30 aprilie, as avea atunci 33 de saptamani. Sincer, nu-mi amintesc la Andrei exact cand am facut-o. S-a mai programat cineva pentru eco de trimestrul III?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

gabitzam, eu m-am programat tot la 33 de sapt. Dr mi-a recomandat la 32, dar nu stiu dc sa fiu in sapt 32 sau sa fie implinite. oricum am gasit la inceput de 33, asa ca s-a decis de la sine...

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

tocmai, sa nu ne punem problema asta!! Nu are rost, medicul e cel care vede si decide. Pana in luna a 9a, mai e, acum e prematur sa ne gandim la lucruri triste. Oricum, am inteles ca si pt nastere naturala, la internare iti face ecografie, si vede atunci clar daca e sau nu. Nu putem sa stam toata sarcina cu gandul: daca o sa apara circulara? daca nu o sa imnnga atunci si se blocheaza circulatia? daca o sa ma doara tare? daca anestezia nu prinde? etc. Ajungem undeva intre frica de ursul din padure si povestea cu drobul de sare. Zic ca nu e cazul sa ne facem ganduri din astea, ca ne fac mult rau, si sa ne canalizam energia spre idei pozitive.
Riscuri oricum sunt. Orice alegere facem in viatsa! Dar daca ne gandim la lucruri negative.. deprimam si pe bb in burtica. Uneori e bine sa fii si putin inconstient, si sa le ignori.

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput