Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
buburuzii spune:
gabitzam,
eu am citit pe undeva ca crema depilatoare nu ar fi foarte indicata in sarcina, contine substante cam suspecte.
pe de alta parte, nu ar fi nici o problema daca ne facem cu ceara. din pacate, eu nu suport ceara de unica folosinta, trebuie sa ma fac cu ceara clasica si parca mi-e frica un pic sa nu capat cine stie ce de pe la cosmetica.
pana acum, am folosit sotziorul inarmat cu aparatul de epilat si cu penseta.
dar doare al naibii de rau.
imi pare rau ca nu pot sa vin la intalnirea de duminica, sotziorul mai sus mentionat a facut niste planuri de evadat din bucuresti :)
pupici si succes,
Mihaela
22+
maiiunie2008 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Laura, ti-am trimis PM.
Cleo, esti de coma.......tu vrei sa socam tot poporul roman?
Simona, nasol ca ti-a iesit si ureaplasama. Nu stiu nimic de antibiotice, dar daca sunt recomandate de dr, n-o fi chiar inconstient. Tu ti-ai facut analiza asta inainte de sarcina? CA eu am facut-o si am avut ureaplasma care n-a trecut cu primul antibiotic luat, am urmat doua scheme de tratament. Imediat dupa ce-am scapat de ea am ramas si insarcinata. Dr nu m-a mai pus s-o repet pe timpul sarcinii si de-asta as vrea sa stiu daca la tine a aparut acum sau nu stiai daca ai avut-o si inainte de sarcina.
Oricum sa te faci bine repede, repede!
Alina28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alysh, merci inca odata, dar tr sa te mai bat la cap: ma invart in jurul cozii.....

Cum trimit mesaj????
gabitzam spune:
Fetele, care ati dat ultimul mesaj si ce voiati de fapt?
Ca e scris de pe contul comun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Fetele, care ati dat ultimul mesaj si ce voiati de fapt?Ca e scris de pe contul comun.
Scuze, eu sunt vinovata, imi pun paie in cap!!
Vroiam sa trimit telefonul meu in contul comun, pentru intalnirea de duminica - mi-a trimis Alysh adresa si parola, dar nu stiu cum se procedeza.

ma declar neajutorata.
exista un ghid de folosire a forumului astuia? Poate dc citesc 250 de pg ma luminez...
Laurita
28+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
simonacip spune:
Sis, esti incorigibila...ma declar vinovata ca nu te-am invatat secretele forumului
...Macar ai reusit??

David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Laura, hai sa te lamuresc eu :)
Deeeci...cand zicem cont comun sunt de fapt 3(trei) conturi comune 
1. Unul este contul comun de pe Desprecopii, maiiunie2008, asta cu care ne logam cand creem subiecte noi si modificam listuta.
2. Contul comun de poze, al carei adresa este pe prima pagina. (Apropo, o sa mai fac un cont comun de poze ca deja cred ca s-a umplut asta. Promit sa ma ocup maine de asta).
3. Contul comun de mail, care este mamicimaiiunie2008@yahoo.it . Daca vrei sa trimiti ceva pe contul comun, trimiti un mail la adresa cu pricina.
Daca vrei sa-l verifici te duci pe mail.yahoo.it si bagi userul 'mamicimaiiunie2008' si parola.
Parola in toate trei cazurile este aceeasi, si cine a vrut-o a capatat-o pe mesageria privata.
Sper ca s-a inteles, daca nu, mai explic o data ![]()
simonacip spune:
Lorich, 
, merci frumos
David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
simonacip spune:
Gabitzam,
tot timpul prezenta cu lamuriri. I-am explicat si eu la telefon, dar tu ai facut-o mai bine cred, probabil confuzia era de la prea multe conturi cu aceeasi parola si user apropiat...
David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
cleo78 spune:
fetelor, e o luna plina afara...
CIca unele sunt dependente de luna. Eu dormm..de sting. Si la munca!
29+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Lorich spune:
Simona, uite pun linkul, gasesti acolo toate substantele, poti sa cauti si pe litere, oricum eu am cautat direct erythromycin.
www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=842&TradeName=Ery-Diolan%20200&TradeId=1110" target="_blank">tot felul de droguri
Sper sa mearga linkul, oricum e un medicament de cat. B, adica scrie ca nu are risc la fat.
Pupici si o seara super tuturor!
Lori
25+
asteptand un bebe Robert