Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Simonix spune:
Hahah fetelor !!! Zau ca sunteti de pomina ! As veni si io cu voi cracanata la resto
dar io nu mai bag ceara la dna pasa de cativa ani :D deci as fi singura gravidutza ne-cracanata :p Mie domnul sotz mi-a propus sa ma faca dansul... cu masina de tuns :D :D (eu intotdeauna am lasat o fazhiutza asa, de fitze
) Am refuzat :D :D Acum, ce sa zic, daca ne-au luat de neveste, sa se chinuie, ce, eu l-am pus?? Vedem mai incolo. Cat despre cum va fi la nastere, habar nu am, ma gandeam sa ma las asa, mai nature, sa ma coafeze doamnele de acolo, sau sa ma fac eu fix inainte de a pleca la spital - parca insa nu ma vad coafandu-ma in timpul unor contractii... si cu o ditamai burta... Banuiesc oricum ca doamnele de la spital au vazut ele tot felul de ... padurici :D mari sau mici, asta este ...
Ii ziceam aseara lui Bogdan ca se distreaza doctorii: in primele luni merg pacientele frumos aranjate si coafate, iar apoi, prin trimestrul trei apar care mai de care facute aiurea, ciuntite sau ... un picutz taiate
hehe...
Cleo - ai dreptate, si eu ma intreb pe unde a disparut miresica noastra - auzi, ia fa niste sapaturi, sa nu ramanem si fara tine !!!
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Lorich spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Laura, ti-am trimis PM.
Cleo, esti de coma.......tu vrei sa socam tot poporul roman?
Simona, nasol ca ti-a iesit si ureaplasama. Nu stiu nimic de antibiotice, dar daca sunt recomandate de dr, n-o fi chiar inconstient. Tu ti-ai facut analiza asta inainte de sarcina? CA eu am facut-o si am avut ureaplasma care n-a trecut cu primul antibiotic luat, am urmat doua scheme de tratament. Imediat dupa ce-am scapat de ea am ramas si insarcinata. Dr nu m-a mai pus s-o repet pe timpul sarcinii si de-asta as vrea sa stiu daca la tine a aparut acum sau nu stiai daca ai avut-o si inainte de sarcina.
Oricum sa te faci bine repede, repede!
Alina28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
SIMONA si mie mi-a iesit ureaplasma inainte de sarcina, trecut dupa 2 saptamani cu un antibiotic, despre eritromicina, daca nu-ti raspunde nimeni in dupa amiaza asta, am eu acasa niste linkuri salvate cu toate medicamentele existente, cu riscurile lor, e un site super, american, cred ca tot de pe la voi l-am pastrat si eu, eu comisesem ceva urat la inceput de sarcina in privinta asta :(
Lori
25+
asteptand un bebe Robert
inais spune:
buna!
o intrebare scurta: unde este exact (adresa) si cum se numeste restaurantul unde ne vedem duminica?
daca nu ajung fix la ora 14.00 si mai vreau sa vin si cu masina vreau sa stiu unde trebuie sa ajung. ![]()
andreap bravo pentru gradi!
am citit din urma si m-am distrat cu discutiile despre epilat! eu tot ceara o prefer!
si astept un raspuns legat de adresa.
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
merci frumos fetele, Lorich, da as vrea sa citesc mai mul, plec acum acasa, sper sa apuc sa citesc mai mult ca la sv....nu am timp prea mult fir-ar sa fie...
Alysh, nu am facut niciodata analiza asta, nici la prima sarcina, noua dr a avut alte scheme, stii cum e, nu-s toti la fel...
David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Salut!
Mai fetele sunteti de coma cu epilatul asta...cum puii mei rezistati la durerea pe care o presupune ceara...eu nici nu vreau sa incerc!
Eu la prima sarcina nu m-am dus la frezat ca mi-era jena de alea la cosmetica...si nici nu m-am aventurat eu sa ma fac...pentru ca aveam vizibilitate zero. M-am dus la spital si m-au facut cu un aparat din ala cu lama de care are si bunicu`...Oricum acum am epilator, dar nu are cap de radere si chiar daca ar avea mi-ar fi teama sa-l folosesc...Singura solutie mai decenta ar fi sa ma ajute sotul, dar parca vad ca nu vrea!
Bine totusi ca nu am avut cine stie ce freza acolo ca la operatie nu a fost dr si anestezista..au mai fost si rezidenti...ma faceam de cacao cu vreo taietura sau ceva...
Getutza noi la Viena am fost intr-un centru comercial...am luat un tramvai de langa Opera si ne-a lasat acolo...o zi intreaga am stat...vroiam sa luam si carucior ca e un magazin numai cu jucarii si chestii de bebe ToysRUs...mie mi-au placut magazinele de incaltaminte Humanic si la imbracaminte H&M
Elena eu zic sa nu te stresezi ca daca bebe e cumintel e ok...si mama a avut mult lichid si eu am fost ok la nastere!
Cleo tu maine tre sa dai de baut!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
Mai fetele sunteti de coma cu epilatul asta...cum puii mei rezistati la durerea pe care o presupune ceara...eu nici nu vreau sa incerc!
Eu la prima sarcina nu m-am dus la frezat ca mi-era jena de alea la cosmetica...si nici nu m-am aventurat eu sa ma fac...pentru ca aveam vizibilitate zero. M-am dus la spital si m-au facut cu un aparat din ala cu lama de care are si bunicu`...Oricum acum am epilator, dar nu are cap de radere si chiar daca ar avea mi-ar fi teama sa-l folosesc...Singura solutie mai decenta ar fi sa ma ajute sotul, dar parca vad ca nu vrea!
Bine totusi ca nu am avut cine stie ce freza acolo ca la operatie nu a fost dr si anestezista..au mai fost si rezidenti...ma faceam de cacao cu vreo taietura sau ceva...
Getutza noi la Viena am fost intr-un centru comercial...am luat un tramvai de langa Opera si ne-a lasat acolo...o zi intreaga am stat...vroiam sa luam si carucior ca e un magazin numai cu jucarii si chestii de bebe ToysRUs...mie mi-au placut magazinele de incaltaminte Humanic si la imbracaminte H&M
Elena eu zic sa nu te stresezi ca daca bebe e cumintel e ok...si mama a avut mult lichid si eu am fost ok la nastere!
Cleo tu maine tre sa dai de baut!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2

Dau, maica, dau. O cafea virtuala dimineatsa, si o boaba de orez duminica, la chinezi. Ca o data schimb prefixul. Dupa aia descresc :)))
29+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
MissParker spune:
gabitzam, am si perie din aia rotativa cu aer cald, are chiar perii de 3 marimi diferite, dar mi-l electrizeaza ca naiba si imi face niste bucle prea mari si umflate... nu ma impac nici cu aia... Ei, eu sunt f.f.f. pretentioasa cu parul, iar cand ma supar si nu-mi mai place cum imi sta, mi-l prind pe tot in coada... Ma enerveaza ca eu ii spun tipului sa mi-l subtieze mult in partea de jos, ca altfel imi sta ca o matura, iar el mi-l taie tot drept, cum stie el, nu stie sa mi-l ia filat frumos... Imi vine sa bag eu foarfeca in el, zau asa... Mai bine mi-l tund scurt, sa scap de un stres.
Mai fetele, eu nu am fost in viata mea la epilat, eu ma fac singura acasa cu aparatul de ras, la fel si pe picioare, ca nu imi creste asa mult. Beleaua nu e zona inghinala, ci parul doamnei pasa de la mijloc, pe care eu pana acum il scurtam frumusel cu foarfeca. Acolo mi-e frica acum sa nu ma mutilez naibii... Pana la urma, dau si eu asa, in prostie, cu aparatul de ras, mai bine sa raman cheala si cu pete decat cu padurea netunsa... sau il pun pe Bogdan...
cleo78, you made my day!! Radeam ca proasta, imi si imaginam toate burticile proaspat epilate si apoi mergand ca ratustele spre restaurant, ar fi fost de filmat!!
Si eu ma tot intreb unde o mai fi Ylari. Si mi-e dor si de Daria!!
Raportez cu mandrie ca am facut curat si ordine in doua sertare mari ale vitrinei din sufragerie.
La pranz imi fac niste cartofi fierti, cu un castronel de branza de vaci degresata in care pun suc de lamaie, niste shrimps, o lingurita de ulei de masline, sare, piper si putin usturoi pisat (reteta Weight Watchers). Mmmmhh, iese o bunatate 
Felicia
22+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Lorich spune:
Felicia ..mmmmmiamiii shrimps...
as manca vreun vagonel.
Simona, postel linkul cum ajung acasa, pe la 6. Pupicei
Lori
25+
asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Mai fetelor, dar crema epilatoare n-o fi buna in loc de lama? Ca sa fiu si eu on topic. Ca eu din asta folosesc in locuri ascunse... Noroc ca am o oglinda foarte mare in baie si inca n-am nevoie de ajutor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lcazangiu spune:
Draga Miss si un bilet pana in Germania cat ma costa:) ca tare as vrea sa-ti gust din mancarea ta delicioasa, am vazut ca avem aceleasi gusturi si in materie de nume, David:)
Apropo de epilat, al meu face mereu misto de mine ca atunci cand mergem la doctor ma "coafez" mai bine decat atunci cand mergem la mare, ca sa nu mai zic ca acum deja a inceput sa zica ca daca simte David durerea si sa nu-i maltratez copilul
:)
Lori
22+
David

, esti de coma.......tu vrei sa socam tot poporul roman?