Mamici de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Laura, hai sa te lamuresc eu :)
Deeeci...cand zicem cont comun sunt de fapt 3(trei) conturi comune

1. Unul este contul comun de pe Desprecopii, maiiunie2008, asta cu care ne logam cand creem subiecte noi si modificam listuta.

2. Contul comun de poze, al carei adresa este pe prima pagina. (Apropo, o sa mai fac un cont comun de poze ca deja cred ca s-a umplut asta. Promit sa ma ocup maine de asta).

3. Contul comun de mail, care este mamicimaiiunie2008@yahoo.it . Daca vrei sa trimiti ceva pe contul comun, trimiti un mail la adresa cu pricina.
Daca vrei sa-l verifici te duci pe mail.yahoo.it si bagi userul 'mamicimaiiunie2008' si parola.

Parola in toate trei cazurile este aceeasi, si cine a vrut-o a capatat-o pe mesageria privata.

Sper ca s-a inteles, daca nu, mai explic o data

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitzam, multumesc mult. Ce ne-am face fara tine?
pupici

Laurita 28+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

eu inca mai astept parola aia

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by chinabulina

eu inca mai astept parola aia

maimutzica cu urzica

ti-am dat parola la mesaje personale. E aceeasi peste tot.

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

sar'na

frumoasa parola

27+4

maimutzica cu urzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici...

Din pacate nu am mai intrat de nici eu nu mai tin minte de cand pe forum... Am avut si inca mai am o perioada foarte agitata si plina la servici ca acasa cand vin nu mai am chef de nimic...

Iertare muulta ca nu m-am uitat decat foarte fugar pe aici.

Am intrat mai mult sa asigur inca o data participarea mea la intalnirea de la Maastricht pe 21 martie..Deja am pus data in agenda...Sper sa nu intervina nimic intre timp

In rest sunt foarte foarte ocupata la servici.. Dupa o saptamana lucrata am impresia ca sunt beata...nu mai am chef de nimic...

Vroiam sa va intreb ceva: voi aveti contractii? Eu am observat ca in fiecare seara mi se intareste burtica...dar doar pentru cateva secunde...Bebica creste si se plimba prin burtica ceva de vis...
Aaaaaaaaaaa si sa nu uit: sunt foarte furioasa si deprimata de o vreme..Nu stiu ce e cu mine, ma simt foarte obosita psihic..
Hai ca fug sa mai lucrez nitzel, vreau sa termin azi ceva pentru servici.

Va pupic si promit ca imediat ce am ceva timp revin pe baricade toate fetele vechi si noi

Felicia 26+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai intai vreau sa urez La multi ani unei mamici frumoase si simpatice, care ne face mereu sa radem si aduce intotdeauna o raza de optimism printre noi, deci Cleo sanatate, bucurii ai mare grija de tine si de bebita! am ras azi de m-am prapadit la poantele tale!

Miss Parker si eu am o problema cu parul meu care nu e nici bucle, nici lins, n-are nici un Dumnezeu! Si tot asa il prind intr-o coada ca ma aduce la disperare. Am insa un fier de calcat parul, la tine nu merge? Bine, ca mi-e lene si cu ala sa ma fac, nu prea il folosesc, bine ca nu am dat banii degeaba pe el, caci se face sotul in fiecare dimineata, are si o intreaga gama de produse numai de la salon luate, cand iese din casa parca vine de la stilist. Dar trebuie sa fie si unul motat in casa, nu? A propos de "coafat", tot el ma coafeaza, ca nici eu nu mi-o mai vad, lui ii chiar place operatiunea asta. El imi face si pedichiura, tare bun e pe langa casa omului. Chiar ii ziceam sa isi deschida un salon ca ar castiga ceva bani.
Ma gandeam cu groaza ca daca fac o fata si seamana cu el apoi cred ca nu mai am nici un spor sa intru in baie. Bine ca si baiatul poate semana cu el, nu se stie niciodata

Fetelor cu ceara, nu stiu cum puteti suporta! Eu m-am facut o singura data si am zis ca never again! Si asa mi-a crescut tare repede, intr-o saptamana, eu sunt brunetica si am ditamai radacina, nu cred ca o smulge nici super-ceara. Asa ca am zis ca nu sufar eu in fiecare saptamana chinurile astea! Acuma in sarcina imi creste si mai repede, aproape in fiecare zi trebuie epilat Eu sunt sigura ca ma va apuca nasterea prina cada cu bicul in mana.

Simonix eu de la inceputul sarcinii aproape deloc nu m-am trezit sa merg la baie, si beau cam 4 litri pe zi, exact inainte de a merge la culcare ma duc de vreo 2-3 ori intr-o ora, nu stiu cum, si apoi deloc pana dimineata. Acuma de vreo cateva nopti am inceput sa ma duc si eu. Oricum e bine tare sa poti sa dormi o noapte intreaga, de la un capat la altul!

Doloress 23+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cleo! La multi ani sa traiesti fericita! Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
Ma duc sa beau o 3 in 1 in cinstea ta!

Doloress mama asa calitati la sot vreau si eu...ce salon!...pastreaza-l numai pentru tine si sa-i tina D-zeu obiceiul!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

CLEO
Laaaaaa multiiiiii aniiiiiiii!!!!! Tot ce-ti doresti pt tine si pt BB! Sa aveti parte de sanatate si multaaa dragoste!
Lori - nu, nu sunt din Bucuresti deci nr de tel n-ar fi tocmai util. Am vazut insa ca vei face rost de unu asa ca iti tin pumni sa fie o experienta ... cat se poate de placuta.
Intradevar prima data nu e ceva tocmai usor dar it only gets better ahaha . Serios, cel putin in cazul meu asa a fost. Prima data a fost crunt, ma durea pana in . Dar cu timpul a inceput sa fie ok si acum merg destul de relaxata. Daca nu eram gravi sugeram solutia ahaha.
Si mie mi-a fost de greu sa ma dau pe mana cuiva dar acum m-am obisnuit.
Am auzit persoane care in timpul sarcinii au simtit mai intens durerea dar la mine a fost invers. Nu ma doare mai rau decat epilatul pe picioare.
Va si celor care incearca prima oara ... bafta, va fi mai usor data viitoare.

Adriana 27+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor, va multumesc mult mult mult pt urari. Sunt emotionante! nu ma asteptam, sincer, si cand realizezi ca un lucru firesc, natural si exceptional cum e leaga atat de mult...
Poate ca m-a sensibilizat sarcina, poate ca si varsta, de asha e cu babele, dar vreau sa va urez si voua, din tot sufletul meu o sarcina frumoasa, usoara si copii sanatosi. Si sa fim toate fericite, alaturi de bb-ei.

Acasa nu am [bucatar] nimik, l-am trimis pe tati dupa un tort, la Pestisori (c'est pour le conneseurs! - cofetarie magica in Berceni, fara reclama dar cu coada si comenzi cu saptamani inainte!! )
Asha ca va servesc cu virtual, si duminica pe fetele care vin..cu o boaba de orez!!

Apropos de orezarii, ieri s-a comandat hualong in firma. Si eu m-am infipt la orezul lor care nu stiu cum de le iese dar le iese f. bun.

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleeeeoo
Si fii fericita si sanatoasa si cel mai furmos cadou, cel pe care il vei primi un picutz mai incolo sa fie sanatos, papacios si vesel ca si mami a lui! O sa inchin si eu un decaf in cinstea ta! Mooaaahh!

MsBB, nu mai stiu ce sa zic, ieri, daca tot eram pe topicul ala, m-am mai documentat, si nu prea-i bine sa debutezi cu durerile alea in sarcina, ca i se transmite lui bebe, ca poti avea contractii etc. E bine cica daca o faci, sa fii obisnuita, nu sa incepi acum. Mai vedem, si despre crema sunt pareri cam proaste. Intre timp, aseara, de emotii mi-am facut un zero, cat inca se mai poate

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput