Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
Alysh spune:
GATA BURTICI, AVEAM REZERVAREA FACUTA!!!!! SA NE VEDEM CU BINE DUMINICA!!!
EU ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC. Imi pare rau ca nu pot veni si celelalte fete, oricum daca se mai razgandeste cineva, nu cred ca-i o problema, se mai pot aduce unul, doua scaune in plus la masa.
VA avertizez inca o data ca e o bomba de restaurant, in nici un caz unul de lux, dar mancarea e exceptionalaaaaaaaaa! Ah, si inca o chestie, am sa pun pe mailul nostru comun nr meu de telefon sa-l aveti in caz de nevoie. POate imi dati si mie una dintre voi un nr de telefon.....in caz ca Doamne fereste, se intampla ceva si nu pot veni.....dar eu sper sa nu apara absolut nimic neprevazut. Am inteles ca oricum mai e si LAura care stie exact despre ce restaurant e vb.
Pupici
Simonix, bafta azi la eco!
Bebelina, felicitari pentru vestile de la dr si welcome in clubul colurilor scurte. Oricum cred ca n-ai atins performanta de scurtare a colului meu.
Vorbiti de coafatul doamnei pasa......ca si Chinabulina, eu tot pe NV o coafez, la nimereala, apoi ma uit in oglinda sa vad daca i-am dat un aspect cat de cat comercial. Cu ceara mi-e frica acum, abia ma fac cu aparatul pe picioare.
Alina
28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
onyxg1998 spune:
Cleo, esti de coma![]()
![]()
![]()
![]()
Si eu ma “coafez” pe pipaite
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Alysh
GATA BURTICI, AVEAM REZERVAREA FACUTA!!!!! SA NE VEDEM CU BINE DUMINICA!!!EU ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC. Imi pare rau ca nu pot veni si celelalte fete, oricum daca se mai razgandeste cineva, nu cred ca-i o problema, se mai pot aduce unul, doua scaune in plus la masa.
VA avertizez inca o data ca e o bomba de restaurant, in nici un caz unul de lux, dar mancarea e exceptionalaaaaaaaaa! Ah, si inca o chestie, am sa pun pe mailul nostru comun nr meu de telefon sa-l aveti in caz de nevoie. POate imi dati si mie una dintre voi un nr de telefon.....in caz ca Doamne fereste, se intampla ceva si nu pot veni.....dar eu sper sa nu apara absolut nimic neprevazut. Am inteles ca oricum mai e si LAura care stie exact despre ce restaurant e vb.
Pupici
Simonix, bafta azi la eco!
Bebelina, felicitari pentru vestile de la dr si welcome in clubul colurilor scurte. Oricum cred ca n-ai atins performanta de scurtare a colului meu.
Vorbiti de coafatul doamnei pasa......ca si Chinabulina, eu tot pe NV o coafez, la nimereala, apoi ma uit in oglinda sa vad daca i-am dat un aspect cat de cat comercial. Cu ceara mi-e frica acum, abia ma fac cu aparatul pe picioare.
Alina28+
Vlad
da.....subscriu pentru mancarea de la chinezescul de la Ruby Tuesday. E excelenta!
Nu ma tem ca nu ne gasim, 8 burtici in mijlocul strazii :)
Pot pune si eu mobilul pe contul comun, dar nu stiu cum sa fac, imi spui tu Alysh?
fetele, sa nu uitati aparatele foto!

Cu epilatul, in Bucuresti, care intreba, am eu o cosmeticiana draguta si e si ieftin. In zona Tineretului. Te aranjeaza cum vrei tu :)

Laurita
28+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Lorich
MsBB misi de raspuns, ce haios vorbesti despre asta. Tu esti din Buc? Ca-ti ceream si eu nr. de tel al tipei "f finuta si f delicata". Si eu cred ca ceara rulz, creste mai greu macar. Mai, dar ce nebunie, despre ce vorbim! Desi pt mine e important, ca ma gandeam eu cum o s-o sperii pe doctorita cu padurea
Mi bebelina, felicitari pt bebe sanatos! Doamne ajuta s-o tineti tot asa!
Lori25+
asteptand un bebe Robert
Ah, te-am depistat, Lorich!!
Iti spun duminica, la chinezesc despre cosmeticiana mea.:)
Laurita
28+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
simonacip spune:
buna fetele...
Am fost si eu azi la dr, desi ma epilasem, am facut-o degeaba, nu m-a suit nici pe masa, nu mi-a facut nici eco, ma asteapta peste 2 sapt cu eco de la Iosup..
Problema care ma supara e ca mi-a iesit streptococ B si ureaplasma.Pentru astea mi-a dat tratament cu eritromicina (2 cp la 6 ore) si niste ovule ca sa nu fac candida...I-a dat tratament si sotului.
Mi se pare cam mult...stie careva care-i treaba cu eritromicina asta??
In ce priveste epilatul, si eu merg la coafor si ma face superok tipa, cu chilotul pe mine, doar mutat dintr-o parte in alta. e o draguta tipa...problema e ca dupa epilat imi apar niste cosulete si doare un pic...care se mai face cu ceara pateste la fel?
Andreea, felicitari pe gradi!!!!!!!! Mare realizare intr-adevar...
David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
Hihiih, mersi LAURA, abia astept sa-mi spui... sa ne facem si noi mumoase ![]()
Lori
25+
asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Hihiih, mersi LAURA, abia astept sa-mi spui... sa ne facem si noi mumoase
Lori25+
asteptand un bebe Robert
auzi, nu putem merge in gasca la epilat apoi cracanate la mancat chinezarii??
29+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Lorich spune:
Cleoooo... esti de groaza !!! Rad de una singura aici, o sa zica astia ca m-am scrantit de tot. Ce imagine, gravidute cracanate mergand pe strada. Killarite de atata smuls la ceara.
Lori
25+
asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
mai fetelor, ceva de YLARI mai stiti? S-a casatorit acu 1 luna..si a disparut!
Nu de alta, dar am depus si noi actele la primarie. Mi-era frica ca mananca acolo femei gravide ![]()
29+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Alysh spune:
Laura, ti-am trimis PM.
Cleo
, esti de coma.......tu vrei sa socam tot poporul roman?
Simona, nasol ca ti-a iesit si ureaplasama. Nu stiu nimic de antibiotice, dar daca sunt recomandate de dr, n-o fi chiar inconstient. Tu ti-ai facut analiza asta inainte de sarcina? CA eu am facut-o si am avut ureaplasma care n-a trecut cu primul antibiotic luat, am urmat doua scheme de tratament. Imediat dupa ce-am scapat de ea am ramas si insarcinata. Dr nu m-a mai pus s-o repet pe timpul sarcinii si de-asta as vrea sa stiu daca la tine a aparut acum sau nu stiai daca ai avut-o si inainte de sarcina.
Oricum sa te faci bine repede, repede!
Alina
28+
Vlad