Mamici de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MsBB... cu ceara peste tot pasa? Ca eu asa fac, integral. Si la cosmetica cum faci? Te duci, stai ca la ginecolog si te fac alea acolo??? Mmmm... tare ciudat, eu am apelat doar pt inghinalul ala pentru plaja, nu asa cum fac acum. Chiar nu stiu cum o sa fac. Noroc ca mai am ceva timp de gandire. Auzi, macar sa dea Domnul sa am doar probleme dinastea.

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cleo - poti sa-i spui ca vrei un epilat inghinal total si iti lasa pasa intact ( netaiat ) si mumos. Acum sa vezi daca nu te doare prea tare. Poti sa incerci o bucatica mica sa vezi cum faci fata durerii si daca e okay da-i batai si fa-o frumoasa.
MissParker - , multumesc pt vb tale si intradevar nimic nu ma face mai bucuroasa decat sa o vad pe fii-mea cum creste si se face pe zi ce trece mai puternica. Sper ca si David al tau o sa fie un baiat de milioane, sanatos, puternic ... ce mai? ca mami .
Despre fier, eu am auzit ca si tine ca e recomandat sa-l iei impreuna cu suc de portocale , pt ca organismul il primeste mult mai bine si asimileaza doza de fier .Deasemenea doctorita mi-a recomand sa-l iau ori inainte, ori dupa micul dejun la aprox 2 ore. Cam greu inainte la mine ca eu cand ma trezesc am o foameee de lupppp.
Ah si sa alternez o zi elevit, o zi fierul.

Adriana 27+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Da Lori , eu asa fac , o fac mumoasa integral. Tipa de la cosmetica e f finuta si f delicata si ma simt tare bine pe mainile ei. Nu e chiar ca la gine ca doar manevrez cate un picior si cum acum nu ma mai pot intoarce pe burtica pt ma rastorn ca o balena pe o parte pt partea din spate .
Eu incerc sa mentin epilatul cu ceara pt ca mi se pare mult mai comod, in plus in timp devine din ce in ce mai usor si chiar creste mai greu si mai rarut. Asa ca pt mine epilatul cu ceara rulzzzz .

Adriana 27+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, dar de ce nu-ti iei o perie din aceea rotativa cu aer cald? Nu stiu exact cum se cheama, e ca o perie-uscator de par, la noi aici se gaseste un model de la www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Aparate_de_tuns_sau_coafat/Rowenta/Perie_rotativa_cu_aer_cald_Brush_Activ_CF_9000" target="_blank">Rowenta. La voi or fi mai multe. Si nu cred ca mai stai juma' de ora sa intinzi la el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MsBB misi de raspuns, ce haios vorbesti despre asta. Tu esti din Buc? Ca-ti ceream si eu nr. de tel al tipei "f finuta si f delicata". Si eu cred ca ceara rulz, creste mai greu macar. Mai, dar ce nebunie, despre ce vorbim! Desi pt mine e important, ca ma gandeam eu cum o s-o sperii pe doctorita cu padurea

Mi bebelina, felicitari pt bebe sanatos! Doamne ajuta s-o tineti tot asa!

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

MI_BEBELINA...ma bucur sa aud ca nu a reprezentat asta o problema.Ma apucasem de citit pe net si m-a luat groaza.Am abandonat ,am zis sa va intreb pe voi.
MISSPARKER..mersi la fel...dar nu de uter imi fac eu probleme ci de excesul de lichid despre care vorbea dr.Sper sa nu fie nimic pt ca net-ul asta ma bulverseaza rau.
Sunteti super ...rad ca idioata cand vad cu ce va confruntati si voi.Si eu eu mari probleme legate de acest aspect...dar "coafatul"incerc pana nu o sa mai pot deloc sa mi-l asigur eu.Eu am mici retineri la alte"maini":))
Intreba o fata ce sa mai faca de mancare...daca o ajuta...noi am tras duminica niste cartofi taranesti cu ciolan afumat....pfiuuu...va dati seama ca erau turcii la gura mea:))....Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salut, iar ati scris in disperare dar am reusit sa citesc tot...
am si eu probleme cu coafatul. mai nou, ma coafez "orbeste", pe ghicite adica ... pana acum nu m-am taiat, sper sa nu ma tai nici de-acum inainte...
apoi: raportez cu mandrie: am luat patut de lemn si carucior de la chicco, cu tot cu scoica... si alte trasnai pt bebe, pt decorat camera (o plafoniera, niste desene de agatat pe pereti, ceva hainute, cam asta...)
felicitari fetelor care au fost la medic si care sunt bine, care au aflat ce sex are bebe... si mult succes tuturor, ca nu mai e asa de mult. dar trebuie sa avem grija de noi in continuare, pana la capat
eu tocmai am realizat ca mai am 2 sapt si intru in concediu: intai 5 zile concediu de odihna, apoi prenatalul ... ce bine, ca mi s-a cam luat de munca... plus ca sunt mereu cu capul in nori, uit de la mana pana la gura si ma fac de ras in fata colegilor, sefilor si colaboratorilor...
cam atat deocamdata... v-am citit aseara si am vrut sa scriu o gramada, dar m-a luat o lene... si intre timp am uitat ... sunt cu capul...
vreau si eu, va rog, parola de la contul comun. pliiiizzzzz

pup,
27+4, viitoare mami de gogoasa balerina teodora maria

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Chinabulina, activeaza-ti mesageria privata, sa-ti pot trimite parola pentru contul comun.

Mi_bebelina, spune-ne te rog cand ai DPN, ca sa te trec pe listuta.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

e activata optiunea. merci

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Mai incearca o data, ca inca nu apare simbolul PM rosu, deasupra mesajelor tale.

Mergi la inceput