Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 5
magghyc spune:
Tanima,
Multumesc ca ai facut efortul sa cauti eco de atunci. Din ce vad, cam tot pe acolo erai si tu...Imi pare rau ca ai avut o sarcina atat de dificila. NU e simplu, desi s-ar zice ca nu faci nimik decat sa astepti sa iasa bebe...
La tine au cedat Ir-urile la Pregnyl? Bebe a reusit sa ia in greutate?
Ti-a spus T ce inseamna "mancarurile daunatoare?".
Eu m-am lasat de cafea si - ceea ce imi e cel mai greu - nu mai mananc sarat. Inainte de a ramane insarcinata eram hipotensiva, si cumva pt a compensa tensiunea mica beam destul de multa cofeina. Acum nu mai pot asa ca am momente cand nu pot vorbi coerent in romana... atat imi e de somn.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
magghyc spune:
Am aflat rezultatul de la Triplu Test.
E in regula, Slava Domnului...
M-am mai linistit un pic, stiu ca TT nu are rol de diagnostic, dar oricum, e reconfortaant gandul ca mi-a ieist si mie o analiza bine...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
loremunteanu spune:
Buna ziulica!
Sunt si eu o tutunica, am un baietel de un an, insa nu despre mine este vb. Va urmaresc de ceva vreme dar nu cred ca am postat vreodata...
Am o prietena (tot tutunica), va naste luna viitoare si v-as ruga, daca puteti, sa ma ajutati cu niste preturi legate de nastere. Banuiesc ca s-au mai schimbat treburile de anul trecut.
Multam!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
mirella76 spune:
si
Magg ma bucur mult ca ti-a iesit triplu test bine si mai mult ca bebe este fetita (sper sa ma molipsesc si eu).Vizavi de Ir-uri eu zic ca poti sta un pic linistita, oricum la varsta asta a sarcinii sunt frecvent mari; urmeaza tratamentul lui Tutu si o sa vezi la cealalta echo morfo daca se mentin mari; eu am inteles ca atunci e problema daca se mentin si dupa 20 de saptamani mari. Si eu am avut ir-urile mari la prima echo la Albert si cu 4 Mg pe zi( de care uitam in general si luam numai vreo 2)la a doua echo au fost in limite normale.
Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
dianad spune:
magda, tine-o tot asa: numai vesti bune sa ne dai!Cat despre mutat de la 3 la 2 camere, iti spun de pe acum ca asta va fi pt cel mult 10 ani, Asta daca nu cumva vor fi de acord bunicii sa schimbati apartamentele. Cauti doar in Militari? Jobul in zona ti se muta?DianaD & Alexandru
monicabo spune:
Magg, felicitari pt TT, macar cu asta ai scapat de un stress.
Eu zic ca va fi bine si cu restul, va avea grija si T.
In legatura cu o viitoare burtica a mea...nu stiu exact cand sa raman gravi din nou, ideea era ca mai vrem un frate sau o sora pt Andreea, si nu la o diferenta prea mare...deci sa raman gravida anul asta mai incolo, sau anul viitor mai pe la inceputul lui, cam asa ceva, daca o iesi..cum o vrea DD.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
tanima_i2002 spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Tanima,
Multumesc ca ai facut efortul sa cauti eco de atunci. Din ce vad, cam tot pe acolo erai si tu...Imi pare rau ca ai avut o sarcina atat de dificila. NU e simplu, desi s-ar zice ca nu faci nimik decat sa astepti sa iasa bebe...
La tine au cedat Ir-urile la Pregnyl? Bebe a reusit sa ia in greutate?
Ti-a spus T ce inseamna "mancarurile daunatoare?".
Eu m-am lasat de cafea si - ceea ce imi e cel mai greu - nu mai mananc sarat. Inainte de a ramane insarcinata eram hipotensiva, si cumva pt a compensa tensiunea mica beam destul de multa cofeina. Acum nu mai pot asa ca am momente cand nu pot vorbi coerent in romana... atat imi e de somn.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Nu as putea sa iti spun nici azi ce a vrut sa spuna, cert este ca si eu am renuntat la ciocolata, la prajeli, la carnea cruda, la fripturile in sange, la sucuri, la pateu, la tot ce inseamna mezel de fapt (nu ma omoram cu ele dar taman atunci ma apucasera poftele), la sorici mai ales de care as fi mancat zilnic dar..., nu am mai mancat branza decat din cea pe care scria ca este pasteurizata, oua crude...Am renuntat la f f multe, dar nu mi-a parut rau, mai ales ca am ramas si acum in mare cu aceste obiceiuri bune. IR-urile au scazut progresiv si asta cu siguranta si de la pregnyl, iar abia la 30 de saptamani au scazut sub limita maxima buna adica sub 0.5. Bebe a luat bine in greutate, uneori mai mult alteori mai putin, in final a avut 3.160 kg.
Multa sanatate si sarcina usoara fara stres pana la sfarsit.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Este pt prima data cand scriu la acest topic, desi va citesc frecvent. Sunt insarcinata in 8 saptamani, sunt tot pacienta doctorului nostru si as vrea sa o intreb pe tanima_i2002 ce tip de concediu medical si-a luat in cele 9 luni de sarcina si mai ales de la cine?
Multumesc f mult.
Te-as ruga tanima_i2002 sa-mi raspunzi daca se poate. Iti multumesc f mult.
mirella76 spune:
Zambetul florilor sa va rasara pe buze, iar prospetimea lor s-o purtati in suflet caci florile sunt ca si copiii - frumoase, gingase, parfumate, sincere......
O primavara vesnica in suflet si in viata!...
Pentru mine maine este ziua cea mare; sa fie oare inca un semn Albert de trei zile zice mama (se spune ca va avea o surioara).
Va pupic si revin cu vesti, sper bune...
Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
magghyc spune:
Tanima,
Merci de raspuns...peste 3 kilograme mi s epare o greutate fantastica la nastere!
Bebe,
Cum si eu am stat acasa 8 luni la prima sarcina, iti raspund deocamdata eu: primul concediu ti-l da Tutunaru, urmatorul dr de familie, apoi iarasi Tutunaru etc...asta pana cand se depaseste nr legal de zile de concediu/an. Dupa aceea,in plus fatza de rocada Tutunaru-dr de familie, mergi 1 data pe luna la o "comisie" care iti acorda prelungirea, - este o simpla formalitate, dureaza un sfert de ora, nimi c care sa te sperie...
Trebuie sa fii atenta sa nu ai zile lipsa intre concedii - zile lucratoare, evident. Eu am reusit la un moment dat sa am o gaura de 1 zi, si a trebuit sa ma rog retraoactiv de cei de la job sa imi dea concediu.
Mirella,
Frumos mesaj, multumim...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic