Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Nu stiu cum sa va zic, asa ca va zic direct, asa cum mi-a zis T..."sunt varza"
Am Ir-ul artera uterina pe stanga f mare 0,8, pe dreapta 0, 57.
Placenta grupa 2, grad 2 maturitate, grosime 35 mm...
Uff, poate trebuia sa incep cu partea frumoasa - bb e OK, deocamdata, si sper sa ramana asa.Si e fetita :-)
De maine ma reapuc de Pregnyl....
Sincer, sunt destul de amarata...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Si mie mi-a zis la a doua sarcina pe fata ca lucrurile pot lua o intorsatura foarte urita. Cand l-am intrebat cat de urita a zis cea mai urita.
Oricum te-am luat am avut 0.9 pe una din artere. Mi-a spus ca practic acolo nu se mai face nici un schimb, tensiunea e atat de mare incat nu exista flux.
Partea buna e ca dupa pregnyl au scazut in limite normale si cea care ar fi putut iesi o mitza de 2800 ca frate-su a crescut mare si frumoasa si in parametri absolut normali si a avut 3340. Ceea ce-ti doresc si tie din tot sufletul.
Si felicitari ca e fetita!
Andreea mama de Filip si Georgia
monicabo spune:
Buna!
Doamne ajuta sa va fie bine cu sarcina si sa va tineti copilasii in brate la termen!
T ce mai face? In afara faptului ca e f aglomerat si ocupat, mai este tot asa "de gasca"? Mai ca mi s-a facut si mie dor de el (a se citi de inca o sarcina).
Magghyc, te intrebam cate camere aveti, din perspectiva copiilor. Cu 2 bebelusi cum te descurci cu 2 camere? Adica unde il culci pe bebe 2? Cu bebe 1? Dar bebe 2 mai plange noaptea il trezeste pe bebe 1... Sau in camera unde dorm parintii... Si noi stam acum tot la 2 camere, si astea sunt calculele care nu imi ies in cazul in care ma gandesc la un bebe2.... Asa mai exista varianta cu bunicii, pana cand punem copiii pe picioare si ii putem pune in aceeasi camera o perioada, insa si eu as vrea ca (ccc) copiii sa creasca impreuna, nu separat, fie si pentru o perioada... nu stiu, cam astea sunt problemele care imi umbla prin cap...
Scuze de off topic
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
madau spune:
Magg singurele sfaturi au fost...relaxare cat mai multa (stia saracul cat sunt de zgubilitica)...odihna, Magne B6 cate 4 zi si cam atat.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Androix,
Nici nu stii cat ma bucur ca m-ai luat la IR-uri...
Merci de incurajari. Sper sa subscriu cu o dolofana langa matzul de Nichita...
Monica,
Sincer nu ne-am gandit prea tare. Dar o sa incerc ca sufrageria sa fie teritoriul lui Nichita, care are nevoie de misunat si dormitorul sa fie pt bebelusa. Seara vom dormi cu totii in dormitor (Nichita doarme cu noi, desi el nu are nici o vina, noi suntem dependenti de el, nu el de noi...)
Deci practic acum ne cautam un 2 camere spatioase - cel putin dormitorul sa fie mare, pt ca trebuie sa ne incapa patul nostru + patul lui bebe)
Eu stiu ca Nichita dormea f bine si in bouncer, care poate fi luat dintr-o camera in alta fara probleme. Sper sa ne descurcam si acum, imp e sa fie sanatosi, nu?
Edit: Tutunaru face bine. Adica face fatza cu brio afluxului de burticoase. Tu cand vrei sa te alaturi gastii de burtici?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
marimar spune:
Magda,
Te-am zarit pe aici ( ca dincolo la odisee nu te-am vazut demult, din pacate...) si am inteles ca o sa ai o fetita ! Felicitari, sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos !
Si te mai asteptam si pe la odisee....
fericita, 19 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
magghyc spune:
Marimar, multumesc mult,
esti o dragutza ca intotdeauna, dar la odisee pe mine m-a zapacit nr mare de mesaje si diversitatea subiectelor...adica m-am simtit total bulversata si atat...aici scriu pt ca stiu cate ceva despre fiecare partener de discutie, si ma simt ca intr-o mini-comunitate...
Sper sa nu te superi ..sarcina usoara si tie, si daca vrei, mai vb...id-ul meu de mess e idem cu id-ul de forum...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
syyylviuta spune:
Hello,
Spre rusinea mea, abia acum am descoperit ca dr. T are si subiect cu gravidutze sau foste gravidutze... eu il stiam doar pe cel de la aspirante.
Sunt pacienta dansului, am foarte mare incredere in el, dar m-a cam apucat teama de nastere, eu avand miopie stiam ca fac cezariana, si la ultimul control mi-a spus ca pot naste natural. M-a cam socat aceasta veste, dar deja m-am obisnuit si la urmatorul control, pe 10 martie ii voi pune muuuulte intrebari.
Ma apuc de citit din urma. Va pup!
23+ cu Stefan Cristian
madau spune:
syyylviuta bine ai venit!
Eu sunt pe aici, va citesc zilnic dar sunt putin suparata...ceva probleme "in paradis", sper sa se rezolve cat mai curand si sa fie totul ok. Am sa va rog sa puneti un gand bun pt noi la Doamne-Doamne, sa revina totul la normal si sa putem zambi din nou
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Madau,
Sper ca problemele in paradis sa nu fie ceva grav...
Te astept cu vesti bune. Am pus gand bun la Doamne-Doamne...
Doar, doar o iesi soarele...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
tanima_i2002 spune:
Inca o mamica cu foste IR-uri mari pe perioada sarcinii. Am facut pregnyl de la 4 saptamani pana la 30 de saptamani. La 14 saptamani IR-uri 0.75/0.77, placenta 29.8 grosime si grad 2 de maturitate.
Chiar am luat fisa de la prima eco morfologica sa imi improspatez memoria.
Toata sarcina am avut contractii, 6 internari si am luat magneziu cate 4 pe zi plus no-spa ptr contractii si mai tarziu ginipral. Am bagat pastile cu pumnul, dar nu mai conteaza, acum am un nazdravan de toata frumusetea.
Mi s-a impus repaos muuuult (de aceea am si luat concediu de la 5 saptamani pana am nascut) si sa incerc pe cat posibil sa nu ma enervez/obosesc, sa mananc echilibrat si ceea ce imi face bine, sa evit mancarurile daunatoare (parca asa s-a exprimat T). Bineinteles ca am avut grija eu sa nu mananc ficat, branza nepasteurizata, carne cruda...
Multa sanatate la toate gravidutzele si la toti prichindeii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)