Dr.TUTUNARU (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Andreea,
Daca ai programare, asta e, inseamna ca e pe 3 este si pleaca de abia pe 4...
Sa nu te superi pe sotul tau ca e asa, in general barbatii sunt mai speriati decat noi cand ceva nu merge bine , mai ales daca e vorba de o sarcina...Incearca sa vezi partea buna, ca ii pasa de tine...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Nu stiu cum sa va zic, asa ca va zic direct, asa cum mi-a zis T..."sunt varza"
Am Ir-ul artera uterina pe stanga f mare 0,8, pe dreapta 0, 57.
Placenta grupa 2, grad 2 maturitate, grosime 35 mm...

Uff, poate trebuia sa incep cu partea frumoasa - bb e OK, deocamdata, si sper sa ramana asa.Si e fetita :-)

De maine ma reapuc de Pregnyl....
Sincer, sunt destul de amarata...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ce frumos! O fetita!! Mai ales ca asta preferai... Dar si daca era baietel, era totul ok.
Nu te amari, bine ca este bebe sanatos. Cu tratamentul asta e, fa-l ca sa fie bine pt bebe, si nu te amari, gandeste-te ca bine ca exista tratament. Are grija T. de asta...Chiar ce mai face, banuiesc ca tot asa ocupat...

Am si eu o intrebare: voi cate camere aveti? ASta apropo de ceea ce intrebai tu la inceput, cu crescutul a 2 copii...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

magghyc,nu te mai supara(daca poti,ca e usor de zis si greu sa fi in situatia respectiva).
Si eu am fost "varza",am avut toata sarcina IR-urille 0.8 si 0.7.Am facut pregnyl 8 luni fara pauza.Nu mai avea unde sa-mi faca injectia,nu mai suportm intepaturile.Am facut pana in ziua cand am nascut injectii.Am avut o incredere nebuna in doctor si a iesit bine .Am o minune de fetita .care peste o luna implineste un an.

Iti doresc sa va fie bine la amandoua si tie si fetitei tale.
Sunt convinsa ca asa va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Magg si eu am fost "varza", poate mai varza decat tine...si IR-uri, ci cerclajul ala super dificil...dar uite ca totul a fost bine. Nu mai fi amarata, priveste partea frumoasa...o sa ai o fetita, ai un dr bun care se pricepe la ce face...va fi bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Va multumesc la toate de incurajari...
Citindu-va m-am mai calmat un pic, ce pot sa spun?
Imi doresc sa spun si eu la sfarsit ca am fost un caz cu probleme, dar care s-a terminat cu bine...
Si la Nic am avut probleme cu IR-urile si cu placenta imbatranita, insa nu la nivelul asta. Sper ca bebe Sara sa fie bine.
Madau, Mihaela, Monica .
Monica, noi avem 3 camere acum si intentionam sa ne mutam la 2. E o poveste complicata de ce ...oricum nu pot spune ca ma sperie nr. de camere...Dar asta depinde mult de fiecare familie cat spatiu e necesar.

Am gasit ff greu Pregnyl ( am umblat efectiv din farmacie in farmacie). De ieri am reinceput intepaturile. Ma rog ca peste o luna sa imi spuna Iosup ca IR-urile au scazut...

Ca PS: Si Iosup si asistenta lui mi s-au parut super dragutzi. Mi-au scris pe CD "bebe Sara Alexia" , Iosup a glumit tot timpul etc.
Mi-a placut mult de ei. Sotul meu era asa de fericit ca are fata, ca eram sigura ca iese afara si aduce lada de sampanie,acolo, la gravide...Cand am iesit de la T si i-am spus ca avem probleme, s-a facut alb la fatza.
A fost o surpriza pt mine - nu stiam cat de mult isi doreste fetitza.
Sper sa fie OK bebe Sara si sa intru sa incurajez alte gravide cu IR-uri marite..

Hai, ma duc la somn.
Va pup,tineti-mi pumnii...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Mie mi-a spus doctorul ca e bine ca este fetita,pentru ca deobicei ele sunt mai rezistente decat baietei.Cred ca nici el nu mai stia ce sa-mi spuna sa ma incurajeze.
Crede-ma ca nici acum nu am putere sa ma apuc sa povestesc prin cate am trecut pana am ajuns aici.Poate imi fac curaj si ma apuc sa astern pe......DC povestea noastra.
Pana atunci ,iti doresc ca peste....n luni (scuze ca nu am retinut varsta printesei tale)sa incurajezi si tu alta viitoare mamica speriata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Magda, si sor-mii i-a gasit Iosup la 16s pe o artera IR supermari si a intrebat-o daca a fost cumva suparata/nervoasa in ultima vreme pt. ca rezultatul poate fi si din acea cauza. Cel putin asa a retinut ea. La T nu a mai intrat din motive de coada si plecat inapoi in provincie. A liuat magneziu si asta a fost. Are o fetita cuminte: doarme, papa, se joaca, se dezvolta normal fara sa-si chinuie mama cu nopti nedormite si urlete.Asa ca felicitari pentru fetita! Va fi bine, vei vedea peste o luna. Si gandeste-te ca , cel putin pana acum si cu siguranta si de acum inainte, sarcina cu Sara a decurs mult mai bine decat cea cu Nic. Eu sunt convinsa si de faptul ca vei depasi 38s, ca Sara se va naste la termen. Iti tin pumnii pt rezultatul la TT. Acum conicid varsta sarcinii si cea dupa UM sau iar te trezesti cu 2 rezultatye?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Diana,
Ma bucur tare pentru sora ta...Si iti multumesc de incurajari.
La mine cred ca e sigur vorba de o placentatie defectuoasa, si nu de stress - m-a cam speriat grosimea placentei, care e 35 de mm, ceea ce ar trebui sa corespunda la 35 de s de sarcina din ce stiu eu...
In fine, important e ca bebe sa fie ok.
Rezultatul la Triplu test il primesc saptamana aceasta.Sper ca macar asta sa iasa ok.

Mihaela,
Si noi ne bucuram ca e fetitza, nu neaparat ca sa fie mai rezistenta, ci ca asta ne dorisem. Te inteleg ca iti e greu sa retraiesti exp sarcinii, mai ales daca a fost una dura. Insa s-ar putea sa te ajute, pe mine m-a ajutat mult in sarcina trecuta.
Multumesc de urari, sunt in 16 saptamani, dar nu apuc sa imi editez semnatura.

Pt fetele care au avut probleme cu IR-urile, ati primit cumva si alte indicatii de gen regim alimentar etc? Am vazut ca e plin netul de asa ceva, bine, banuiesc ca dr care nu au tratament pt IR-uri incearac orice ca sa salveze situatia, dar ma intreba daca unele din recomandari vi s-au parut pertinente sau nu...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

magghyc si eu am avut probleme cu IR, dar nu asa mari, mie mi-a da magne B6 4 zi, si de atunci asa o tin.
Curaj, o sa vezi ca impreuna cu Tutu o sa fie bine.

Andreea31+RADU

Mergi la inceput