Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 2
dianad spune:
Gata, a aruncat suzeta la gunoi. E drept ca s-a gandit cateva secunde daca s-o faca sau nu. Alta nu-i mai cumpar.DianaD & Alexandru
magghyc spune:
Dianad,
esti o fericita...sper sa ai nervi (daca o fii cazul, poate ca nu va fi afectat).
Evident ca intru sa scriu dupa eco. Am mari emotii, noroc ca ma mai cert pe aici pe la job si mai uit. Uneori imi vine sa ma fac mama casnica, m-am cam saturat de proiecte si dead-lineuri si tot tacamul...Descopar ca e greu sa fii gravida, sa lucrezi si sa nu te enervezi.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
dianad spune:
Nu vei rezista acasa. Ru abia astept sa reincep muncile. M-am saturaaaat de stat acasa, plod, piata,parc,bucatarie, curatenie, caine, pisica si cam atat.DianaD & Alexandru
magghyc spune:
Diana,
Si tu ai dreptate...
Stiu ca nu e simplu, poate doar daca ai avea o menajera ca ajutor, desi multi barbati sunt socati de idee. Cel putin cei din Romania, pt ca in alte parti a sta acasa cu copilul e foarte diferit ca experienta - mamele se vad tot timpul, se duc la inot, in parc, la teatru de copii, la gimnastica, cu tot cu copii, acasa au in general ajutor pt menaj etc.
Aici lucrurile sunt mai anoste si unoeri, mai ales iarna cand nu poti iesi pe afara e mai greu.
Vad ca tot cu ex-gravide ma conversez...Gravidele lui T ce fac? Toate bune?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
aaandreea78 spune:
Ce sa facem ne luptam cu dureri de masele, groznice(toata noaptea m-am plimbat prin casa)si ne gandim cum o sa fac de la Pitesti la Buc. cand o fi sa nasc. Voi m-ati incurajat, o sa fie bine.
Asta ca ai intrebat de gravidele lui Tutu.
Si daca tot m-ati bagat in seama, a avut cineva streptococ B, ca mi-au venit analizele, merg sa le iau azi si va cer sfatul? Pot?
Andreea31+ RADU
monicabo spune:
Da, eu am avut streptococul :((((
O sa-ti dea sa iei augmentin, daca va figura pe lista antibioticelor sensibile. Eu asa am luat.
Dar poate tu nu vei avea...
Oricum daca ai , trebuie sa iei ceva antibiotic...o sa-ti dea T.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
mirella76 spune:
buna dimineata si de la noi!
Magghyc bafta la Iosup abia astept vestile bune de deseara voi fi sigur pe metereze...
Noi abia pe 4 martie am putut fi programati, si imi zisese Tutu sa sun repede ca-i aglomerat; sa-mi fie invatare de minte...
Am citit undeva, probabil in vreo revista, vizavi de suzeta ca o mamica ia explicat copilului ca el este mare si ca sunt bebelusi foarte saraci care nu au suzeta, asa ca au pus suzeta in plic sa o trimita unu bebelus sarac... Mi-a placut ideea...
Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
aaandreea78 spune:
Buna dimineta,
Monica, spre norocul meu este absent steptecoc B, dar este ceva cu candida........., o sa-mi spuna Tutu ce sa iau.
Mirela si noi mergem pe 4 martie la control, pe la 14.30.
Sa aveti o zi frumoasa.
Andreea31+RADU
magghyc spune:
Andreea,
Imi pare rau de faza cu dintii..Stiu cum e, poate totusi te poate ajuta un stomatolog cu ceva? Daca ai o infectie, ma gandesc ca se poate drena un pic...
De la Pitesti ajungi SIGUR, stai linistita. Chiar iti poti ruga sotul sa nu mearga cu 200 la ora, ca ei cand aud de nastere, li se cam topesc neuronii...Al meu a dat spaga la liftiera 25 de lei cand m-am internat, nici acum nu ne explicam de ce...asa i-a venit, era setat pe dat bani numai sa ii fie nevasta bine...
Mirela,
Uff, si eu am emotii...Parca stau pe ace, noroc ca suntem in mutare cu firma si am tot avut de impachetat, lipit etc. Asa am mai uitat de eco, ca altfel stateam cu ochii pe ceas...
Cu programarile la Iosup chiar ca e o problema, ar trebui sa puna anuntz ca se fac cu 6 sapatamani inainte. Si mie mi-a zis T sa ma programez din timp, noroc cu el ca alfel nu cred ca sunam asa repede...
Va pup, ne auzim diseara, sper cu vesti bune.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
aaandreea78 spune:
Mai fetelor, pe 3 am programare sau asa spune sotul meu, ca e luni, iar fetele de la celalalt forum spun ca e plecat din tara in 4-10 martie, asa ca hai sa verificam.
Multumesc de sfat in legatura cu dintii, aseara eram de urgenta la stomatolog, mi-a pus un pansament, acum sunt bine, dupa dureri groaznice si o cearta cu Dl sot.(ca nu am grija si ca........ de ale lui......e speriat rau cand am cate ceva.......)si in loc sa ma calmeze , el mai multa agitatie imi da.
Andreea31+ RADU