Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 23
dianad spune:
Ca idee, intri pe pagina lantului de farmacie si dai de cautare produs. Eu am intrat pe dona si help-net, cand trebuia sa-l vaccinez pe alex am intrat si pe sensiblu.Iti tin maine pumnii la T. Si lasa munca, ia-ti concediul cu 10 zile mai devreme. Picioare umflate, tensiune destul de mare, eu zic ca ai lucrat destul si ca Sara merita liniste ca sa creasca mare.Pup fetele DianaD & Alexandru
alexutza_26 spune:
Buna dimineata burtici
Sunt noua printre voi, sper sa ma primiti si pe mine in randurile voastre, de paciente ale lui Tutu..
Eu am nascut cu el acum aproape 2 ani, un baietel super sanatos si super grasun. Acum dupa indelungi ganduri si dezbateri cu soata am decis ca tot la el sa mergem sa aducem pe lume fetita(cica asa ar fi, dupa ce ieri Iosup mi-a confirmat, dar savedem pana la capat, sa nu-i creasca vreo putza intre timp)...
Am si eu o intrebare la voi - daca ma puteti ajuta...inca nu am ajuns la el, am facut primul set de analize - sunt ok, am facut eco aici in Ploiesti dupa care m-am dus si am facut DT - la care astept rezultatul sapt viitoare...
Acum intrebare: - cand ar fi mai bine sa fac o programare la el???...inainte sau dupa TT??...Poate ca ar fi bine mai intai sa vada si el rezultatul la DT...sau sa le vada pe amandoua o data????
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
machus spune:
Alexutza26,
Nu cred ca vrea sa se uite pe rezultatul de la TT. Il intereseaza daca este pozitiv/negativ. Mie mi-a spus sa il sun doar daca este pozitiv. Facusem analiza in ziua respectiva.
Legat de TT, eu l-am facut saptamana trecuta si este negativ. Si am aflat ca vom avea baietel, iar taticul este .
Pupici la tutunici !
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
magghyc spune:
Diana,
sarumana...dar nu exista in nici una din retele farmaceutice mari - le-am luat la rand pe toate. Mai ramane sa am bafta prostului si sa gasesc la o farmacie dosnica, neprinsa in vreun lant farmaceutic mare.
Toata lumea m-a sfatuit sa cer recomandare de la dr. pe un medicament similar.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
monicabo spune:
Magg, bafta la T. Sa vii cu vesti bune! Cu pregnyl-ul, cel mai bine intreaba-l pe T, poate stie el vreo farmacie, ceva, ca doar il recomanda multor fete. Ai mai luat pana acum? Si unde l-ai gasit, daca da? Nu mai au?
Alexuta, mie nu mi-a dat T sa fac DT, ci doar TT. Si cum zicea si Machus, mi-a zis ca daca iese rezultatul negativ e ok, daca iese pozitiv, sa-l sun. Nu a fost cazul, ca a iesit negativ.
Eu zic, parerea mea, sa-ti faci o programare la el, cat mai repede, ca sa te stie, sa-i spui ca vrei sa nasti tot cu el etc....
Felicitari pt fetita! In general Iosup nu greseste sexul copiilor, sau ma rog in proportie de 99% nu. Eu tot o fetita voi avea
Machus, felicitari pt baietel.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+ Ana Maria
machus spune:
Monicabo multumesc.
Ti-am citit povestea. Doamne, ce inseamna net-ul asta !!! Ce inseamna sa dai peste doctori care habar nu au ce fac. Si ma gandesc ca au fost femei care i-au urmat diagnosticul si au facut intrerupere de sarcina.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
musettepink spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Diana,
sarumana...dar nu exista in nici una din retele farmaceutice mari - le-am luat la rand pe toate. Mai ramane sa am bafta prostului si sa gasesc la o farmacie dosnica, neprinsa in vreun lant farmaceutic mare.
Toata lumea m-a sfatuit sa cer recomandare de la dr. pe un medicament similar.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
Am eu o cutie de pregnyl pe care ti-o daruiesc cu toata inima numai sa-mi zici!Da-mi un pm sa vedem cum facem sa ajunga la tine!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+LUCA
magghyc spune:
Musettepink,
Iti multumesc tare mult...vreau sa zic ca m-ai impresionat si tu si Dianad, care azi a luat farmaciile la rand ca sa ma ajute sa caut Pregnyl- si pana la urma a gasit!
Deci eu nu mai am nevoie, insa sunt sigura ca mai sunt gravidutze sau viitoare gravidutze care cauta cu disperare - eu am sunat azi la peste 10 lanturi farmaceutice si in afar de Cityypharma nu mai avea nimeni nimik, nici macar o fiola...
Dar, sincer, eu te sfatuiesc sa nu o dai pana nu nasti...poate suna egoist dar daca mai ai nevoie? Mie mi l-a intrerurpt T de 2 ori in sarcina, dupa care iar m-a rebagat pe tratament...in functie de IR-uri...
Deci inca odata multumiri - eram destul de debusolata azi cand am vazut ca nu gasesc, dar uite ca a fost ok.
Acum, revenind la T - am fost la cabinet - fetita e bine, suntem in grafic, are 1800 de grame si e in pozitie pelviana. Pt ca nasc prin cezariana, nu are importanta, e haios ca in primele luni a stat cu capul in jos si acum nu mai vrea...
...De tensiune T mi-a zis ca 16 cu 8 e mare, dar 14 cu 7 - cat am avut in ultimile 24 de ore nu e adica sa ma ingrijorez daca ajunge la 14 cu 9. Inteleg ca valoarea 2 mare indica probleme, sper sa nu fie cazul, oricum fac tot posibilul sa fiu cuminte, si sa nu ma enervez. Mi-a mai dat in caz de nevoie niste pastilute de se tin sub limba - la tensiune mare, am uitat acum cum se numesc
De trusa de anestezie am intrebat, mi-a spus sa nu o cumpar, il mai intreb odata pe 10/11 iulie cand merg la el din nou. Era cam prins asa ca nu am reusit sa il intreb de rezervele CMU, asta e...sper sa reusesc data urmatoare...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
musettepink spune:
Magghyc cu placere,daca mai ai nevoie si nu gasesti te rog sa-mi spui!Vroiam sa te intreb cu acum la 30 de saptamani ai mai facut ecografia la dr Iosup ca eu l-am intrebat pe T si mi-a zis ca nu mai e nevoie ca se uita el la toate asa ca nu mi-am mai facut programare.la tine la Ir-uri se uita el din principiu sau ii spui tu sa se uite?
Felicitari pt bebelina grasuna!!!!!!!!!Si atentie la tensiune!Tinem pumnii sa nu mai creasca!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
magghyc spune:
Musetteblue,
Nici eu nu m-am mai dus la Iosup - imi facusem programare si am avut o urgenta in familie si a trebuit sa o anulez...
Si mie mi-a zis T ca nu e nevoie, dar eu as fi vrut totusi sa merg, doar de dorul lui bebe..
Da, la mine se uita T la IR-uri, pt ca de la 14 s au fost proaste, si atunci se uita ca sa vada daca se mentin , scad sau cresc...Il intreb si eu in general de Ir-uri, dupa ce imi spune cat a crescut bebe, chioar face misto de mine uneori pe tema asta...dar de masurat le masoara.
Daca e bebe OK si IR-urile la Iosup sunt ok banuiesc ca nu are de ce sa le masoare...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara