Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 22
ralu_t spune:
magg nu sta cu tensiunea aia ca e mare. peste 14 cu 9 nu e ok. suna-l pe tutunaru si intreaba-l ce sa iei. eventual las-o mai moale cu sedintele. eu am avut 14.9 pe la 36-37 de saptamani si mi-a zis ca sunt la limita, sa stau linistita, eventual sa ma culc. tensiune mare la tine inseamna si tensiune mare pe artere uterine, deci trebuie tratata.
fetelor, nu mai stiu sa va zic exact cat costa prin CMU, am vb cu ei la telefon la un moment dat, dar mi-au dat un pret astronomic si servicii cam putine, stiu ca atunci am comparat cu medlife, care dadea si haine pt tine si bb, orice consumabila, pe cand astia strict serviciile medicale, cazarea si masa, undeva in jur de 1800 euro nasterea naturala-ca aia ma interesa pe mine, deci imi imaginez ca cezariana sare de 2000. evident ca nasti tot cu T, ca doar asta ne intereseaza, cel putin pe mine una asta m-a tinut legata de elias, altfel, sincer, cred ca ma duceam la medlife sau euroclinic.
sa luati doar garsoniera de la ei-care e 100 euro pe noapte- sincer nu cred ca aveti vreo sansa, sunt rezervari facute cu ff mult timp inainte, rezervari de care nici nu se tine seama daca cineva se hotaraste sa nasca prin ei cu tot tacamul, cel putin asta mi s-a oferit mie:)) sareau peste rezervarile celelalte daca nasteam prin ei-si credeti-ma nu merita, mai ales la cezariana, unde nici macar de mancare nu te poti bucura- stai la coada la toaleta cu toata lumea, stai la coada la alptat cu toata lumea, basca sa mergi 7km de la rezerva ta pana la bb sa alaptezi la 3 ore, dupa cezariana nu cred ca e prea simplu...
machus eu am fost la iosup la 19 si ceva si a fost ok.
musette, daca vrei sa aflii si parerea mea-momentul cel mai placut de care-mi amintesc legat de nsatere a fost cand mi l-au dat pe bebe sa-l pup dupa ce l-au scos. pentru mine a fost un moment de milioane, nu exista cuvinte, sa simt pielicica aia calda si fina si sa-l vad dupa atata asteptare. eu nu as face anestezie generala nici moarta. in plus, durerile sunt mari dupa, am stat cu 2 fete la TI dupa nastere care facusera anestezie generala si eu pe langa ele eram ca o floare, primele 24 de ore cel putin ca dupa aia eram toate 3 ca niste rosii scofalcite
syyylviuta, cum a fost?
sim si magg multumesc pt urari si aprecieri
fetelor cred ca ne trbuie capitol nou.
am si eu o intrebare, la sf lunii e dr. la cabinet? trebuie sa merg si eu la controlul de 6 saptamani.
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
simodina spune:
Salutare fetelor!
Stie careva daca T recolteaza celule STEM? Dar daca e la cabinet
saptamana viitoare?
Merci
PS Si daca vreuna dintre voi ma poate ajuta cu lista de analize pt 28-32 s v-as fi profund recunoscatoare, am pierdut-o pe cea de la dr.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Magghyc nu e de gluma cu tensiunea asta - si eu te sfatuiesc sa-l suni de urgenta pe dr sau da-i mesaj. In cate sapt esti?
machus spune:
Ralu_t eu am programare pe 2 iulie si am aflat de pe forumul de aspirante ca dr T ar fi plecat dupa 4 iulie cateva zile.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
magghyc spune:
Ralu,Nadina,
Recunosc ca eu nu mi-am facut griji cu tensiunea pt ca ma simt OK, asa ca, in ciuda valorii nu l-am sunat pe T.Maine oricum merg la el, intre timp o sa vad cum stau - aseara aveam "doar' 14 cu 8. Fatza de 16 e mai ok, oricum, inteleg insa ca si asta e mare???
Eu mi-am uitat lista de analize la dr de familie, tot ce pot sa iti soun e ca ai streptococ B la Medicover si biochimie sange + sumar urina la medicul de familie. Din pacate nu imi amintesc mai mult, poate e totusi cineva care are biletelul...
M-am tot gandit daca merita sau nu sa incerc sa nasc prin CMU. Tinand cont ca neonatologia NU e separata, sincer nu vad de ce as da atatia bani. Mi se pare incredibil ce tupeu au astia de la CMU - oricat de frumos mi-ar zambi lumea in alea 3 zile tot nu merita 2000 de euro.
Asa ca mai ramane sa vedem cu garsonierele CMU sau Elias - astea as incerca sa le obtin, daca s-o putea.
PS: cine ne face capitol nou? Eu nu am pricep, plus ca deja mi-a expirat momentul de pauza ...de abia astept sa mai stau pe acasa...
Ralu, rezervarile la garsonierele CMU sunt facute direct la ei sau la dr? Adica as putea sa ii sun sa rezerv sau mai bine imi vad de treaba mea (ca nu ma vor baga in seama..)?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
musettepink spune:
Ralu t
Simodina iti dau pm cu analizele!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+LUCA
simodina spune:
Merci fetelor!
Magghyc cum a fost la doctor? Cum e cu tensiunea ?
Ralu, acum am vazut ca esti proaspaata mamica. Sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos! Ai scris undeva cum a fost la Elias? Daca da, da-mi si mie link-ul, te rog! E adevarat ca nu iti dau copilul in salon nici in timpul zilei?
NAdina
magghyc spune:
Buna,
Am si eu o mare rugaminte.
Stiti vreo farmacie care vinde Pregnyl?
Nu am gasit nicaieri...
Nadina,
Maine merg la T.
Vin cu vesti,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
dianad spune:
Magda,Farmacia Dona 21 Sos. Colentina nr. 53 0212420130 Bucuresti 59,02Farmacia Dona 40 B-dul Ion Mihalache, nr. 47 0212235054 Bucuresti 59,0DianaD & Alexandru
dianad spune:
uite si la help-net Bucuresti Bd. Dinicu Golescu nr. 29 (Gara de Nord) 59.02 56.07Vezi harta HN 8 Bucuresti Bd. Constantin Brancoveanu nr. 114 (Berceni) 59.02 56.07Vezi harta HN 37 Ploiesti Str. Bd. Republicii, nr.104, bl.12C, parter (langa Mega Image) 59.02 56.07Vezi harta HN 45 Bucuresti Sos. Giurgiului, nr.129, Bl.A2 (intersectia cu Luica) 59.02 56.07Vezi harta HN 50 Arad Str Metianu nr 1 59.02 56.07Vezi harta HN 54 Giurgiu B-dul. Mihai Viteazu, nr. 5 59.02 56.07Vezi harta HN 61 Slobozia Str. Matei Basarab nr. 53, Magazinul Universal Ialomita-Parter 59.02 56.07Vezi harta HN 62 Sebes Str. Lucian Blaga, nr.85, Sebes, Jud Alba 59.02 56.07Vezi harta HN 66 Deva Bd. Decebal, Complex Comercial Central, Parter, Corp D 59.02 56.07Vezi harta HN 74 Bucuresti Bdul 1 Decembrie 1918, nr. 37 59.02 56.07Vezi harta HN 76 Bucuresti Str. Bucurestii Noi, nr. 70 59.02 56.07Vezi harta HN 102 Bucuresti Bd-ul. Corneliu Coposu, nr. 2 (Carrefour Unirea) 59.02 56.07 DianaD & Alexandru