Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 21
magghyc spune:
Ralu,
si eu am vizionat pozele lui bebe cu Nichita. el zicea mai mult "bebe, nani" - in traducere libera "un bebe care doarme". Sa iti traiasca golanul si sa se faca mare si frumos!
Kid,
Si tu tot in Grecia? Mi-e mi-a fost teama sa plec acum, dat fiind faptul ca eu am o nastere prematura la activ...iar cu bebe mic in Grecia am 2 probleme: vreau in insule, dar nu in thassos, si in acelasi timp as vrea o insula cu conexiuni bune de feribot. Ieri aproape ma hotarasem la Limnos, dar am senzatia ca vine ferry 1 data pe saptamana acolo ...asa ca nu stiu daca ma risc sa raman cu Sara blocata...
In fine, dupa cum spuneam, incerc sa ma preocup de vacanta ca sa nu ma gandesc prea mult la nastere.
O s avb si eu cu T de rezerva privata, sper sa se poata, mi-as dori sa am baia mea. Pe mine nu m-ar fi deranjat nici daca era salon de 2, o baie la 2 persoane mi s epare in regula...
Iar nastere prin CMU banuiesc ca e super scump, Ralu, tu ai idee cat ar fi insemnat? Ai fi nascut tot cu T?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
kid2003 spune:
Da, da, Ralu, si eu am aceeasi intrebare. Adica daca vrei doar sa beneficiezi de salon si asistentele CMU te costa tot 2000 de euro? Ca asa ar fi tot pachetul, cu nasterea inclusa, dar cum eu ma duc nascuta deja...poate fac un discount. Oricum nici 1000 de euro nu merita pentru 2 nopti. Intr-adevar, daca era si baie la rezervele de 2 paturi nu as fi avut nici o problema sa o impart cu o mamica. Chiar mi se pare mai putin plictisitor...
Magghy, da, Grecia, noi mergem in Corfu. Intereseaza-te si de varianta asta. Anul trecut am fost intr-o insula mica, langa Lefkada, si totusi feribotul facea legatura cu continentul de doua sau trei ori pe zi, nu ar trebui sa ajunga doar o data pe saptamana, mi se pare imposibil. Am ales Corfu pentru ca e mare si, DF de ceva, au un spital ca lumea in capitala. Pe insulele mai mici parca nu m-as risca cu burtica mare.
bb2
magghyc spune:
Kid,
Zi-mi si mie pls unde in Corfu? (Pe PM, sa nu plictisim auditoriul...)
E a doua optiune pt noi, adica eu caut in paralel Limnos si Corfu..La Corfu ma deranjeaza drumul, e lung, noi mergem cu masina si platim si totul bunicilor - masina separata, evident ca 2 scaune de masina si 2 bunici nu incap in spate...Deh, daca am vrut 2 copii...Far bunici nu merg , sunt sigura ca m-as descurca dar cum spui si tu, in nici un caz nu m-as recrea...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
syyylviuta spune:
Ralu, multumesc mult pentru info!
Eu maine fac cezariana si sunt oarecum speriata, nu de operatie cat de spital si personal. Sper sa nu-mi spuna ca are bebe cine stie ce boli, ca o iau razna. In sfarsit, sper sa fie bine.
38+ cu Stefan Cristian
musettepink spune:
Syyylviuta bafta maine!!!!Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!Am si eu un fix,ce anestezie vei face la cezariana?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!
26+LUCA
magghyc spune:
Syyylviuta,
Iti tin pumnii - hai, curaj, ca o sa fie ok.
Sa ai parte de un bebe sanatos si frumos si tu sa iti revii repede.
Orice ti-ar spune despre bebe, nu-i crede pana nu auzi si o a doua opinie - cel putin, de la un medic competent.
Te asteptam cu detalii si vesti bune.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
machus spune:
Dragi tutunici,
Am si eu o intrebare: Trebuie sa imi fac programare la dr Iosup pentru ecografia de sapt 21. Trebuie sa am implinite cele 21 de saptamani ?
Multumesc mult !!!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
musettepink spune:
machus depinde cand prinzi programare,eu am avut 20 de saptamani si cateva zile si nu mi-a zis nimeni nimic,cred ca e ok in jurul a 20-22 de saptamani.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+LUCA
machus spune:
Multumesc Musette! Asa am facut programarea si eu- la 20 sapt si 4 zile.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
magghyc spune:
In sfarsit, am ajuns si eu la Medicover sa imi fac recoltarea de streptococ B! Probabil va intrebati ce mare chestie, - nu e, dar ma chinui de 1 luna sa ajung si nu reusesc de sedintele astora de la birou...parca as pleca in expeditie pe Luna si trebuie sa ma foloseasca la maxim acum, asa se poarta...
Eu am inceput sa am tensiunea destul de mare - nu constant, insa spre seara ajung la 16 cu 8. La Nichita nu am avut curiozitatea sa o monitorizez, acum nu am avut de lucru si m-a cam socat valoarea...Inainte de a ramane gravida ajungeam sa am 10 cu 6 daca beam cafea zdravan...
Cred ca totusi e normal sa mai creasca tensiunea spre final de sarcina, voi ce spuneti? Sper sa fim ok amandoua, de abia astept sa il vad pe T miercuri sa imi spuna cum stau.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara