FIV 163

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cristal 1995, vreau sa stii ca te-am vazut in seara asta la TV si ca-ti sunt alaturi. Ai dreptate si iti doresc din tot sufletul sa obtii dreptatea.

Kora, ai mai bifat ceva. Felicitari!

Am aflat o reteta pt fertilitate. Poate vreti s-o incercati:

Medicina Yunani si Ayurvedica intrebuinteaza de multe secole mierea de
albine pentru imbunatatirea fertilitatii masculine.
Impotenta la barbati poate fi rezolvata cu ajutorul a doua linguri de
miere luate inainte
de culcare.
De asemenea, scortisoara este folosita de secole in tarile din estul
indepartat de catre
femeile sterile sau cu uterul slab.

Femeile care nu raman gravide si-ar putea rezolva problema aplicand cat mai
des pe
gingii, in timpul zilei un amestec rezultat dintr-un varf de cutit de
scortisoara cu o
jumatate lingurita de miere. Este important ca amestecul sa patrunda in
organism in
amestec cu saliva.

Un cuplu din Maryland-SUA si-a pierdut speranta de a avea copii dupa 14
ani de
casnicie. Au folosit amandoi miere si scortisoara dupa retetele de mai sus
si dupa cateva
luni femeia a ramas insarcinata si a nascut, la termen, gemeni.

Bafta multa tutror!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

fetelor am o mare problema
ma paste o raceala si nu stiu ce sa fac; pot sa iau ceva?
avand in vedere ca sapt viitoare am punctia si ET va afecta calitatea ovocitelor?
ce as putea sa iau acum ca abia acum simt ca ma "gadila"gadul si nasul are tendinte de infundare?
sper ca m-am facut inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Zouzou, fi mai optimista. Sotul tau te preseaza cu ideea de a avea copii sau tu te stresezi singura gandindu-te la asta?
Eu mi-am facut investigatii de tot felul de-a lungul anilor si am ajuns si la psiholog unde am discutat problema asta. Se spune ca motivatia pentru care iti doresti sa ai un copil e foarte importanta. Sincer la inceput nu i-am luat in seama insa cand deja 2 care nu se stiu intre ei mi-au spus asta am inceput sa ma gandesc mai bine.
Eu am tot crezut ca la mine e un blocaj psihic care declanseaza in organism o asa numita autoprotectie si din cauza asta hormonalele nu sunt in regula.
Gandeste pozitiv. Poate vacanta te va incarca cu energie pozitiva si te va ajuta sa nu te mai gandesti asa de mult la asta iar la intoarcere vei avea un endometru numai bun pentru bebei.
Si apoi o sa plangi ca mine ca ai varsaturi zilnic...din cauza de gemeni. Hai ca te astept la odisee, ti-am pastrat loc acolo.

Fetelor, Doamne ajuta sa aveti rezultatele dorite. Va doresc din sufletul sa reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Zouzoulaptisorul de matca se gaseste si la farmacii sub numele de Royal JElly sau la magazine naturiste , cam 10 ron o cutie daca tot o sa vii in Romania mai este o crema Oestrogel se numeste si eu odata am avut endometru 6 mm si a trebuit sa dau pe coapse din ziua 6-a a CM
Iti doresc distractie placuta in Romania si sa te relaxezi bine!!
Blanche25ma bucur ca nu au anulat operatia si te simti bine (ai scapat de o problema)
Kora ma bucur si pentru tine ca totul a fost Ok, saraca de tine cred ca era groaznic sa stai toata ziua pregatita si numai la 5 sa scapi
Nusy cum te simti??? eu nici ..nici cum trec zilele asa imi trece si optimismul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Zouzounaki,desi e greu, nu-ti pierde niciodata sperantza!Din energie pozitiva s-a nsacut tot ce este frumos pe lumea asta!

Fete, de ce nu puneti pe lista si Clinica de Medicina Reproductiva din Brussel? Uitati site-ul aici: http://www.brusselsivf.be/default_en.aspx?lang=EN
este una dintre cele mai bune clinici din Europa! Nu stiu care sunt preturile pentru pacienti straini (n-am avut timp sa ma uit dar sunt pe site). Eu sunt foarte multumita pana acum de serviciile si tehnica lor!Cine stie , poate gasiti pe site informatii interesante
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Rubia eu iti recomand sa inhalezi ceai de musetel eventual sa bei ceai din ceapa e foarte bun la raceala , evita daca poti medicamentele incearca numai naturiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

alina_alexandra iti multumesc mult pentru incurajare...pe mine sotul nu ma preseaza absolut deloc...dimpotriva imi spune mereu ca el nu s-a casatorit cu mine ca sa-i fac copii..ci pentru simplul fapt ca ma iubeste...imi da mereu curaj si ma sprijina enorm...eu sint aceea care isi face ginduri...dar asa cum ai spus,o vacanta printe cei dragi,imi va face bine si de abea astept sa-mi ocup locusorul pastrat la odisee...iti multumesc
kittyke am notat...gelul l-ai luat dupa sfatul medicului,sau de una singura?problema la mine este,ca aproape mereu am endo. asa de mic(exceptind cele 3 fiv-uri!?!?)
oanademunck de site-ul dat de tine, se va ocupa kora,cind intra pe forum...multumim

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica33 spune:

Marrinaeu am nevoie de Menogon. Poti sa imi spui cit costa fiola? Eu ma pregatesc deja pentru al 3 lea FIV si imi fac provizii.
Sper ca cineva sa vada mesajul pentru ca stiu ca apare putin mai tarziu.
Marrina astept sa imi raspunzi, le vreau pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by kittyke

Rubia eu iti recomand sa inhalezi ceai de musetel eventual sa bei ceai din ceapa e foarte bun la raceala , evita daca poti medicamentele incearca numai naturiste

...ca sa scapi repede de raceala ia vitamina C...sau storci lamai cu putina apa...pt.desfundarea nasucului,incearca si putin vix la intrare in nari(crema aceea cu vapori mentolata...nu stiu exact cum ii spune..aici se numeste vix)si o poti aplica si pe git si piept...da rezultate foarte bune...iti doresc multa sanatate

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Rubia, poti incerca si cu Echinacea.

Mergi la inceput