FIV 163
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
miki01 spune:
KoraPop, Cristinici, multumesc mult pentru urari si sfaturi!
Eu am stat linistita cu prog injectabil pt ca a iesit ok la analize, dar dc maine iese prea mic??? Stiam de anul trecut ca nu este prbl cu Gravibinon, dar ... din pacate acum nu se gaseste. Fac si eu prog maine si incerc sa mai caut.
Daca este cineva care nu are nevoie, cumpar progest inject / gravibinon.
Multumesc mult,
Miki
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marrina spune:
nusy, kittyke, Teli, cristinici
MadalinaM
felicia_ Cand mergi la eco? De nasterea Nataliei ai aflat?
mihaele Sa ne scrii cum a fost la eco.
miki01 Bafta sambata!
luci.eilm spune:
Claudia, costul testarii, pentru boli genetice, a embrionilor va fi intre 1.500 si 2.000 de euro.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
am fost si eu azi la echo..z15 de la cm...si endometrul de 6,1...ma gindeam ca poate fara stimulari si alti hormoni,endo va fi cit de cit...ciudat si cu estrogen si fara..endo a ramas de 6mm
...asta e...sper ca de luna viitoare cind incep din nou,sa reusesc....azi m-a apucat din nou disperarea,supararea ca nu pot sa-i daruiesc sotului un copil
...ma apuca niste sentimente tare ciudate...de parca as avea un handicap
...
kora felicitari pentru rezultat...ce te-ai gindit sa iei pt.endometru?
cristinici felicitari pentru embrionasi..
mihaele cum te mai simti?ai inceput stimularea
andicu mamica si
pe Filip Cel Frumos
mult succes fetelor in continuare....eu luni voi pleca in Ro.dar am sa va tin la curent....spuneti-mi va rog laptisor de matca de unde pot cumpara?de la farmacie sau de la un magazin apicol?dar tablete de brinca ursului si naprasnic?ce altceva sr mai fi indicat pt.endometru?....pupici si numai bine tuturor...
kittykeelenaraluca
cristal1995
kineta
cristiniciNusy
ioanatugs
rubia
iepurilamihaele
manumanu
miki01Teli
felicia_
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
![](icon_smile_big.gif)
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
marrina spune:
zouzou Cu disperarea nu ajungi nicaieri asa ca fii optimista. Se va rezolva! Eu ti-am mai scris ca Seleniu+ vitamina E+vitamina C ajuta endometrul. Sedere placuta in Romania!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
marrina multumesc frumosastea le-am luat si le si iau deja de o luna..dar poate dau rezultate in timp...ai dreptate...de obicei sint o fire foarte optimista,dar mai am caderi din cind in cind...sint sigura ca imi voi reveni rapid..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
![](icon_smile_big.gif)
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Blanche25 spune:
Fetelor am aparut si eu.
Dupa 4 ore de asteptat, asistente care nu stiau daca ma pot opera cu CM dupa mine sau nu, a spus doctorul ca nu e nici o problema. Deci la 6 seara m.a luat si pe mine la operatie care a durat 1 ora jumatate.
Azi am aflat ca mi.a scos ambele trompe, ca stanga era destul de mare si inflamata, iar dreapta si mai si, cu aderente si tare torsionata. Parerea lui e ca totul s.a intamplat din cauza operatiei de apendicita.
In rest sunt ok, am stat in spital pana azi la 13.00. Nu m.a durut deloc dupa operatie, azi vad ca ma deranjeaza putin, dar nu ma doare.
Acum fug in pat, ca ma simt mult mai bine intinsa.
Kora ma bucur ca a iesit totul ok.
Va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iazminn/iazminn.jpg)
iazminn spune:
Buna fetelor. Am si eu o intrebare.Se pot face analizele hormonale si in ziua a 3 a sau este obligatoriu in ziua a 2 a? Merci frumos.
anig spune:
Buna fetelor, as vrea sa va spun cateva cuvinte despre mine si sa va cer sfaturi. Sunt pacienta dr.Marinescu, si in luna noiembrie am facut un FIV, a rezultat o sarcina pe care din pacate am pierduto la 6 saptamani, sarcina biochimica. Au urmat momente destul de greu de suportat pentru noi, dar incercam sa uitam si sa mergem mai departe la un al doile FIV. Vreau sa va intreb daca este recomandat intervalul de timp intre 2 FIV-uri sa fie cat mai scurt sau dinpotriva, si daca e cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare ce rezultate a avut la al 2 FIV. Va multumesc mult si va doresc mult noroc in indeplinirea dorintei de a deveni mamici.
alina_alexandra spune:
Iazmin, se pot face si in ziua a 3-a analizele hormonale.
Miki, eu am mai spus ca am niste progesteron injectabil daca ai nevoie. Eu plec maine din Buc si ma intorc sambata. Daca ai nevoie, da-mi un PM.