FIV 163
Raspunsuri - Pagina 14
marrina spune:
Fetelor, ajuta-ti cu un sfat pentru o prietena. In ziua 7 de stimulare este OK sa fie foliculi de 17 mm? Nu sunt prea mari? Dr. a zis sa continue cu Diphereline 1/2 fiola si cu stimularea inca 3 zile(2Puregon+3Menopur) dar ii e teama sa nu fie deja prea mari. Crede-ti ca ar trebui sa micsoreze doza de stimulare sau sa creasca inhibarea la o fiola Diphereline in loc de jumatate? Va rog sa-mi spuneti parerea voastra.
marrina spune:
cristinici Multumesc mult-mult. Ma bucur mult pentru cei 4 embrionasi si iti tin pumnii sa fii peste 2 saptamani!
claudia_prea spune:
Cristinici, felicitari, sa ai embrionasi frumosi si lipiciosi!
Felicia, succes cu stimularea, sa dea DD sa fie cu noroic de data asta si sa fii graviduta in curand.
Marinna, dupa parerea mea, sunt mari foliculii, si daca spui ca sunt si multi de dimensiunea asta....
A facut cumva si estradiolul, ce valoare are, in functie de asta poate sa-si dea seama cati foliculi sunt maturi si cati nu.
Doza mi se pare destul de mare, dar nu stiu ce sa zic mai departe, si in afara de asta eu am facut inhibarea intr-o singura doza de 3.75, nu stiu cu este cu cea zilnica.
Poate face mai putine zile stimularea, si atunci n-ar fi o problema, oricum in functie de estradiol ar trebui sa discute cu medicul, pt. a nu ajunge la hiperstimulare.
Nussy, Kitty, timpul trece in favoarea voastra, in curand vine ziua cea mare, si sper sa ne dati cele mai bune vesti!
Pupici tuturor fetelor
Am mai auzit de la cineva ca s-ar face la Medlife diagnostic preimplantator la embrioni, dar nu stiu nimic. Sper sa nu uit, si cand ajung la ei zilele astea sa intreb.
miki01 spune:
quote:
Originally posted by cristinici
am vorbit cu d-na Dascalescu putin mai devreme si mi-a spus ca s-au fecundat toti, mai vorbim si maine , iar sambata ET.maine ma duc sa-mi fac anliza la progesteron si sa vedm sambata daca suplimentam cu injectabil sau nu.Inca ma mai doare burta(cred ca "babele" sunt mai sensibile).
Kora si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, chiar daca asa a fost pe fuga.
Felicia ce protocol faci si cat mai ai pana la punctie?
Andicu ma bucur ca nu ne-ai uitat, sper si eu ca 5 fiind jumatatea lui 10 safie cu noroc. sa-ti traiasca Filip , e un dulce.
Multumesc fetelor pt tot .
cistinici
Cristinici, felicitari pt "iubirea mare" pt niste embrionasi super!
Si eu tot sambata voi face ET (cu decongelati) si tot d-na embriolog Dascalescu se va ocupa de ei (se pare ca este sambata dansei, din cate am vorbit eu luni cu dansa).
Ne vedem acolo. Tu faci analiza la progesteron si estadiol maine? As vrea sa o fac si eu. Ai prog injectabil?
Fetele dragele, stiti cumva daca GRAVIBIDON-ul (injectii) suplimenteaza intr-o forma prog injectabil?
KoraPop, imi pare rau ca a trebuit sa astepti pana la 5 PM. Eu am fost "norocoasa" ca am stat pana la pranz (13.00). Felicitari pt rezultat, macar acum stii ca ai facut toate investigatiile recomandate.
Miki
KoraPop spune:
marrina si eu cred ca sunt cam mari foliculii pt ziua a 7-a,probabil au crescut mai repede si din cauza ca ia numai jumate de diphe.La ce dr. face?Eco in ce zi mai face?Bafta multa prietenei tale,nu imi permit sa dau sfaturi,dar dr. ar trebui sa scada si doza de tratament si diphe sa o mareasca la o fiola ( parerea mea,insa dr. decide,sa nu faca nimic totusi de capul ei sau dupa sfaturile noastre....)
cristinici bravooooo,abia astept sa ne dai vesti bune si dupa ET,ami ales la bhcg!!!
miky01 si tie muuulta bafta sambata la ET!!!!
felicia cum stai cu foliculii?Bafta muuultaaaa!
Kora
CARPE DIEM!
felicia_ spune:
Marrina, avea multi foliculi mari? Eu data trecuta am avut in z 9 foliculi de 14-15 mmm, si unul de 20, iar dr Cocei a zis ca probabil e deja chist... Nu stiu ce sa zic, ti-am spus doar cum a fost la mine.
Cristinici, deocamfata stai f bine! Eu fac protocolul lung, la fel ca data trecuta, punctia va fi cam pe 10 martie.
Kora, inca n-am inceput stimularea, probabil sapt viitoare!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
cristinici spune:
miki eu maine fac doar anliza la progesteron, ca sa vedem daca fac suplimentare cu injectabil. Da mi-am facut rost. Cred ca Alina Alexandra mai avea niste progesteron injectabil. Gravibinonul e bun si el , dar nu se gaseste.
multumesc fetelor si sper sa fie bine in continuare.
cristinici
marrina spune:
Claudia_prea, KoraPop, felicia_ Multumesc mult pentru sfaturi. Face FIV cu Marinescu si Cocei. I-au mai dat 3 zile stimulare, apoi Pregnyl. Eu cred ca va fi bine si va voi anunta curand ca e .