FIV 163
Raspunsuri - Pagina 13
felicia_ spune:
Andicu, pupici tie si lui Filip!
LucaLuca, esti simpatica... daca gasesti vreo masina a timpului spune-ne si noua! Sotul tau are dreptata, injectia pe care o faci inainte de puncti econtine tocmai hcg, deci e f probabil sa obtii doua liniute care sa te amageasca! Asa ca... aduna-ti rezerve de rabdare, cel putin 10 zile dupa Et!
Cristinici, tot la Giuly fac, cu dr Dracea de data asta. Imi pare rau ca n-am reusit sa ajung la intalnire, mi-ar fi placut sa te revad!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
psj spune:
pentru fetele care au facut hiperstimulare(stiu ca sunt cateva), eu tocmai am aflat ca am ramas cu ditamai aderentele in burtica. Nu stiu ce efecte ar putea avea pe viitor, am inteles ca nu s-a putut curata tot(cele din partea din spate a uterului in special), am sa-mi intreb dr. cand ma duc la control. Am vrut doar sa va spun ca alaturi de celelalte efecte nenorocite ale hiperstimularilor se mai poate adauga si asta.
in alta ordine de idei am citit in ev. zilei ca se poate face diagnostic preimplantational pentru embrioni la medlife.
Ioanatugs spune:
Cristinici multa bafta sa se iubeasca cu mult foc si sa rezulte tot atatia embrioni!!!
Felicia multa bafta, sa iasa cu multi foliculi!!
Kora_pop multa bafta!!
Fetelor cine stie adresa de la NORDICA, unde are cabinet dr. Cocei?? Eu am facut programare azi, insa am uitat sa intreb adresa cabinetului!!!
ne intalnim de martisor!
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Dupa cea mai horror zi la Giuly,in sensul ca am asteptat fara sa mananc nimic,fara sa beau o gura de apa,stand pe cate un colt de pat dintr-un salon si cu un ghem de emotii la stomac,am facut si histeroscopia la ora 17!!!!!Da mai fetelor la ora cinci dupa masa!!!!
Dimineata pe la ora 8 mi-a facut domn' profesor eco,arata totul bine,doar endometrul e prea mic pt ziua 15 ( 6,6 ) asa ca am sa fac in ziua 2 de CM pe langa hormonale si anticorpii antimullerieni ( indicatie de la dr. Cocei cu care am vorbit putin ieri).Mi s-a intocmit si dosarul pt FIV,ramanand sa mai duc doar rezultatul histeroscopiei si ale analizelor de HIV,hepatite,VDRL care nu au voie sa fie mai vechi de 6 luni.
Rezultatul histeroscopiei e bun.Domn' profesor a zis ca nu a gasit absolut nimic rau,totul are aspect normal.Pe foaie scrie :[b]vizualizare-canal cervical de aspect normal,cavitate normal conformata cu endometru secretor de aspect normal.Orificiile tubare par aglutinate." Aglutinate inseamna lipite,sudate,deci infundate ceea ce nu ma mira deoarece stiu ca am trompele nefunctionale,motiv pt care singura solutie e FIV.
Asa ca desi a fost o zi groaznica ma bucur ca rezultatul e bun.Mi-a facut si anestezie generala,l-am rugat frumos pe prof,asa ca nu am simtit nimic si peste 15 minute m-am trezit la reanimare,a venit prof-ul pe la mine un pic si apoi m-am dat jos din pat pt ca ma simteam ok,asistenta mi-a dat fisa cu rezultatul si in sfarsit am plecat acasa.....
Cristinici imi pare bine ca ne-am cunoscut,sa creasca mari cei 4 voinicei ai vostri,asteptam sa ne dai vesti despre ei!
Dream stiu ca si tu ai azi histero,bafta muuuulta de toooot!
Ma duc sa citesc paginile anterioare,sa vad ce ati mai scris.
O zi frumoasa tuturor si multumesc celor care ieri mi-ati tinut pumnii!
Kora
CARPE DIEM!
iana_mari spune:
Kora e bine ca este totul in ordine,acum pleci linistita la drum .Sa fie cu noroc!!Cat despre asteptare la profesor sa te obisnuiesti ,eu cand m-am operat l-am asteptat pana la ora 22 ,deja eram "anesteziata " de foame si sete.Dar am vazut ca pe parcursul fiv-lui a fost punctual jos la ecografii.
Arina21 spune:
KORAPOP, ma bucur mult ca ai scapat cu bine de histeroscopie. Super nasol ca ai stat nemancata atata vreme, dar BRAVO pentru rezultat!!
Spune-mi si mie te rog, de ce faci antimullerienii??? Ce arata analiza asta exact?? Si eu am endometru cam mic. Acum iau Laptisor de matca.
MISA, bafta cu tratamentul homeopat. Astept vesti. Bune!!
Tin pumnii tuturor fetelor
Va pup
Arina
KoraPop spune:
iana,Arina multumesc fetelor!
Arina anticorpii antimullerieni arata rezerva ovariana.Scrie pe prima pagina unde se pot face si alte detalii.
Kora
CARPE DIEM!
felicia_ spune:
Of, kora, imi imaginez pri cate ai trecut, saracuta de tine! Bine ca macar e totul ok si esti linistita!
Ioana, adresa e: Calea Grivitei Nr 156, Sc D, Et 2, Ap 108. Bafta! Cand ai programarea?
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
antosit spune:
Buna dimineata!
Andicu un-ic pt. tine si un-ic pt. Filip!
Cristinici sa creasca mari embrionasi si sa aiba lipici la mami in burtic!
Kora ai facut-o si pe asta... acum pleci la drum mai linistita!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
cristinici spune:
am vorbit cu d-na Dascalescu putin mai devreme si mi-a spus ca s-au fecundat toti, mai vorbim si maine , iar sambata ET.maine ma duc sa-mi fac anliza la progesteron si sa vedm sambata daca suplimentam cu injectabil sau nu.Inca ma mai doare burta(cred ca "babele" sunt mai sensibile).
Kora si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, chiar daca asa a fost pe fuga.
Felicia ce protocol faci si cat mai ai pana la punctie?
Andicu ma bucur ca nu ne-ai uitat, sper si eu ca 5 fiind jumatatea lui 10 safie cu noroc. sa-ti traiasca Filip , e un dulce.
Multumesc fetelor pt tot .
cistinici