FIV 163

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

stuart multumim pt gest.
Ella 28 am sunat la Victor Babes si e 40 ron analiza si da rezultatul in aceeasi zi, asa ca o sa ma duc acolo .
multumesc fetelor inca o data pt sustinere.
ma cam doare burta asa ca stau la pat.
cristinici

Mergi la inceput

Dati-mi si mie nr de tel de la Bios
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Cristinici, felicitari pentru ovocite si sa dea Dumnezeu sa se iubeasca cu tati si sa se formeze frumosi si lipicosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, Nusy, Kora, Sheri mersic pt urari! Eu am luat startul de o sapt deja, am anuntat si sapt trecuta, dar cu mai putine surle si trambite, ca deh.. mi-s veterana de acum, si inceputul n-am mai fost un eveniment asa de mare.
Kora, asteptam vesti!
Cristinici, tel la bios: 021230550 sau 0720 737737

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

KITTA, eu tratamentul homeopat il fac la un dr. cu rezultate(zice ca a reusit sa "faca" vreo 30 de copii si din toate pacientele doar una singura nu a reusit) din Piatra Neamt,la sugestia unei fete de pe forum care a reusit dupa un fiv sa faca si un copil pe cale naturala la 8 luni raminind insarcinta urmind tratamentul acestui dr.

Eu sunt f. increzatoare,mai ales ca acum ma dor f tare sanii,asta inseamna zic eu ca tratamentul e eficient si am raspuns hormonal la el.Vineri ma duc din nou dupa o luna.

Eu i-am zis dr. ca nu vreau sa ramin neaparat pe cale naturala,nu as condamna-o daca nu ramin,dar sa ma ajute macar sa am mai multi foliculi la stimulare,caci desi fsh-ul meu a fost 6.2 parca eu prima data am intrerupt si a duoa oara am avut doar 3.

Daca vei dori sa iei legatura cu ea o voi intreba vineri cum se poate.

Sa stii ca am mai citit si eu ce scie MIKI si e f informata,parol.

Ideea e ca aceste tratamente sunt eficiente,insa tre sa ai rabdare.Daca as avea macar 40 de ani...

STUART,mutumesc si eu pt. gestul tau!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, fivettes, eu iar anticipez, ca altceva tot n-am ce face. Voi chiar ati asteptat cele doua saptamani dupa ET pana la testul de sange? Nu ati cazut in *pacatul* unu discret test barza, asa, dimineata pe racoare, pe la ziua 8-10 after-transfer? Stiu ca nu se recomanda, ca nu sunt sigure 100%, ca pot induce sperantze/dezamagiri false etc., etc. - dar eu nu cred ca voi rezista. Sunt o catastrofa la capitolul rabdare, ma va macina prea tare. Dupa stiinta mea, minimele rateuri date de testele de sarcina sunt in sensul ca nu indica atunci cand esti, dar daca arata doua liniutze - aia este. Sotul meu incearca sa ma tempereze - are si el un destin:) - spunandu-mi ca in contextul stimularii as putea avea in organism cantitati de hormoni care sa arate doua liniute si daca nu e cazul. ... Are dreptate? Si daca are, cand se inventeaza masina timpului, pliz? Ca m-am gandit eu mult si vreau sa ma duc in viitor - nu mult, doar doua saptamani dupa transfer, sa ma chiombesc la niste liniutze. Apoi, daca e nevoie, ma intorc, sunt cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Cristinici dragoste mare sa fie

Stuart sarumana si de la mine, nu vad cine ar putea fi deranjat de asa un gest.

Fetelor acum va scriu mai bine valorile mele de la FIV 1, si va rog mult cine se pricepe la valoarea progesteronului sa-mi zica daca e deajuns sau nu.

Ziua estradiol progesteron

5 199 0,2
8 627 0,3
11 1497 0,8 seara ultimul Gonal
12 1814 0,9 seara Gonasi 10000 UI
13 1605 3,2
14 punctia

Cam atata am ca analize. La eco se vedeau 9 foliculi dar la punctie au rezultat doar 3, ceilalti nu stiu ce erau cu ei. Din 3 la fiv+icsi s-a fecundat doar unul singur. Astept respuns de la maestre in legatura cu progesteronul.

toate FIV-oasele.

toate FIV-oasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Am facut iar o prostie . Mii de scuze.

Mergi la inceput

felicia ,merci pt nr, cu cine faci de data asta FIV?
Doris analiza de progesteron e importanta cea dinaite de ET mie asa mi s-a spus.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va salut si eu cu drag!

Am aruncat un ochi si tin neaparat sa fac uz de majorete pentru
Cristinici si Kora!!!

Doamne-ajuta, fetelor, sa reusiti de data asta si sa va vad la Odisee!!

multi pentru Moni,Sheri( pe la Odisee la FIVoase nu mai dai?) Anto, Stuart, Iepurila, Dream, Zouzou, Kitta, Felicia ( multa bafta!!) si tin pumnii fetelor care se pregatesc!!!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput