FIV 163
Raspunsuri - Pagina 17
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Rubia, poti incerca si cu Echinacea.
adevarat..e super bun..l-am probat la raceala si eu si sotul si da rezultate extraordinare...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
cristinici spune:
zouzou la apicola gasesti laptisor de matca sub forma de fiole , nu are atatea E-uri ca si pastilele, costa 15 fiole 20RON.Sunt bune la gust am luat si eu. Pt endometru ai luat macca?
Rubia la plafar se gaseste ulei volatil de menta. Intr-o cana incalzesti apa si pui 2 picaturi din acest ulei , iti desfunda nasul instant.
cristinici
mihaele spune:
Buna feteloe acum o jumatate de ora ma ajuns acasa am facut eco totul este ok am inceput gonalul sin seara asta fac 2 pe si si juatate dintr-o fiola diphereline am muti fuliculi mici pana an 6mm ce sa va mai zic pe 29 merg la eco si se stabileste ziua in care fac punctia.Va pup pe toatesi astept vesti bune de la voi toate.
zouzou du dispera Dumnezeu este cu noi si o sa fie bine te pup
nusy spune:
Kitty: te rog,fii optimista...gandeste-te ca ai 3 blastocisti ,deci sanse foarte, foarte mari!!!!Nici eu n-am simptome.Dar nici nu le mai caut(asa cum mi-a zis Cristinici).Oi vedea eu ce-o fi!Ma doare in continuare foarte rau fundul de la injectii,am noduli,stau cu comprese reci si cu foi de varza.E tare nasol cu injectiile astea.Madalina28,ma gandesc la tine cum ai suportat tu sa faci asa multe...(peste 30 parca,nu?Si tot zilnic).
Kora,Blanche: ma bucur ca totul s-a terminat cu bine,bafta multa in continuare.
Mihaele: ma bucur ca incepi cu bine stimularea,bafta multa,multa!
Rubia: la plafar mai gasesti fel de fel de produse homeopate pentru raceala(gen Oscilococcinum, Paragripe).Eu ,inainte sa incep tratamentul am intrebat-o pe dr.ce as putea lua in eventualitatea in care as raci(era valul ala de viroze de acum o luna).Mi-a zis ca paracetamol ,ceaiuri(normal) si inhalant pentru nas.N-a fost nevoie,insa.
Fetelor,va pe toate si multumesc inca o data pentru gandurile si urarile voastre!
Nusy
ciarli spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata. Majoritatea dintre voi nu ma cunoasteti. Fac si eu parte din grupul mamicilor care au avut norocul sa ramana garvidute prin FIV.
Am intrat sa va pup, sa va spun ca va tin pumnii, si sa dea Dumenezeu sa se intample minunea de a va tine puiutii in brate cat mai repede fiecare dintre voi.
Va pupam pe toate fara exceptie,
Ciarli, Maia si Leia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
KITTA spune:
Zouzoudaca nu gasesti ls plafar BU si napraznic pastile, da-mi un PM si iti dau nr. tel. al unui producator pe care il cunosc eu sa iti faci provizii. Le vei lua si mai ieftin si ti le va trimite printr-un curier ca sa nu te mai stresezi.
Fetelor, MACA nu era si pentru cresterea foliculilor sau stimularea ovarelor pentru imbunatatirea productiei?
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by cristinici
zouzou la apicola gasesti laptisor de matca sub forma de fiole , nu are atatea E-uri ca si pastilele, costa 15 fiole 20RON.Sunt bune la gust am luat si eu. Pt endometru ai luat macca?
Rubia la plafar se gaseste ulei volatil de menta. Intr-o cana incalzesti apa si pui 2 picaturi din acest ulei , iti desfunda nasul instant.
cristinici
dar pastilele si fiolele au E-uri?????oare au si cele de brinca ursului si naprasca???ca daca au E-uri nu iau..ca fug de ele "ca ala incoronatul" de tamaie...am luat si macca si...nimic:(((
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Zouzoudaca nu gasesti ls plafar BU si napraznic pastile, da-mi un PM si iti dau nr. tel. al unui producator pe care il cunosc eu sa iti faci provizii. Le vei lua si mai ieftin si ti le va trimite printr-un curier ca sa nu te mai stresezi.
Fetelor, MACA nu era si pentru cresterea foliculilor sau stimularea ovarelor pentru imbunatatirea productiei?
Saru'mina..asa o sa fac...despre Macca si eu tot asa stiu;sigur ajuta mai mult pentru cresterea foliculilor si pentru imunatatirea productiei...despre spirulina voi ce credeti?
Ciarlimamica si printesele..sa-ti traiasaca
stuart spune:
Aurel_cris, iti doresc o nastere cat mai usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa!
cristinici, felicitari pt. embrionasi, sa fie lipiciosi si ascultatori ca sa creasca mari in cele 9 luni cat vor sta la mami in burtic!
andicu, multi pt. bb Filip scumpilici (care vad ca are inclinatii de pictor) si pt. mamica lui! Multumesc de urari!
Zouzou, eu personal am folosit laptisor de matca produs de Institutul Apicol pt. ca in acesta am incredere si nu are E-uri. Il gasesti sigur la plafaruri dar il poti gasi si la unele farmacii. De asemenea capsulele de BU si Naprasnica sunt safe, fara E-uri si tot la plafaruri le gasesti (cel mult nu gasesti cate vrei tu la acelasi plafar). si nu fii suparici ca luna viitoare sigur ii vei pune pe bb in burtic!
marrina, mi-am adus aminte ca intrebasei de dexamethasone; ti-am trimis un e-mail (dar nu stiu daca l-ai primit) in care iti spusesem ca eu am intrebat de curiozitate la Help Net daca au si mi-au spus ca da dar "trebuie" reteta. Acum eu nu am intrebat sub ce forma este pt. ca in capul meu a fost ca este numai sub forma de tablete, eu cel putin asa le am. Ce pot sa-ti spun este ca in Franta, Olanda si Germania se poate cumpara cu reteta romaneasca si se gaseste sub forma de tablete. Eu te-as ajuta dar in UK nu se elibereaza decat cu reteta prescrisa de dr. Britanic. In Fr nu cunosc pretul dar in NL costa 7 euro iar in DE costa 12 euro (probabil conteaza si firma producatoare), deci de preferat sa gasesti pe cineva care are drum in NL (sau intra la fetele din NL (parca la topicul de vacante, calatorii si grupuri de rezidenti) si poate te ajuta careva). si sper sa poti face rost de dexa!
Fetele care mi-ati multumit pt. acatiste sa stiti ca nu aveti pt. ce; in definitiv nu am facut niciun efort, asa am considerat eu ca este bine si am focut-o din tot sufletul. Sa ne ajute DD si MD si sa ne mutam toate la odisee cat mai curand!
tuturor!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
madalina28 spune:
Scuze ca nu am intrat pana acum dar Sofiuca imi ocupa mai tot timpul.Va multumesc pt urari si va doresc tuturor sa ajungeti la odisee cat mai curand.Avem si cateva poze cu Sofinel
toate fetele.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...