PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
doniro spune:
Buna, fetelor!
Babee, felicitari, sa va traiasca micul print si sa va aduca bucurii!
nicomico, intrebai cum adorm piticii seara. La noi programul e cam asa: la ora 19.30 ii fac baie lui bb Victor, ii dau papa si pe la 20.30-21 il pun la somn. Ma duc la Daria, ii fac baie, ii dau papa si o pun in patutul ei si adoarme singura. Pana acum nu au fost absolut deloc probleme cu somnul, ne-am sincronizat.
Emilia, le iau pe rand:
- Victor a inceput sa suga la san mai rar numai dupa ce i-am introdus lapte praf si se satura, pt ca la san clar nu era satisfacut. Numai dupa completare doarme bine; rar adoarme doar dupa ce papa la san.
- ref colici nu stiu ce sa zic, nu au avut copiii, dar am inteles ca se manifesta cam asa: se inrosesc la fata, isi strang piciorusele, isi freaca calcaiele etc. Incearca cu Sab Simplex, am auzit ca e bun.
- afara l-am scos pe Victor la o luna si ceva, cu carutul, doar 20 minute pt ca era un pic racit si era f frig. De acum vreau sa stam din ce in ce mai mult, mai ales daca se face mai cald.
- in legatura cu actele, nu stiu sa te lamuresc pt ca numai sotul a umblat. Oricum cei de la primaria unde ai domiciliul te invata exact ce sa faci. Nu mai sta, pt ca banutii oricum vin cam peste 2 luni (stii de la Alex, probabil).
In rest noi suntem bine, ieri m-am tuns, m-am vopsit, ma simt tare bine; abia astept botezul duminica.
A venit iar mama la noi pt 2 zile dar va spun sincer ca e mai rau cu ea, pt ca Daria isi schimba radical comportamentul cand e ea: e rasfatata, miertaita, nu ii convine nimic. Cand e doar cu noi e alt copil. Asa ca prefer sa fim doar noi, chiar daca am eu mai multa treaba, macar e liniste.
Va pup!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by norocuta
emiliapop ne trimiti si noua o pozica cu printesa ta sa o punem pe blog, cum am pus la Victor al lui deniro?!
www.piersicute2006.blogspot.com
Mai, eu nu te mai iert de data asta. Imi dai un miel, ca numai "dEniro" imi spui. "dOniro" vine de la DObrin NIcoleta ROxana.
Sa nu cumva sa incepi cu scuzele, ca NU MA SUPAR!!! Doar iti zic sa stii (si evident sa fac rost de miel ca doar se apropie Pastele :)
POZE
MADYN spune:
quote:
Originally posted by doniro
Mai, eu nu te mai iert de data asta. Imi dai un miel, ca numai "dEniro" imi spui. "dOniro" vine de la DObrin NIcoleta ROxana.
Sa nu cumva sa incepi cu scuzele, ca NU MA SUPAR!!! Doar iti zic sa stii (si evident sa fac rost de miel ca doar se apropie Pastele :)
si io care credeam ca esti nevasta lui Robert. Care Robert? De Niro, of corz ...
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
MissJJ spune:
Claudia da ms am primit pm, am notat.
Oana am sa caut hartiile de la analize mai acusi si iti zic exact cum se cheama ce i-a gasit lui Flo si lui i-a dat amoxicilina, klacid si losec ca tratament, tanti de aici a zis ca tot asta dau si ei da nu in doua ture de tratament, a zis ca una este de ajuns.
Mai fata mea vad ca iar doarme noaptea fara sa se trezeasca pt lapte, ptiu, ptiu sa nu o deochi poate tine de data asta ca a mai vaut asa o perioada exact cand ne-am intors din ro da nu a tinut mult bucuria.
Acuma mi-am luat o carte legat de potty training a lui gina ford si e f interesanta scrie pasii care trebuie indepliniti pt un succesfull potty training si exersam sa vedem cand reusim sa bifam toata listutza, cateva semne deja sunt da mai trebuie vreo cateva.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
norocuta spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Originally posted by norocuta
emiliapop ne trimiti si noua o pozica cu printesa ta sa o punem pe blog, cum am pus la Victor al lui deniro?!
POZE
In cazul asta nu-mi ramane decat sa ma pentru ca in capul meu este scris adanc, sapat in piatra "DENIRO".
De cand am citit prima data nick-ul tau am zis "uite ce fain si usor de tinut minte...ca actorul...si asa a ramas" .
Asa oi fi scris si pe blog si peste tot ...te cred pe cuvant, da' tot te iubesc si iti dau o floare si un , ca de iertat zici ca nu ma ierti a?!...poate cu vreo turma de miei...
Esti de milioane ce mai...
doniro spune:
Hai ca sunteti tari cu Deniro asta, nici nu imi trecuse prin cap. Mai ca mi-as schimba nick-ul...
POZE
map spune:
Buna la piersicute,
din pacate la noi zilele au devenit destul de tulburi. Am primit rezultatul de la biosia soacrei si se pare ca are cancer intr-o forma destul de avansata. Ea este destul de bine deoamdata, se reface dupa operatie insa noi cautam continuu pe unde putem informatii despre boala ei si ce putem face s-o ajutam cat mai mult sa invinga boala. Nu ne pierdem optimismul dar trebuie sa ne informam cat de mult. Asa ca de fiecare data cand ajung sa deschid comp sunt pe google in cautare de informatii despre cancerul de col uterin. Deja mergem si sunam si la dr sperand ca totul va fi bine.
Gabriela, Medeea sa va traiasca micile comori. Multa sanatate si-o viata minunata! Felicitari mamicutelor si refacere rapida.
Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Buna la piersicute,
din pacate la noi zilele au devenit destul de tulburi. Am primit rezultatul de la biosia soacrei si se pare ca are cancer intr-o forma destul de avansata. Ea este destul de bine deoamdata, se reface dupa operatie insa noi cautam continuu pe unde putem informatii despre boala ei si ce putem face s-o ajutam cat mai mult sa invinga boala. Nu ne pierdem optimismul dar trebuie sa ne informam cat de mult. Asa ca de fiecare data cand ajung sa deschid comp sunt pe google in cautare de informatii despre cancerul de col uterin. Deja mergem si sunam si la dr sperand ca totul va fi bine.
Gabriela, Medeea sa va traiasca micile comori. Multa sanatate si-o viata minunata! Felicitari mamicutelor si refacere rapida.
Gina la multi ani din toata inima desi cu intarziere. Multa, multa sanatate si-o familie cat mai fericita!
Norocuta asa este ca am promis poze dar in ultimele zile traiasc ca intr-un vis urat din care nu reusesc sa ma trezesc si parca nu mi-a ars de nimic. Uite caut acum cateva pozici si trimit.
Eu nu stiu de la ce m-am ales si cu o infectie la ochi si acum stau la lampa cu infrarosu (am stat de fapt) si cu creme pe la ochi.
Va pupicim
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Mii de scuze, in loc sa apar bold am apasat trimite si desi am crezut ca am orpit la timp se pare ca mesajul plecase asa pejumatate scris
Norocuta am trimis mai multe poze vezi tu care se potriveste mai bine daca este: am trimis cu Robert si Philip, cu Robert si Codrin al Sanzianei cand erau mai piticei pe la 9 luni si cu Robert singur. Cu Robert si Philip cea mai recenta, de saptamana trecuta, este cea in care apare si Nico.
Craciun si Rev
gina_butnaru spune:
Salutare livada,
Fetelor, eu am cam alergat azi: am fost cu piticul la dr., aveam programare la 8:30 si dr. nu era, ne-a zis asistenta ca vine dupa 10:00, atunci am plecat sa reziliem contractul la UPS ca am trecut la RDS si sa platim rata la casa, apoi iar am revenit la dr. care a venit pe la 11:00. L-a vazut si e mai bine, martea cealalta facem vaccinul antivaricela. Apoi l-am dus la cresa si am venit la serviciu. Cam asta am facut.
bulinuta, oanaalex, she_wolf, emiliapop, map, va multumesc pentru urari. Sunteti foarte dragute!
emiliapop, imi dau seama ce e pe capul tau. Mie mi-e greu cu unu', da' cu doi... Dar cred ca ai si satisfactii! Important e sa fie sanatosi! Si eu mai vreau un bebe!
norocuta, mersi mult pentru link, dau si miel si ce vrei tu!
Nu mai stiu cine zicea de vaccinul antihepatita A, am intrebat azi de el, se pare ca se face mai nou acum la toti copiii. O sa-l facem si noi luna viitoare, dupa ce-l facem pe cel antivaricela.
Am uitat sa va zic ca m-am impacat cu Tibi.
Va pup si mai vorbim mai incolo ca am multa treaba, maine iar ma duc la camera de munca.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"