PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
norocuta spune:
Map mai intai de toate multa sanatate soacrei tale si tie ca trebuie sa fii o mamicuta puternica, dupa cum te stiu!
Cum ai capatat infectia la ochi?
Apoi multumesc pentru poze, sa vad cum ajung la ele si le voi utiliza, imediat ce imi mai fac putin timp.
Oanaalex sa-mi zici si daca lasam poza de la numele piersicutei ca am pus-o fara sa intreb, in faza" experiment" al blogului.
Daca nu ti-am multumit pentru vorbele frumoase o fac acum , ca dimineata am scris un mesaj care mi-a "fugit". Netul asta
gina am zis de miel ca mi-ai zis nicolica .
Bine ca totul e ok cu piersicutul si sotul, mai ales
Cat despre a pune blogul la semnatura...ce sa zic, vorba Sanzianei: imi creste inima cat un bostan
Eu tocmai ce mi-am adus maimutii de la scoala. Aici e frig, vant iar Nour a refuzat sa mearga pe jos, m-a rupt.
Ali a luat nota mare la engl. si i-am luat o masinuta, la fel si lui Nour ca nu putem decat sa fim egali . Acum se joaca amandoi pe covor
Sa vad cine se apuca de teme, ca sunt o gramada
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by norocuta
gina am zis de miel ca mi-ai zis nicolica .
Bine ca totul e ok cu piersicutul si sotul, mai ales
Cat despre a pune blogul la semnatura...ce sa zic, vorba Sanzianei: imi creste inima cat un bostan
www.piersicute2006.blogspot.com
Scuze, dar probabil ca in febra scrierii am incurcat borcanele, ups, persoanele!
Si am pus deja blog-ul la semnatura ca am presupus eu ca o sa fie da.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by map
Buna la piersicute,
din pacate la noi zilele au devenit destul de tulburi. Am primit rezultatul de la biosia soacrei si se pare ca are cancer intr-o forma destul de avansata. Ea este destul de bine deoamdata, se reface dupa operatie insa noi cautam continuu pe unde putem informatii despre boala ei si ce putem face s-o ajutam cat mai mult sa invinga boala. Nu ne pierdem optimismul dar trebuie sa ne informam cat de mult. Asa ca de fiecare data cand ajung sa deschid comp sunt pe google in cautare de informatii despre cancerul de col uterin. Deja mergem si sunam si la dr sperand ca totul va fi bine.
Gabriela, Medeea sa va traiasca micile comori. Multa sanatate si-o viata minunata! Felicitari mamicutelor si refacere rapida.
Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Off, Monica, imi pare tare rau sa aud asa ceva! Sanatate multa soacrei tale si nu va pierdeti optimismul, se mai poate face ceva! Va tin pumnii!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
Doniro cand ai scris ca te-ai tuns ,vopsit si toate alea abia asteptam sa vad pozele si cand colo
...nik,pai asa ne-a fost vorba?sa nu ne mai lasi pe jar
Gina ,ma bucur ca te-ai impacat cu sotul.Era o chestiune de timp
Mapsanatate soacrei si tie de asemenea si putere sa va descurcati cu toate!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Cristina_Ioana spune:
Map iubito, multa sanatate soacrei, multa putere, sa lupte si sa fie optimista. Mama finului meu a fost operata de cancer de col acum 10 ani, au curatat-o foarte bine desi era in stadiu avansat, a incercat tot ce era omeneste posibil, tratamente naturiste etc, s-a pensionat si menajat foarte mult si e bine mersi acum.
Tweety, mi-am facut un ceai de iasomie si ma bag acum sa citesc treaba aia cu attachement parenting
Cristina_Ioana spune:
Tweety, foarte interesant topicu'...dragele mele mamici de piersicutze, cand va mai pica in mana orice articol ce tine de psihologia copilului, faceti-va pomana si da-ti-ne si noua, eu sunt ca un burete in sensul asta
doniro spune:
Julax, pun si eu poze de la botez, ca nu mai e mult (sa fiu si eu aranjata, ca acum nu am timp) :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
emiliapop spune:
Cine imi spune si mie cum sa il fac pe Alex sa doarma iara la pranz?
El nu mai adoarme decat plimbat o tura cu masina 2-3km dupa masa de pranz adica dupa 2 si adormit il aduc in casa, il dezbrac si gata doarme 2-3 ore dar e cam mare deranjul ca tb sa ma imbrac eu si el, scoate masina din garaj si pe urma operatiunea inversa .
Ce-i drept el e cam stresat acum cu bebelina si partea cu somnul de dupamiaza a pierdut-o cand am fost in spital ca mama nu reusea sa il adoarma si il lasa pana pica el lat si se culca pe covor apoi il punea in pat.
Acum cand vreau sa il culc in casa devine nervoso si nu ma inteleg cu el sa il adorm!
Nu mai stiu cine ma intreba cum se impaca Alex cu surioara parca Nico sau Sabina scuze ca am uitat...pai e stresat bine si la inceput cand plangea ea plangea si el cu lacrimi de crocodil acum s-a mai obisnuit si nu mai plange decat maraie la ea iar daca doarme si o aude isi da cu palma in cap sau peste gura ....imi e mila de el ca reactioneaza asa ca se vede ca sufera.
Si cu adormitul parca m-ati intrebat, pai intai am incercat cu camere separate eu si sotul,el cu Alex si eu cu Evelina dar mie nu imi place chestia asta cu separatul sotiilor mi se pare ca duce la instrainare asa ca i-am adus inapoi in dormitor ca e destul de mare si avem loc cu totii si patuturile si intai il culca sotul pe Alex apoi vine si o tine pe Evelina pana termin eu ce mai am de facut si o aduc si pe ea adormita in dormitor si gata picam lati.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
emiliapop spune:
Acum sa citesc din urma ca mesajul dinainte l-am scris dimineata si acum i-am dat send .
Anasia multumesc de raspuns , portbebe asta de l-am cumparat eu acum are si pozitie orizontala si azi cand am iesit cu Alex si am vazut ca e cald si soare am predat pe Alex mamei si am scos si bebelina juma de ora afara in el. Sper sa fie ok ca am zis ca ies 10 minute si pana m-am infasurat eu cu Alex si mamas-a facut o juma de ora.
A papat bine si acum doarme.
Tweety pai spor la conceput bebei si multumesc mult pentru topic,ma pun pe citit.
Norocutza caut o poza si trimit!
Mama da' ce de energie ai tu si blog si teme cu copiii.....
Doniro ptr. raspuns si la noi se intampla la fel cu mama pana pleaca dupamiaza noi doua deja nu ne mai vb ca ne-am certat, nu pot sa ii fac nici o observatie referitoare la Alex sau la orice .... ca se simte jignita si riposteaza imediat cu "eu plec si nu mai vin" si " abia astept sa iti faca si tie copiii tai la fel" si alte expresii care imi ridica parul in cap numai cand le aud, nu mai spun de sot pe care ar vrea sa il de cate ori dau nas in nas.
Map sanatate multa soacrei!
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
map spune:
Fetelor multumesc de incurajari. Tocmai am primit o copie dupa rezultatul biopsiei dela socrul meu si m-am mai linistit. El ne cam speiase ca ne spusase ca este avansat dar este la statiul 1 din 4 asa ca deja imi fac si mai multe speranta. Incerc sa citesc cat mai mult azi dar Robert nu-mi da deloc pace. Il astept pe sot cu pareri de la dr si astept sa-mi aduca material printat sa pot citi in tihna diseara ca asa cu Robert in jur ma zapacesc si am ghiveci in cap.
Norocuta nu stiu cum am capatat aceasta infectie. Stiu numai ca primele dureri de ochi le-am avut sambata dimineata dupa ce vineri seara am tras o portie foarte buna de plans cand am primit vestea cu biopsia. Exact in aceeasi perioada acum 14 ani si tatalui meu ii s-a pus diagnosticul cancer si sincera va fiu nu m-am mai putut contr i ma indoiesc.
Cristina si socra mea este pensionata dar cumva in plina activitate pentru ca munceste foarte mult la farmacia lor. Sincera sa fiu cred ca munca la farmacie ii va face bine sa nu se gandeasca la boala. Acum este acasa in repaus sa se refaca dupa operatie insa. Oricum daca va fi nevoie o vom aduce la tratament aici si atunci va avea nepotii sa-o faca sa uite de boala Ce-mi spui tu imi da si mai multa speranta.
Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie