PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Gina La Multi Ani!, cu scuzele de rigoare...sa fii sanatoasa si iubita!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuto, saru-mana!
Am vazut pozele cu Rares, la noi nu sunt asa multe bubite, doar pe trunchi si fata si pe ceafa, insa la aspect sunt aproape identice. Chastia cu pofta de mancare am observat-o si eu. Cum ea mananca regim acum ca sa ii reglam stomacelul e si mai greu, ma rog de ea cate o ora sa manance. Offf, asta este, trecem noi cu bine si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Medeea felicitari pt printesa mica.Sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa.
Genie multa sanatate la cea mica, cum s-au nimerit toate acuma, uff da lasa ca or trece ele, tinem pumnii sa reveniti cat mai repede.
Iulia ms.
Buli .
Fiica mea scumpa si draga a dormit trei ore la pranz si am reusit si eu sa atipesc putin pe canapea, vai tare bine mai e cand apuci sa te si odihnesti oleaca.
Gabriela bine ca ati scapat si ca ai reusit sa te odihnesti si tu.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Babee, Medeea felicitari mamicutelor si pupici la puiuti de la mic la mare.

Anagia m-am uitat in caietul de vaccinare a lui Alex si vaccinul pt hepatita A o sa-l primeasca la 2 si la 3 ani. Asa se da aici, acum acolo nu stiu ce sa zic

Gina La Multi Ani si scuze de intarziere dar nu prea pot tine pasul cu voi.

Genie Sanatate multa Antoniei. Bine ca e mai ok acum

Cristina Ioana
bine ai revenit si sa treaca supararile. Asa e viata asta nu putem scapa de rele, nemai viziteaza cateodata, dar rasare soarele dupa..

Alex a inceput sa faca scandal zilnic, plange si tipa din orice. Eu pun pe seama caninilor care se pregatesc sa iasa, dar ma gandesc ca daca de pe acuma imi face asa pana ies toti 4 o iau razna

Stati ca iarasi e festival. Revin daca mai pot

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Felicitari Babee, mamica fericita si bun venit Luca Stefan, sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta minunata! Cat mai stai in spital?
Medeea, felicitari, refacere rapida si bblusa sanatoasa si mancacioasa!!!
Muuh si Gina, la multi ani! Scuze pentru intarziere. :-)
Mada, ti-am trimis un PM. :-)

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Norocuta pt munca depusa. Foarte frumoasa pagina are livada noastra. O sa trimit si eu ceva poze pe contul comun ca Alex a adormit la 8 asa ca am timp de net

Mada felicitari pt fetita. Imi dau seama ce mandru o sa fie tatiocul cu 2 fete (toti barbatii vor baieti dar pana la urma se apropie mai mult de fete). Vroiam sa te intreb ce bacterie are Flo la stomac, nu de alta dar si mie mi-au gasit Heliobacter Pylori si tocmai ce am terminat un tratament cu o groaza de antibiotice care mi-a facut praf stomacul (inloc sa-l repare)

Fug sa trimit pozele ca nu stiu cand mai am ocazia...

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

BABEE SI MEDEEA FELICITARI PENTRU BEBEI SANATOSI !!!

Babee zici ca ne scrii din concediu din Hawaii nu din maternitate....ha ha hai ca imi place !
Poate reusesti cand vii acasa sa ma lamuresti cu monitorul ala Avent.

GINA LA MULTI ANI!!! cu intarziere ca citishi dar nu am apucat sa scriu ca incep cu un bebe si termin cu altul si apoi o iau iara de la cap vb aia sa nu cumva sa ma plictisesc.

Genie imi pare tare rau ca ati ajuns pe la spital cu Antonia eu numai cand aud ma ingrozesc de spitale mai ales de bebei, sanatate multa.
Sabina sanatate multa si voua!

Anagia noua ne-a adus vaccinul de hepatita A demult de cand ti-am spus de el dar daca a facut reactie urata la Priorix nici eu nici doctora nu am mai zis nika de facut.

Doniro nu stiu cum sa fac cu Evelina ca vrea sa suga mai des decat zice pediatra adica la o ora juma-2 uneori 3 fata de 3 ore juma cat zice si mai nou vad ca vrea sa doarma cu in gura si cred ca avem si ceva colicei.
Cred si io daca vrea sa pape din nou cand nici nu a apucat sa il digere stomacul pe lapticul dinainte.
In rest vad ca ia bine in greutate ca vad ca in 10 zile a pus 500 si ceva de grame pe ea si lapte am destul ca atunci cand nu mai suge incepe sa curga laptele pe mine, noroc cu tampoanele alea de sani.
Acum scriu cu ea la aparat ca sa nu cumva sa o apuce urlatul si sa il scoale pe Alex.
O apuca uneori plansul in somn, astia sunt colici, ca Alex nu a avut?
Ziceai tu la un moment dat ca si Victor sugea des, cum ai reusit sa il faci sa pape mai rar sau s-a reglat singur?
Si inca ceva la cate zile l-ai scos pe Victor afara, cu carutul sau cu portbebe?
A.... si zi-mi si mie ai depus actele cum trebuie sa faci ca sa intri din CIC1 IN CIC2?

Gata ca vaz ca am limbarita imi e ca incepe show-ul si nu mai am timp de scris.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emilia, ma bag sa-ti rapsund eu,in port bebe, dupa o luna ne-a dat voie pediatra; de iesit afara, dupa 10 zile, cate 15 min si treptat marita perioada;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Medeea, Babee felicitari, mamicutzelor! Mi-ati facut o pofta de piticei, ceva de speriat. Din martie, il concep si eu cu sotul pe urmatorul. De-abia astept sa am din nou burtica.

Genie e groaznic prin ce treci. Iti doresc multa putere si sper din tot sufletul sa se refaca puiu cat mai repede si sa depasiti perioada asta grea. Te pup si o imbratisez pe dulcica mica.

Emilia eu am alaptat-o pe Clara la cerere. In primele doua luni statea aproape non-stop la tzitzi. Nu a avut probleme cu stomacelul. Mie imi placea asa mufata. Oricum, capitolele program sau nu de hranit, respectiv dormit, sunt foarte controversate. Eu am optat pentru hranitul si dormitul la cerere. La fel o sa procedez si cu urmatorul. Am mers pe ideea ca organismul piticului stie mai bine decat mine ce-i trebuie. Eu am fost doar atenta la semnale. In ceea ce priveste adormitul la san, nu vad nimic rau in asta. Pentru Clara era placerea cea mai mare. Dupa intarcat, a adormit pe burtica mea cu cantecele si mangaieri. Gandeste-te cata nevoie au ei de noi mamicile si cata siguranta le ofera prezenta noastra, afectiunea noastra, atentia noastra. Am gasit pe forum un subiect interesant despre conceptul de attachement parenting, pe care ti-l recomand spre citire. Si s-a mai deschis recent inca un subiect pe tema asta. Uite-l aici. Sper sa ai rabdare sa citesti tot. pentru tine si copilushii tai!

Am lasat-o pe Clara la socri azi-noapte si acum mi-e un doooor de ea. Puiu lu' mama pui mic si drag!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salut livada,

sunt in mare viteza, abia ce am citit din urma...

Medeea felicitari pentru bebita mica Ana Gabriela, refacere rapida! Piersicuta cum a reactionat cand a vazut "papusa"?

Genie of, of, prin ce ai fost trecuta zilele astea, ai grija si de tine, multa sanatate Antoniei

emiliapop ne trimiti si noua o pozica cu printesa ta sa o punem pe blog, cum am pus la Victor al lui deniro?!

gina voi pune azi linkul de care ziceai, e f bun...si dai mielul

anasia torturile pe care le pun pe blog sunt facute de oameni destepti, nu ca mine . Acum sunt experta in ecleruri, daca vrei dau reteta.
Ma bazam pe tine la torturi ca te-am auzit ca faci si la finuta si am vazut si poza la cel aniversar...ciocolatos arata bestial!

Mergi la inceput