Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, Ioana, la datorie!
Am papat si noi o ciorbita(de burta)

Teo, multumim pt. vesti, sa ne anunti ce si cum!
Hai, Mimo! Hai tizule!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Multumim, surioara Teo

Hai Mimonix !!!

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aaa,ms Ioana,trebuia invers: EDIT:TRAIASCA FRATIORUL! MULTUMIM TEO!!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Pe mine ma iertati ca nu pot face galerie cu stelute si majorete dar ma rog pentru toate cele atat de aproape de Intalnire!

Eu pentru prima data ma confrunt cu niste mame de contractii de e burta mai tot timpul pietroi(asta la capitolul un shit atrage pe altul), care, logic, m-au speriat si acu stau ca mumia in pat cu no-spa si uscosin la bord, in timp ce randunoiul alearga cu remediul homeo spre casa. Mai stau putin si fug la urgente la Giulesti.

va pup! Doamne Ajuta la toate!

pui de Monix, multumim pt vesti! mai asteptam!

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Sovi stai linistita tin pumnii sa treaca sa nu fie nevoie de spital.

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

MStela, iesi din butoi k n-ai de ales mama!!!
Si eu stau in pat la orizontala din noiembrie.. dupa nunta mea am mai avut o saptamana de libertate.. si.. (pana sa ma mut aveam patul inclinat cu ajutorul unor dictionare k sa stau cu bazinul mai sus ) De la inceputul lui decembrie n-am stat decat intr-o parte sau cealalta, k daca stau pe spate am contractii.. Pana si noaptea ma controlez sa dorm intr-o parte! Nu ma intreba cum am reusit.
Si cum sunt predispusa la varice, venectazii etc.. am incercat sa stau mai mult pe stanga.. am pielea inrosita in zonele in care iau contact cu patul, si niste urme de la cusaturile pijamalei impamantenite in carne.. si pe creier.. sper sa scap de ele..
Nu stiu daca au mai patit si alte fete consemnate asta, eu insa am facut un colier mic in jurul gatului k un sant/cuta, de la stat cu umerii indoiti si capul in perna..
Hai k m-am vaitat destul si nu sunt cel mai nasol caz de pe aici nici pe departe..
Ideea era k iti sunt alaturi pt k stiu interiorul butoiului f bine si imi vine si mie cateodata sa ................... (nu cred ca imi dau voie termenii si conditiile forumului sa scriu ce am vrut )
Mai avem putin.. la asta tre sa ne gandim! Iar eu fac orice (dupa vestile proaste de vineri cu colul meu deschis si inexistent) sa mai stea gogoasa inca putin la caldurica!

Pupici si curaj!

Mary 34s si 1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

HAI ROXANA!!!

HAI MIMONIX!!! DACA NU E GATA DEJA...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

N-am rezistat si i-am trimis sms Roxanei. A spus ca e suportabil si in curand ii face epidurala.

Hai mami curajoasa! Inseamna ca are aproape 4 dilatatie. Hai Roxa
!

Sovi, ce-s cu contractiile?? iti tin pumnii sa-ti treaca repede! te pup si stai cumintica in patut...mama lui de santier!!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ROXANA

MNIMONIX

Zoze - revedere placuta cu bebitu magic!

Sovi, Luny - aveti mare grija de voi, fetelor!

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Maryms si Doamne ajuta-ne ca tare-i greu,Doamne!!
Sovi,olei,mamaa,e asa nasol??Baga si gynipral,si dc nu si nu,fugutza la Giulesti ca-i mai bine!!!Curaj si Doamne ajuta!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput