Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns so_rely spune:

Buna ziua,

Noi am disparut de pe lista mamicilor de martie 2008(probabil deoarece nu suntem membri asa de activi), asa ca retrimitem informatia:
DN: 23.05.1979, UM: 16.06.2007, DPN: 25.03.2008, sex: fetita, nume: ANA, Dr. Furau Gheorghe, Arad. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zoze bafta la eco. Eu de-abia de maine in 2 saptamani ma duc, n-am mai vazut-o de mult timp.
Sa ne pui si noua macar o pozita, da?

Cris si eu zic la fel, daca mama comunica cu tata, nu are de ce sa existe gelozie. Evident nu trebuie sa-l ignori complet, in favoarea copilului. Il implici si pe el in tot ce este legal de copil, il giugiulesti si pe el - ca doar tot un copil este si el, doar mai mare

Fetelor cu epilatul in oglinda, va invidiez. Eu nu reusesc de nici o culoare, mai rau ma tai, ma zgarii, am ciupesc. Cu vedere directa, mai aveam oarece dexteritate, dar in oglinda, no way! Salonul de cosmetica sa traiasca!

Kya 32+ cu Sanziana
Pana la AMR 8

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Acum am vazut despre Roxana... wow chiar ca se intrevede o nastere usoara. Daca deja se dilata si nu are contractii dureroase! Inca un pic si monteaza epidurala, si gata!

Hai Roxana, hai Robert!

Kya 32+ cu Sanziana
Pana la AMR 8

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonette, ce face Yannis?
Ce bine ca ai vorbit cu Roxa, eu n-am mai sunat-o...Doamne Ajuta sa mearga repede!
Hai Roxana!

Cris, multumesc pt. urari!

Eu am strans putin prin casa, am intins rufe, am spalat vase, acum astept piticul de-afara sa pape si sa se culce.

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai Roxaaa!!!!! Se poate sa fie o nastere usoara pt ea, ca inca nu au inceput contractiile, dar ar putea fi si una lunga... Desi, avand in vedere ca e a doua oara, sper sa scape usor!! Hai Robert!!!

Hai Mimonix!!! Hai Diana!!!

Ioana
39+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

elara-oare cat or sa tina durerile astea de spate ...au inceput si la mine din ce in ce mai rau...uff
simonette-prospata mamicasi refacere usoara..si bebe iannis papacios..vazut poze frumoase...o scumputul ce frumusel e dar si scumpul luca cum statea si se uita la fratiorul lui...sunteti o fam frumoasa...off moasa aia am auzit de la maicamea ca e f nasol sa-ti apese cu coatele pe burta asa a patit ea cu fratiorul...
hagyiannis-incearca sa te linistesti..si sa stai la patut in continuare...faci si plimbarici dar incearca unele mai scurte de o juma de ora si nu in hypermarket ci prin parc sau pe strada...nu stiu zic si eu...
nicol-felicitari pt hainutele achizitionate...
naty-iulia cu caciulita roz si mami
plimbareatacat despre nasi daca tu simti ca asa trebuie pai asa sa fie
lyvy-felicitari pt bebe sanatos...si pt burtica frumoasa si ce fustita avem mai mai...cat despre cleo e un frumos...
clau-multa bafta la dr...asteptam numai vesti bune...mama ce burtica frumoasa si ce mami sexi...
simo27-felicitari pt cele 38 sapt...sa ai un bebe sanatos si nastere usoara
kya-felicitari si tie pt inca o saptamana adaugata la semnatura
luny-vazut burtica frumoasa si la tine...
underqueen-multa bafta la eco si la dr...
maia-bine ai revenit...vrem pozici
olgutza-f frumosi cercelusii o sa arate ca o printesa
micutza ta
ralucas-bine ai revenit,asteptam pozici cu camera lui bebe,patut,hainutze tot ce ai cump pt el...
mami-felicitari pt cele 32 sapt ...si eu maine intriu in 32 de sapt cand ma gandesc ca mai sunt doar 8 sapt sau 7 sau 6 doamne ajuta-ne sa fie bine...
ursuleata-felicitari pt cele 30 sapt...tot inainte
ioana-f frumoasa camera lui bebe...da f bine galben/portocaliu cu bleu...
uff iau o pauza am ajuns la cap100....mult ati mai ciripit va pupic si revin ...

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

hello randunicilor! de data asta nu mai e mimonix ci puiul mai mare al acesteia . va anunt la mama a intrat in sala de nasteri la ora 1:30 dar nu stiu nimic mai mult legat de tipul nasterii sau chestii dastea :d

va pup,
Teo, viitoare surioara de Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Multumim, Teo, viitoare surioara de Vlad - Alexandru!! Cred ca fratiorul tau s-a nascut deja... Sa ne tii la curent!! Hai mimonix!!

Ioana
39+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumim Vlad pentru vesti!Sa ne tii la curent! Si traiasca surioara ta,care probabil s-a nascut!!

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Stelutz, e baietel micul mimonix

Feteloooor, unde umblati!?? Veniti aici la galerie!!

Ioana
39+ si David

Mergi la inceput