Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,randunici!
Sunt si eu in asteptarea vestilor despre urmatorii puiuti!Diana,tu ce faci oare?!..
Pana atunci...
Sovi,stai linistita,ca te-ai agitat destul cu casuta,acum e timpul sa vezi de tine si de burtica!
Hagiyannis,prin cate ai mai trecut si tu...dar lasa ca nu mai e mult si gogosica o sa te rasplateasca cu varf si indesat!
Honey,sa ne dai vesti bune!
O zi buna tuturor!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

tot se vorbea aici de butoi...nu stiu ce am deodata...nu-mi gasesc locul prin casa si ma buseste plansul din senin...ma enervez ca randunoiul a plecat la botosani sa cumpere o masina si m-a lasat singura, desi am fost de acord sa plece...cred ca sunt paranoica, dar parca il intereseaza numai masina aia nenorocita... nu ma bagati in seama, vorbesc prostii...imi revin eu

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hagiyannis, saracuta de tine, prin cate treci si tu...eu va admir tare cate sacrificii faceti voi si la fel as fi facut si eu...hai, curaj, mai e putin!

Maria, si tu, mama, in butoi? ce-aveti, fetelor, azi??

Pe mine m-a apucat vrednicia, dar nu prea imi ies toate...tanti care sta cu Vlad mi-a luat mopul din mana, nu ma lasa sa ridic un pai...am mai strans jucarii...n-am stare, sa stau asa, degeaba si altii sa munceasca...bineinteles ca m-am aplecat de cateva ori si am obosit...

Hai Clau si Zoze cu vesti bune!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

de-abia acum am realizat ca am ajuns la cap.100wow...am scris ceva...
nici nu-mi vine sa cred..ma uitam in urma..ca am inceput sa scriu aici la capitolul 6 si acum suntem la 100...ce mai trece timpul...

_
34+ cu RADU
AMR 6 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noi suntem bine....numai ca nu am timp sa recuperez din urma !
Azi ar fi trebuit sa nasc si eu, dar sunt fericita ca deja imi tzin puiul la piept! Iannis este un cuminte, daca e hranit nici nu simt ca e in casa! Asa l-as smotociii, dar nu vreau sa-l obisnuiesc rasfatzat ca am un rasfatzat si e vai de noi! Avem lapte din belsug, Iannis papa cu pofta si sper sa scapam de colici, dar nu se stie! Azi astept pediatra sa il vada si sa il consulte Azi noapte s-a trezit de 3 ori... a papat si apoi a facut nabi! Mai nasol stau cu epiziotomia, care s-a desfacut cam un cm pe la mijlocul broderiei Nu credeam sa fie asa de afurisita

Hai Roxana!!!
Hai Mimonix!!!

Sunt alaturi de fiecare dintre voi si va iubesc!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Fetelor scapati de butoiul ala nesuferit !!! Avem treaba sa facem galerie...plus ca nu o vad pe Ela nici pe Clau...fetelor pe unde umblati...

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

HAI MAMICILOR!

Eu am scapat de butoi, ieri am fost la doua onomastici si evident am cazut lata seara, nici n-am reusit sa citesc tot, la munca nu am timp...

Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am papat o babanica si acum o mandarina ca sa avem energie ,trebuie sa va ajungem din urma...
innca 14 pagini
uff si netul asta merge cam greu...nu stiu ce naiba are...
pucca-felicitari pt cea dea 34 sapt,mult noroc in continuare
honey-oauuuu 40 de sapt...multa bafta mamica si nastere usoara...deci trebuie sa incepem si la tine cu galeria..F FRUMOSI PISOI...
...HAI ROXI HAI MIMONIX HAI DIANA HAI VALI...
cami33-bafta si tie la dr azi...azi e zi de intalneala cu bebelusii...
mama cata galerie cata emotie...doamne e asa de frumos...ai grija de toate burticile si toate mamicile si bebeii lor...fii alaturi de odiseaa randunicilor...te rog doamne...
fetele care au cazut in butoi....heeeeeeiii ce aveti mamicilor vreti bataita?!
gabriella-bine ai venit pe crengutza trebuia sa vii mai demult dar e bine si acum...
naty-ma bucur ca tati tau e bine si ca pleaca acasa multa sanatate si numai bine ...iulia bineinteles de cate ori am ocazia ...
ce cad aici si simo27....hai mai mamici ce faceti?...
cat imi place chestia asta cu albinutze...mami o sa aiba o frumusete de fetita cu atatea albinutze si lucruri haioase...
mstela-bafta masine la dr...si incearca sa iesi din butoi ca mai rau iti faci...mai e un pic ,timpul trece asa de repede ...hai capul sus si nu mai fii suparata pe randunoi el saracu nu are nici o vina ca esti condamnata la pat ..eu te cred dar asta e...trebuie sa avem rabdare ce a fost mult a trecut... ca sa mai treaca supararea
vera-iti scoti cerclajul de acum...mie dr mi-a zis ca o sa mi-l scoata ori inainte cu o sapt deci 39sapt ori daca nu in ziua de nastere...daca fac cezariana...acum nu stiu nu e cam devreme sunt totusi 35 sapt...eu am citit pe net si deobicei s-ar scoate pe la 37 sapt acum nu stiu ce sa zic...
luny-stai cumintica in patut ...trebuie sa te linistesti...mie dr de fam mi-a zis ca daca mai am stari de moleseala sa beau o gura de cafea de cola...
simonette-multam ca ne tii la curentsi pe bebe yannis si micutzul luca...vad ca iannis e un bebe cumintel...
vad ca vb de epilatul in oglinda ma gandeam sa incerc si eu ca aseara cand m-am apucat sa ma epi am facut-o mai mult prin pipait n-o maiu vad deloc pe fofo...o sa incerc si cu oglinda daca nu il declar pe randunoi cosmetician...sa vedeti show...
multumim teo pt informatiile aduse sa ne tii la curent...te pup...
sovi-ce-ai mamica hai stai acolo in patut ca trebuie sa fie bine..
gata am ajuns si noi la 'zi' cu cititul...vad ca bebeii nostrii de azi se lasa asteptati...hai mai puturosilor ce faceti...vreti si mai multi pupicei si mai multa galerie....

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

uff ce am obosit...scuze pt unele greseli de ortografie...acum va las merg sa mananc ceva ca de atata citit mi s-a facut foame...
va pupicesc pe toate

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Simonette ce bine ca bebe Ianis e cumintel, si tu esti linistita...pupam si bebe mare Luca.

Maaaaaaai, dar greu e sa stai pe margine la nastere...

Haideti fetelor asteptam bebelusii !!!

Diana ma gandesc la tine

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput