MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petronela-las ca trece,e o perioada asa dar e in toate casele asa ca vino in povesti si nu fi suparata ca se intimpla cam in toate fmiliile
Mamii-tu care ziceai ca ce linste e pe aici nu mai vi?
cindte-ai intors?ce mai face Ale?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,Petronela,se intampla oare din cauza acomodarii cu bb?Sau e celebrul baby-blues combinat cu gelozia tatalui?Sper sa treaca necazul si sa fiti iarasi vesele amandoua!
Alex,e musai sa treci copilul pe permis?Se adauga ceva (datele copilului) sau se schimba cu totul?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

raluk-- nu se mai poate trece copilul in permis ,deoarece mi-au spus ca permisul pentru romani nu mai este valabil, trebui ( romanii) sa mearga in comuna si ei fac carta comunitaria . eu nu pot sa fac carta comunitaria bebe-ului pt. ca nu nu mi-e trecut inca in pasaportul romanesc(copilul)

BB-ul meu are pasaport sarbesc si de aceea a trebuit sa ii trec in siggiorno sotului meu , ca sa nu mai imi trebuiasca titlul de calatorie.

cind ai copilul trecut in pasaport mergi in comuna si ei acolo iti fac carta comunitara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Aha,multumesc pt explicatie,Alex

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna fetelor...deacum seara..caci pana am apucat sa citesc numai pe apucate s-a facut seara..

acum stati sa vedeti daca a mai ramas ceva in questa zuca vuotaam retinut ca e complimese de giulite (cristina- 5 lunisoare) si (ioana- 8 lunisoare) la cat mai multe lunitze..sanatoase si fericite... acum mi-e ciuda ca mai era ceva dar.. nu mai stiu.. ce mai aveam in minte....compleaano de alex,scz daca gresesc ?

mamiiii ..bine ai revenit... asteptasm sa faci animatie mai multa si tu..caci in baza noastra...sau a mea specialmente... nustiu zilele astea ma gandeam la tine tu cum faceai de intrai mereu..ce bine erai organizata .. nu ca mine...eu una nu reusesc nici sa merg la un dus calumea chiar daca e soatza acasa.. parca nu-mi vine sa o las prea mult timp ...off.

salutam tot dam cate un pupic

mai revenim... deocamdata nimic nou.. decat ca maine facem 2 lunitze.....a ba da am facut ecocardiograma.. si e ok...pt. varsta ei cica tb sa se mai dezvolte nustiu ce ...stiu ei..eu i-am intrebat doar sa-mi spuna daca e ok..caci termenii lor ..habar n-am... in rest nimic..poate ca am devenit ffff moftoroase...

aaaa..si mai vroiam sa spun..caci imi face impresia ca s-o fi starnit vreo epidemie cu prob in 2(love)... caci nici noi nu stam pe roze... dar presupun ca e doar o perioada..si trece.. incerc sa nu ma alarmez...eu, eu sunt aia care nu sunt multumita... si cand ma gandesc.. caci saracul ce sa-mi mai faca...munceste din zori pana'n noapte ... dar vreau si eu un pic de timp pt noi doi...tocmai asta-i prob..cereile prea multe timp prea putin.. ca sa nu mai spun de bani... mancai-ar sa-i manance...sceda mea de lotto....nustiu daca ati inteles battuta ..da' lasa..

o seara placuta

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cafeluta??3 in 1 ???TIGARUSHA knd adoarme bebe :D hahaha
DA fetelor mi0a fost cam dor de forumeala.... dar na am stat bine recunosc

Pai cu ale acum e taaaaare greu nu il pot lasa 30 de secunde singur.San nu prea mai am deloc.... De mancat nu mananca dekt fructe..cu branzica nushuc e sa fac cu supita si laptele praf nu ii mai ajunge nici ala....asteptam sa ajungem la pediatru sapt asta.In rest e un rasfatat recunosc din cauza mea Ne0a trecut raceala si suntem bine.

Astept veshti si de la voi si am pus nishte pozici noi :D cu DINTZOSUL GINGIOS

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Stefi auguri ptr cea mica
mamii bine ai venit! scuza-ma abia acum am vazut ca te-ai intors
poate aveti dreptate fetelor, este vreo epidemie ce aduce probleme in casnicie iar cele care aveti inca relatii bune cu sotii, stati departe de noi

aaaa, am uitat buna dimineata la toate

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ciao cristina baci

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

neata ..hai ca vin repede,repede la cafelutza... daca o ofera mamii nu pot sa o refuz...

wow ...mamii ce-am putut sa vad... m-a dat pe spate...cat de frumnusel s-a facut alex... am avut dreptate sa incerc sa-l iau de ginere...
sincer nici nu am avut rabdare sa ma uit la toate..ca sa vin sa-ti scriu...ca e dulce foc..si cu dintisorii e asa de comic... mancal-ar mama... da' am mai vazut muuuultee.. mamica frumoasa si in ottima forma, tatici fericit cu baiel si familie frumusica si fericita....felicitari! cel putin asa se vede... si am mai vazut..zapadaaaaaa

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

pardon...avem 2 lunite
multumesc cristina..

Mergi la inceput