MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am intrat de fuga sai urez sanatate si tot ce-si doreste mami ptr printesa Giulia(Cristina)

revin cand apuc sa recuperez....fug la munca

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumim fetelor ptr auguri
Ralukraceala a trecut, multumesc ptr intrebare. Deci nu mai faci anestezie, esti curajoasa, felicitari. Ai sa vezi ca va fi totul bine oricum. Stai linistita
Fetelor sa va povetesc ce-a facut ieri
Am fost la scoala ca de obicei cu masina, la un moment dat imi claxoneaza o masina in spate, m-a deranjat putin dar nu am inteles ce vrea.La semafor se opreste in schimb un motociclist si imi bate in geam sa-mi spuna ca aveam luminiile stinse insa la mine in cruscoto se vedea beculetul acela aprins ce arata ca am luminiile aprinse. Mi-a venit il dubio si am parcat in fata unui magazin in doppia fila, sa ies sa vad ce se intampla. Intr-adevar erau stinse luminiile, iar butonul ptr a le aprinde era incastrato in cruscoto. Ca sa le tin aprinse trebuia sa conduc cu o mana pe volan si cealalta pe butonul de lumini sa faca contact. In fine..a fost o seara pe cinste M-a claxonat o jumatate de autostrada pana am ajuns acasa

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Cand am ajuns acasa intru in camera la noi si o vad pe Giulia dormind la ea in patut. Era abia ora 21, vroiam sa ma cert cu sotul de ce a pus-o la nani asa devreme ptr ca o sa se trezeasca cu noaptea in cap si cu chef de joaca. vad pe masa de la bucatarie un buchet de flori iar sotul era in baie ptr ca am auzit cum trebuieste pe acolo.
In fine,ceea ce a urmat a fost frumos. Foarte romantic, si cred din fericire ca ne-am rezolvat probelemle insa nu pot baga mana in foc ptr asta, nu inca. El a adormit-o pe Giulia ptr a putea sta impreuna cu mine toata seara, am mancat impreuna, am facut un dus impreuna si ne-am uitat a tv imbratisati. Azi dimineata mi-a spus insa " la multi ani". Nu l-am bagat in seama ptr ca eram prea adormita. Dupa vreo 30 minute cand am realizat, l-am intrebat: " ptr ce la multi ani?" a spus :" pai azi nu e 23?" ( noi in 23 in fiecare luna ne facem i auguri, ptr ca este data cand ne-am cunocut, dar si data cand ne-am caatorit civil)...imi venea sa-i dau cu floriile in cap, dar m-am abtinut ptr ca avea o voce asa de innocenta I-am raspuns: " ba da, ii 23 azi"
L-am mintit ptr ca nu vroiam sa ramana suparat ca a gresit, m-a sunat dupa o ora de la birou sa-mi spuna: " spunei auguri lui Giulia din partea mea ptr ca face 5 luni". L-am intrebat daca cumva floriile sunt ptr ea sau ptr mine Mi-a spus ca tot ptr mine sunt dar sa nu uit cumva de tort deseara si sa gresesc ganindu-ma ca azi e 23.( uneori am impresia ca sotul meu numai la mancare se gandeste, judeca cu sotmacul)
scuza-ti romanul. sa nu-l cititi daca nu aveti chef

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Bravo,Cris,ma bucur pt seara voastra romantica!Vezi,daca e iubire,toate se rezolva mai usor

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooo a tutte !!!

cristina - hai ca m-ai facut sa rad !!!!!! In toata stangacia lui, e totusi simpatic sotul tau !! E italian sau roman, ca nu mai retin.

Niente di nuovo per noi ... crestem, ne plimbam ... eu trec print-o stare nasoala, da' supravietuiesc ....

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

poze
nasterea

Mergi la inceput

Petronela e italian sotul meu.
Despre ce stare nasoala vorbesti ?daca vrei desigur sa ne spui... Si eu am ceva probleme, insa in casnicie. Nu cred ca se rezolva asa usor cu un buchet de flori si o seara romantica, desi mi-ar placea sa cred ca este primul pas spre imbunatatire.

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cristina - ca cam asa e si starea mea ... discutii cu consortul. In fine, nu-i nimic grav ... da' sunt eu intoarsa pe dos ... si el .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor am ajuns si noi òla orizont !!!

azi am fost la prefetura , am luat apostila sa avem cind mergem in romania pt. certificat.

apoi am fost la questura sa pun copilul in sigiorno ( al sotului ) pt ca al meu mi-au zis ca nu mai este valabil sa merg in comuna sa ma inregistrez ca acuma sintem comunitari( cind o sa am timp oi merge si acolo

apoi am fost la spital sa fac apuntamento pentru ortopedie la bb, ( mi-au dat in mai .

asa a trecut toata dimineata tot pe drumuri .

cristina sa-ti traiasca fetita e o scumpete !1!

salutari si sa auzim numai de bine !!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Petronela trec toate, crede-ma. si eu am probleme dar am vazut ca atat timp cat ma iubeste, orice ar fi, se depaseste cu rabdare si perseverenta. Si am increderea ca in fiecare zi ne va fi tot mai bine, ata timp cat ne straduim amandoi sa ne facem viata dar mai ales casnicia mai frumoasa. Curaj si ai sa vezi ca va trece totul

poze
nasterea

Mergi la inceput