MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 10

slimatei spune:
slimatei spune:
 mersi ioana...
acum eu sunt ff.agitata..meno male ca fii'mea doarme..sa no mai agit si pe ea... tb sa iau o decizie... 
non mi va di lasciarlo morire..dar nici nu pot risca sa ne infectam...are de toate (ictus..hepatita)plus ca are stomacul distrus..si nu mai stiu ce mai spunea dr..ca eram lesinata numai dupa ce am auzit astea...nustiu cum s-a intamplat..cum e posibil..? si chiar daca ii dau antibiotic si hidratatat din 3 in 3ore cu seringa apa..non e detto ca se face bine.. dar mai zice ca gatii sunt imprevizibili ..se poate face si bine..dar cine sta acum dupa el..ca eu una nu pot(nici sa-l vad asa)offfff
....per adesso dr. a facut tot ce a putut.. doar ca nici venele nu-i le gaseste sa-i faca analize sa vada exact la ce punct..mai rau ca se pot infecta si ceilalti...
DOAMNE AJUTA pisiciul meu!
Stefania X2 mami e...  jr.  " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Raluk31 spune:
Raluk31 spune:
 Of,Stefi,ce trista intamplarea cu pisicul... Dar saracul,daca are stomacul distrus,cum sa se mai poata face bine?Poate ar fi mai bine sa-i dati o injectie letala.
Dar saracul,daca are stomacul distrus,cum sa se mai poata face bine?Poate ar fi mai bine sa-i dati o injectie letala.
Asa,asa,Oana,sa ne ofticam
Alex,Roxali
Raluca
in asteptarea micutei Anais

slimatei spune:
slimatei spune:
 eu una as fi mai deacord cu asta macar nu ar mai chinui..dar dr. spera  sa se reprinda.. ce stiu eu.. nici nu as vrea sa-l am pe constiinta...
Stefania X2 mami si...  junioara  " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

mamii spune:
mamii spune:
 ciao feteleeee 
haii k dau eu cafeaua si astazi:d

stefania insanatoshire grabnica pisicii de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex  13.07.07
 Alex  13.07.07

katiapam spune:
katiapam spune:
 Neata
Mamii-mersi de caffą
ce sump e Alex cu ditisorii are si multi si mari
Giulia are doi crescuti pe jumatate si acum ii ies altii si umbla mereu sa ma muste 
                                                           ticker
ticker 
mamicą de
de  GIULIA
GIULIA
mai dire mai

danangie spune:
danangie spune:
 Buna dimineata fetelor,
KATIAPAM, RALUKA, SLIMATEI, MICIO  ca va multumesc cu intarziere pentru urarile pentru ziua mea de nastere. Scuzati-ma ca nu am mai intrat. Eu voi avea un baietel. PE 8 februarie cand a fost ziua mea, am facut si morfoligica si tot atunci am aflat ca voi avea baietel. Suntem foarte bucurosi si eu so sotul. Nume inca nu am gasit. Suntem inca in cercetare. Bb se dezvolta normal, poate e chiar prea grasut, dar nu prea cred ca avea chiar 495 gr la 21 s. Stiu ca e putin relevant....adica sunt niste statistici dupa masuratorile oaselor,etc.....in rest toate bune si frumoase. Mai naspa e ca am avut vreo 2 zile crize foarte urate de durere de stomac. Am luat doar maalox si nu e ca ma ajutase asa mult. Alte medicine nu am gasit. Doctorita mea s-a limitat sa-mi spuna ca sa ma duc la pronto soccorso. Ce invidiez fetele care sunt urmarite de medicii din Ro. Eu pe-a mea o gasesc doar lunea sau miercurea.....in  Ro au pana si numarul de celular al medicului......ma rog.....asa mi-e dat sa fie. Sa nu am si eu o doctorita mai disponibila. La privat.....stia sa-mi ia banii si in 5 minute eram afara........la stat da e draguta tare cat te viziteaza.....nu te da afara.....dar uite cand am o urgenta nu are cu ce sa ma ajute.....eh....
 ca va multumesc cu intarziere pentru urarile pentru ziua mea de nastere. Scuzati-ma ca nu am mai intrat. Eu voi avea un baietel. PE 8 februarie cand a fost ziua mea, am facut si morfoligica si tot atunci am aflat ca voi avea baietel. Suntem foarte bucurosi si eu so sotul. Nume inca nu am gasit. Suntem inca in cercetare. Bb se dezvolta normal, poate e chiar prea grasut, dar nu prea cred ca avea chiar 495 gr la 21 s. Stiu ca e putin relevant....adica sunt niste statistici dupa masuratorile oaselor,etc.....in rest toate bune si frumoase. Mai naspa e ca am avut vreo 2 zile crize foarte urate de durere de stomac. Am luat doar maalox si nu e ca ma ajutase asa mult. Alte medicine nu am gasit. Doctorita mea s-a limitat sa-mi spuna ca sa ma duc la pronto soccorso. Ce invidiez fetele care sunt urmarite de medicii din Ro. Eu pe-a mea o gasesc doar lunea sau miercurea.....in  Ro au pana si numarul de celular al medicului......ma rog.....asa mi-e dat sa fie. Sa nu am si eu o doctorita mai disponibila. La privat.....stia sa-mi ia banii si in 5 minute eram afara........la stat da e draguta tare cat te viziteaza.....nu te da afara.....dar uite cand am o urgenta nu are cu ce sa ma ajute.....eh....
Sanatate multa tuturor.
 mult asteptat
mult asteptat 

mamii spune:
mamii spune:
 danangie stay putin ca si eu am fost la privat intradevar nu am avut nevoie niciodata de nr ei de telefon dar cu siguranta mi l.ar fi dat si niciodata nu m.a repezit din contra am platit de multe ori mai putin!Eu zic sa mai incerci si in alta parte daca poti.Cat despre medicii din ro..... nu as vrea sa vorbesc :D
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
 Alex  13.07.07

mamii spune:
mamii spune:
 a si vroiam sa mai adaug poti bea nishte lapte caldut ceaiuri fructe mere in principiu dar nu pe stomacul gol!pasta in alb cu putin parmezan.... de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
 Alex  13.07.07

MIKUTA4 spune:
MIKUTA4 spune:
 Neata,Mami multumesc de cafea buna tare si sa iti treiasca printu.
Am revenit si noi dupa ceva timp este adevarat dar nu mai este cazul sa va spun ca va citesc mereu ca am mai spus-o si apoi ma repet,mai intii de toate urez un bun venit noilor venite si sedere indelungata aici la "mamici de italia".
despre noi va pot spune ca sintem bine si crestem mari Sara are 2 luni si o sapatamina si 5 900 grame si 60 de cm si a inceput sa fie o alintata si nu mai suporta sa fie lasata singura deloc si vrea mereu sa vorbim cu ea,dar ce sa ii facem creste.Ne pregatim si noi de botez ca il avem pe 30 martie,am vorbit deja in Vatican si se poate face dar va pot spune ca era mult mai simplu daca o botezam intr-o biserica oarecare ca ne trebuiesc la acte,o gramada.
Stefani imi pare rau de pisoiul tau,sper sa se faca bine repede 
In rest la toate fetele va urez un sfirsit de sapt cit mai bun si frumos si va 
 pe toate si bebici nascuti si cei care trebuie sa soseasca acum.
pe toate si bebici nascuti si cei care trebuie sa soseasca acum.
MIRELA CEA MAI FERICITA  DE
 DE SARA-MARIA
 SARA-MARIA DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .    

MIKUTA4 spune:
MIKUTA4 spune:
 Danagie sa iti traiasca baietelul sa fie sanatos si sa se nasca la termen,iar in legatura cu doctoritele de la particular un pic ai dreptate ca si pe mine ma urmarit tot o dr privata si vreau sa spun ca am dat la bani,de nu iti mai spun si ma asigurat ca ma va asista la nastere si cind colo ea nici nu era in Roma era plecata la un congres deci........In schimb de cite ori aveam nevoie o sunam si ma chema imediat la ea sa ma consulte si sa ma faca sa nu ma panichez.Deci eu iti urez multaaaaaaaaaa sanatate si sarcina usoara pina la capat si cind va fi mamentul nastere usoara!
MIRELA CEA MAI FERICITA  DE
 DE SARA-MARIA
 SARA-MARIA DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .