Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Merci, Ana! Dupa cele alese, o sa fie o cocheta casnica: inel, lingura de lemn si bratara... Astept interpretarile! La stetoscop nu s-a inghesuit, asa ca lumea a decis ca o sa se marite cu un medic!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pina creste Isa, cred ca lingura de lemn poate deveni un simbol de vestigii preistorice gasite de un arheolog:-); sau un instrument pretuit, urmare a intoarcerii noastre spre mama natura;

vreau sa va intreb daca stiti ce-as putea utiliza in masina de spalat(decoamdata-pina ne mutam, n-am uscator-unde puneam foitele acelea) sa nu se mai electrizeze hainele; am un razboi cu fiu'meu in fiecare dimineata pe tema asta, nu mai vrea sa imbrace nimic, cica toate-l pisca (macar ca tot ce-i cumpar ma asigur sa fie bbc 100% pentru ca-l stiu sensibil)

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Roxana, Isa este adorabila, o adevarata papusa, sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Chiar de curind ne-am uitat la filmele facute cind era Antonia bebelus, inclusiv la 1 an, si m-a apucat asa o nostalgie...

P.S Am recunoscut tarcul, acelasi model am avut si noi cind eram pitici mici...nici nu-mi vine sa cred ca Antonia ca avea in curind 8 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Roxana, cu intirziere (scuze) iti urez si eu sa va traiasca frumoasa printesa Isabella.

Seba e asa protector in poza alaturi de ea..ca un adevarat fratior mai mare.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, balsam de rufe, dar vezi sa fie din ala mai bun, cu un ursulet pe el, ca celelalte ieftine au un miros foarte ciudat. Nu stiu de care masina ai, eu am din aceea unde bag rufele pe deasupra, iar balsamul il pun in cilindrul care se invirte. Dar trebuie sa scrie unde se pune, uitata-te pe-acolo.
Roxana, am vazut pozele! Lingura aia de lemn as fi ales-o si eu! E tare scumpa, Isa! Si e mai mare tortul decit ea!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Roxana - Isa e dulce foc - sa va traiasca sanatoasa si norocoasa si sa va bucuratzi multzi ani fericitzi impreuna cu ea!
Sunt ametzita de obo - mai am 3 "sedintze" de sue - cu cea de azi inclusiv si am terminat prima carte si dau test. Hai ca de vocabular si gramatica nu imi e frica (gramatica e la fel de simpla ca cea engl, bineintzeles ca are particularitatzile ei). Da' profa vrea si test de "trancaneala"! Ehhh... sa vedem acolo pe unde scot camasa! Eu spun cuvintele clar, lent, cu gura bine deschisa... ea...taka-taka-taka... la care eu: Hoooooo! Slow-down-cowboy! Avem un dialog - o frumusetze! Norocul meu cu edu de la gradi - ca altfel nu as putea "conversa" cu nimeni. Ce tare o iubi eu pe profa... "ca piparca-n ochi"
Am zbughi sa mai exersez nsi o zii faina va doresc!

Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Vai fetelor... tare greu mai intru pe forum. Nici la gravidutele de ian-feb nu am mai dat decat foarte rar.

Vroiam sa va multumesc la toate pentru urari si aprecieri.
Bebelina e bine, e cuminte... iar noi suntem tare fericiti. Intr-adevar tati este complet topit dupa micutza... Mi-e mai mare dragul sa-i vad impreuna.

Magdone, sa stii ca sala de nasteri este super, dar salonul nu prea mi s-a parut la acelasi nivel. In poze este sala de nasteri. Eu am cerut camera privata, dar nu au avut si m-au pus intr-o semi-private. Asistentele de la camera nu erau la fel de serviabile ca cele de la sala de nasteri. Cand am nascut mai aveau un pic sa ma pupe si in fund... , lucru cu care m-am obisnuit rapid, asa ca am putut sa fac diferenta imediat.

Ce ziceti fetelor... maine am un interviu pentru un job nou. Nu stiu daca o sa-mi placa salariul, dar ma duc totusi la interviu ca nu am nimic de pierdut si poate pot sa negociez un pic la plata.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Vai, ce mai ninge afara…parca ar fi iarna…oare mai vine primavera ???

Multumesc tuturor ptr raspunsurile legate de ochelari, sa vedem saptamana viitoare ce zice medicul, daca ne da picaturi, exercitii ori ochelari, oricum sincer nu credeam ca Ioana sa aiba dificultati cu ochisorii .
Oricum, ma pregatesc psihic pt obiecte pierdute, zgaraiate…nu ma astept sa fie Ioana din prima responsabila cu asa chestii sensibile .Eu am inceput sa-I port la 14 ani si tare am mai suferit din cauza comentariilor rautacioase din jurul meu, o perioada nici nu I-am purtat la scoala, doar acasa .

La multi ani cu intarziere gastii de pe 17 feb, sa ne traiti fetelor si peste 50 de ani tot aici sa ne aniversam !

Pitilache, La multi ani Isei , sa-ti traiasca ! Ce a ales de pe tava ? ( adica I-ati taiat motzul si ati pus-o sa aleaga dintre bani, carti, bijuuri, etc ??) . La mine in Moldova nu e obiceiul cu turta, care este explicatia acestui obicei ? Vreau sa zic ca printesa ta e adorabila, deja ma gandesc sa vin in petiti ( cat nu e deja antamata) , mai ales ca se pregateste de bucatareala, ce-si poate dori mai mult o soacra pt baiatul ei???

Cge, pt hainutze iti recomand Winners, tocmai au adus niste rochii su-per-be, I-am luat Ioanei si la copiii prietenilor din Ro …pt treninguri de casa Ioana a mai primit de la Superstore niste treninguri de bumbac tare faine dar mai poti incerca la Zellers, Old Navy et comp.

Matgravidutz, bafta la interviu, eu in concediu de maternitate am fost la interviuri tare faine, insa abia al 3 lea s-a nimerit a fi cu noroc !

Lorelaim, ai trecut testul sau te-a pus profa pe coji de nuca ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Monica (matz) - bafta la interviu! sa fie cu noroc! am vazut pozele - e scumpa-scumpa bb-luha :-)
Laura- testul il dau cand terminam cartea (adica peste 2 sapt). Ehhh... azi la ora de sue a fost... mortal... da' sa incep cu inceputul... Luni a fost pe la mine Esra - o mamica (turcoaica, nascuta aici, profa de engl si sue) de la gradi si m-a ajutat cu pronuntzia (mi-a spus exact cum se tzin buzele si limba pt a pronuntza cat mai bine sunetele de tip "sh" si "h" venite din gat si din cerul gurii). Trebuie sa recunosc ca ajutorul ei si-a vazut roadele... Profa azi numai contenea cu felicitarile si imi spunea ce bine am evoluat... Uite tot asa se uita profa la mine... si eu ma simtzeam cam... ... mai ales ca si-a si uitat cartea/manualul acasa si statea aproape lipita de mine Chiar m-a intrebat daca nu mi-ar face placere odata sa iesim impreuna la un lunch si sa mai trancanim (adevarul e ca de la inceput mi-a tot spus cat de multe invatza ea de la mine... pt ca i-am povestit de Canada, de Romania... din pacate ii povestesv in engl... ca in sue nu pot... inca)
Am zbughit-o ca maine vine o alta fetitza cu mamica ei si am treaba cat incape (nu gatit sau ordine - nici vorba :-) - tre' sa ma ocup un pic de progenitura din dotare si vreau sa vad si eu cate ceva pe Animal Planet si Viasat Nature).
Va tzuck si numai bine va doresc!

Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Roxana, frumosi copiii tai, iar Isa este o papusica vie
Lorelaim, bafta la test
Monica, bafta la interviu

Contul da paypal - cum functioneaza ?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput