Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Donia si Ana, sa stapiniti sanatoase casele si sa va simtiti in ele "acasa".

Nelia, ce frumosi sint toti 3 copiii, cred si eu ca iti creste inima de bucurie cind ii vezi in jurul tau.

Simonna, si mie imi convine restaurantul si vineri seara este perfect.

Cristina (cge) am trecut si noi prin faza "nu vreau sa ma speli pe cap". Si a durat citva ani buni. Am incercat diverse metode, unele mai "drastice", gen "te spal si gata, poti sa plingi cit vrei" si altele mai "soft": cu stropitoarea, cu canuta, cu prosop la ochi...In final (pe la 5 ani poate) a trecut si fobia asta si pot sa o spal normal, cu dusul, ca la ce par lung are ar fii fost tare greu cu canuta .

Antonia are 2 saptamini de vacanta. Si a inceput tare frumos, cu un weekend de ski la Mont-Tremblant, unde a fost absolut perfect: soare, placut afara, zapada buna, fara aglomeratie ...De multe ori, pe pistele usoare unde mergeam noi, eram complet singure ...Am fost cu compania mea, care organizeaza cite un week-end la munte iarna. Seara, la restaurant, noi adultii am stat la taclale si copiii au avut "club" cu animatoare si s-au jucat pina la 10 seara.
Miercuri ne luam zborul, ca pasarile migratoare, spre sud, asa ca, daca nu mai trec pe aici, sa va gasesc cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ok doamnelor, atunci sa ramina pe simbata 7 martie. Stabiliti voi ora, putem face si rezervare. Nu e un restaurant super fancy, dar se maninca f bine. Eu in ziua aia lucrez tocmai in Dorval, deci in functie de ora hotarita de voi, ajung sau nu acasa.

Ana, parcare e destula acolo. E Baton Rouge chiar linga si e si un mic mall, deci nu-ti face probleme.

Nelia mama, cred eu ca esti legata de Lisandru, dar ma indoiesc ca te lasau aia la club sa intri cu copilul in wrap... Am vizionat si eu pozele . Lisandru a crescut enorm de cind l-am vazut eu la patinoar si seamana incredibil de mult cu Tudora. Si ochisorii si trasaturile fetzei sunt la fel.

Chiar asa Toronto, nici o intilnire??/
Ca la 1000 insule a-ti fost mai multe ca noi cele din Quebec.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Uitati si niste poze din acest week-end superb...Sint multe peisaje, ca tati nu mai schiaza (din cauza de genunchi paradit) si a avut timp sa fotografieze..

http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008MontTremblant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Frumoase pozele, Oana! ma ambitionez eu pe iarna viitoare si ma inscriu la cursuri cot la cot cu copilul

Dana, 7 martie este vineri (cred ca si tu la vineri te-ai gindit, doar ai scris simbata, presupun ca nu lucrezi simbata)

Denisa ce faceti voi acolo, aranjati incuscririle din timp, din cite vad in fotografii ?

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, va dati seama ca nu veneam eu cu bebe in wrap la un club unde se dezbraca barbati!!! A glumit Octav, dar gluma-negluma, adevarul este ca sint destul de legata de Lisandru din cauza faptului ca nu primeste decit titza si daca il apuca plinsul sau nervii sau burtica, e singurul lucru care il calmeaza, adoarme etc. Daca nu e departe de mine restaurantul, atunci vin fara bebe si ii las lui Octav unul sau doua numere de mobil de-ale voastre (sper sa aveti, ca eu n-am!) si daca nu se mai poate, atunci imbarca tot copilaretul si vine sa ma ia. Numai ca in acest caz, mai mult de ore maxim nu pot sta, pentru ca el papa la doua ore... Nu mai spun ca trebuie sa plec de acasa dupa ce prin un moment si il hranesc bine de tot, eventual adorm, ca daca e seara, pica exact in momentul in care el are ora de baie, masaj, alintat si adormit. Asta e, nu rideti de mine, dar nu are nici trei luni micutul si ce are mama nu-i da nimeni. Dar de intilnit vreau sa ma intilnesc cu voi si cred ca e mai bine sa ne intilnim la un restaurant undeva, ca sa putem sta si noi de vorba. Ma duc sa citesc ce ati mai scris, ca am vazut ca scris Simona mai multe in mesajul ei.

Oana, am vazut pozele! Chiar ca sint superbe! Abia astept sa mergem si noi la anul, am trecut schiul ca una din prioritati.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Oana, superbe pozele, Montremblantul e o bijuterie, atat vara cat si iarna...e superb

Nelia, sa-ti traiasca minunatiile de copii

Vis-a-vis de spalatul pe cap, noi am rezolvat-o de cand am inscris-o pe donsoara la inot si trebuia sa-si bage fata complet in apa, ca altfel nu se poa'

Montrealezelor, va urez super-distractie la cipandei sau unde mergeti voi

Eu numar nerabdatoare inca doua saptamani pana la March break . O saptamana usoara

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
Fetele, vin si eu la resto vineri pe 7 martie.
M-am uitat pe site la meniu, deja salivez.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Ce site!?!

Denisam, am vazut pozele de la intilnirea cu Try, ce frumos coboara scarile porumbeii!!! Nu mai spun de cit de dragastos se imbratiseaza!
Oana, ce concediu minunat! Sper sa aveti si vreme buna! Uite, asta e singurul motiv pentru care regret ca nu am bani, abia astept sa faca si Lisandru doi ani si sa ma duc la munca (va dati seama, dupa 8 ani de stat pe margine!!! Cind au trecut oare!?!) si sa plecam in concedii prin lume, sa le oferim copiilor amintiri de neuitat!

Fetelor, mai ales cele din zona Montrealului, voi stiti ceva de apartamentele www.loeuf.com/en/bennyfarm/index.php" target="_blank">Benny Farm? Parca m-ar tenta www.hcndg.org/fr/plans.html" target="_blank">asa ceva (cu patru camere)? pentru citiva ani si apoi o casa in afara Montrealului... Stie cineva in ce sint date masurile de acolo si cit inseamna in metri? Nu ma prind daca sint camere mari ori ba... Ca pe mine asta ma intereseaza mai mult decit orice: spatiul!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, m-am uitat pe site, nu sunt expert, dar 960 pi ar fi cam 90 de metri patrati, vorbesc de suprafata totala a unui apart cu 4 dormitoare

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Sa nu rideti de mine, deci e mare sau mic apartamentul?

Mergi la inceput