Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, eu zic ca nu este mare dar nici f mic, daca vrei, pune cateva link-uri cu modelele care te interes si am sa-l rog pe sotul meu sa se uite, apoi ai sa ai exact masurile la camere si veti putea decide mai usor, poate eventual faci comparatie cu cel in care stati acum.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Am vazuut si eu pozele cu frumuseii Neliei, intr-adevar Lisandru seamana foarte bine cu Tudora, parca amandoi mai mult cu taticul lor, iar Agata ce serioasa e, doar e surioara cea mare

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Try, cine mai e pe la voi in prezent, stiu ca mereu aveati cate un parinte la dispozitie pentru cei mici.
Adrian e baietel mare acum, cum se intelege cu Alex?
Eu sunt in culmea fericirii ca in sfarsit sora mea va ajunge la noi la inceputul lui aprilie,impreuna cu socrul meu, yepeee ce mai boiereala ma asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, uite ce am gasit http://www.rubinian.com/convertor.php
undeva in josul paginii gasesti transf din picioare in metri

Am vazut si eu pozele si intr-adevar copii sunt superbi iar la ski mi-a placut si mie

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ica, singurul model care s-ar potrivi cu familia noastra este: http://www.hcndg.org/images/03-20R_plan_4B.jpg (daca dai un click se face si un pic mai mare si se vad bine marimile camerelor). Imi place ca are doua bai, rar vezi pe aici asa ceva si salonul si bucataria par mari, au loc de masina de spalat si uscator de rufe, imi place cum sint asezate dormitoarele, am inteles ca au ferestre mari si parchet peste tot pe jos... Daca ar mai fi si la parter cu o iesire in curte, sau la etajul 1 cel mult, ca mai sus nu vreau, si cu garaj (cu sala de gimnastica si piscina interioara, eventual citiva maseuri gratis), ar fi chiar perfect pentru ce ne trebuie noua acum.

Oricum, am sunat si am lasat numele si numarul de telefon, ma inscriu pentru un RV in care sa aflu amanunte depsre apartamentele renovate si cele noi, la ce subventii ne-am incadra si sa le vizitez. Daca sint asa cum am auzit si rata pe luna e acceptabila pentru noi, zona ne place, chiar am zis de multe ori ca mi-ar placea sa locuiesc acolo, sotul avea una din salile de antrenament pe-acolo si eu stateam cu fetele in parcul Benny pina iesea el si imi place mult cartierul. E plin de verdeata, spatios, linistit, aproape de centru, magazine, ajungi si la metrou cu un autobuz, cu centre sportive, citeva scoli publice bune, nu stiu exact de care apartine etc. Hai, ca m-am aprins! Abia astept sa le vad!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la noul capitol 84!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput