Sezatoare canadiana (83)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Carmen, da, i-am facut la doua luni. Eu i l-am facut si Tudorei, cind nu era gratuit, am dat 130 de dolari pe el la fiecare repriza. Dar am facut asta pentru ca pediatra lor mi-a sugerat sa-l fac, e mama de trei fetite si a zis ca mai bine ii fac Prevnar decit cel antigripal. Si sa stii ca eu am o problema cu unele vaccinuri, adica nu le accept cu usurinta pe toate. Dar nu spun ca e bine sa-l faci, pentru ca nu stiu... Agata nu a facut, ca nu era pe atunci si, parca mi se pare ca Tudora a avut mai putine viroze decit Agata sau cu mai putine complicatii dupa... Si Lisandru a intrat in contact pina acum cu doua sau poate chiar trei viroze, le-a luat, a facut doar niste forme f usoare, fara febra, doar cu nasucul infundat si tuse din cauza secretiilor. Dar nu pot sa fiu sigura ca Prevnarul i-a ajutat pe ei, iar Agata a facut complicatii la git dupa fiecare viroza luata, destul de des in primul si al doilea an de colectivitate, pentru ca nu a avut acest vaccin. Personajele sint Alba-ca-Zapada si Frumoasa-din-padurea-adormita, Cenusareasa are rochie bleo... mama de baietei ce esti! Ce face Matei? Cum ii merge? Sper eu ca bine, daca nu spus nimic de rau! Lisandru e grasut, mor de dragul lui, ca s-a facut ca un ursulet de pufos, si gingureste si zimbeste toata ziua, nu plinge decit fff rar, papa si doarme bine, a inceput sa mai stea si jos, nu-l mai tin chiar tot timpul in brate, ca pina acum. Doua luni si jumatate l-am tinut numai in brate, pentru ca plingea, ce spun eu, urla cit il tineau plaminasii, cind il puneam jos. Dar de vreo doua saptamini doarme pe pat, adoarme chiar si singur pe pat, nu-mi vine sa cred. Oricum, cea mai mare parte din timp sta in brate la mine, de fapt, in wrap, dar cind sintem acasa, mai ai timp si eu sa fac una-alta prin casa.
Denisam, le-am pus in cui proiectele, nu am facut nimic, doar citesc cind mai apuc, vad eu ce fac cind va veni timpul sa le predau. Dar la noi la universitate e greva de vreo 3 saptamini si cum nu ma duc la scoala, nici eu nu am mai deschis cartile. Stiu ca nu e bine, ca tot eu voi intra in focuri cind va veni vremea, dar chiar aveam nevoie de o pauza, ca eram tare obosita. Acum, ca Lisandru mai sta si jos, mi-am pus si eu casa la punct saptamina asta, ca era ca la nebuni, nu apucam sa fac nimic ca lumea. Acum e ordine si frumos, sper sa mentinem si de luni ma apuc de invatat, mai am o saptamina sa recuperez si sa mai citesc si in plus, ca banuiesc ca va incepe scoala (desi exista posibilitatea sa se si prelungeasca greva) si pina la sfirsitul lui martie am patru teme de predat, doua mici si doua mari si un examen de mijloc de sesiune. Dar atita timp cit nu ma bate nimeni la cap, mi-am luat o pauza cu de la mine putere, care stiu de pe acum ca o sa ma coste citeva tone de stres si nopti nedormite peste citeva saptamini.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
www.dropshots.com/aurice#date/2008-02-24/12:31:10" target="_blank">Piticii!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Simonna spune:
Cool sezatoarea asta a noastra!
Noi ne pregatim de mers pe-afara, e o minune de soare de cre'c' sa vede si din Ontario :)
8 matie, asadar... mQQm, hai sa vedem, mata cit popor stringi? Mergem la crisma cu lap-top-ul la noi si ne facem cu mina... :) (Ha, stiti bancul cu doua blonde pe strada? Uite-l pe Gigel, zice una. Nu-i faci cu mina? Neah, zice cealalta. Sa-si faca singur!)
Votez si eu, plutot, pentru un resto normal, povestim, ne mai cunoastem, mai creste si Lisandru si, daca e cool, ne ducem sa vedem masculii anul viitor.
Data: mie cred ca-mi convine mai mult 7 decit 8, in ideea ca pe 8, simbata, mai apare cine stie ce minune, schi sau altele, s-ar putea chiar sa am musafiri, nu stiu. As zice pe 7, vineri, dupa job. Sase? Sapte?
Fac o lista, scriu la fiecare ce-a spus, corectati-ma.
Ana, 7 sau 8, resto normal sau club cu baieti frumosi.
Oana, 7 sau 8, mai degraba resto.
Dana - 7 sau 8, resto normal sau club cu baieti frumosi.
Simi - avem un nr. de telefon? Ca n-am vazut-o de multisor pe forum...
Nelia - 7 sau 8, plutot resto. Nelia, nu vreau sa fiu non-materna, da' poate ti-ar fi bine si fara bebelachis... Mai insista la Octav, poate sta totusi si cu el citeva ore... Worse case scenario, daca nu-l poate stapini vine si ti-l aduce.
Cge - m-am ametit in mesaje, ai zis ca vii, nu?
Simona - mai degraba pe 7 si mai degraba resto.
Pitilache - rezerva, hai, madame, direct de la servici vineri, de ex. Asa o sa fac si eu...
Cine mai vine?
Marathon, ca pozitie, mi se pare super, fix linga Decarie (peste drum de Walmartul de la Jean Talon) se ajunge usor, se pleaca usor, e verificat de Dana, e central... Ce ziceti?
Si mai am o durere, imi trimite si mie cineva textul pt. invitatia trimisa prin email pt. tata? Pe PM. Sarmina! Ca mi-e lehamite sa mai platesc agentie sa-mi puna stampila de-aia aurie si sa mai platesc si posta canadeza recomandat cind pot s-o fac pe gratis...
Cine cum a mai trimis invitatiile acasa? Eu planuiesc sa scanez tot si sa le printeze ei acolo. Any other suggestion?
Anda, cu copii de 2 ani jumate care urla in magazin... ori ii lasi acasa de tot, ori ii legi de carut si n-au decit sa urle daca nu pricep de vorba buna, ori le distragi atentia cit poti si fugi, vorba Cistinei, contra cronometru. Fiu-meu are imediat 9 ani si inca fac pe dracu'n 14 sa nu-l iau cu mine ca se plinge mereu ca e prea mult de asteptat... :)
La doi ani jumate' il duceam cu baloane de heliu legate la mina in mall, ca sa-l vad daca dispare (si disparea in secunda in care il coboram din carucior!). Depinde de copil, da' eu l-am lasat mereu sa se tavaleasca pe jos, luat distanta doi metri si spus in pauza dintre doua urlete ca mami il iubeste, da' daca el nu se calmeaza mami pleaca. Si chiar am plecat. S-a calmat instantaneu, daca n-avea omul spectatori!, si pe urma a inceput sa urle sa vin sa-l iau. Dupa ce-am facut asta de trei ori s-a terminat cu crizele. Da' eu sint o mama rea :).
Cu drag, doamnelor, sa aveti o duminica buna!
S.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Cricor
mqqm - cu 8 martie...organizeaza-ne tu ca eu vin...promit .
Corina
Da' la jumatatatea distantei veniti?
Un Mandarin in Hamilton cum suna?
Propun, nu dau cu parul. Daca vreti ar merge un car pool... la fel si din Kitchener...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebitzu spune:
Simona, daca primesti invitatia pentru tatal tau, promiti sa mi-o trimiti si mie pe PM ?
Donia spune:
Simona, bebitzu
http://www.romanianstoronto.ca/ro/docs/invitatie.pdf
Roxana pitilache, nu o treci te rog si pe prima pagina?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Denisam spune:
Donia- Mississauga e jumatatea d-tei,nu Kitchener
As veni si eu de 8martie dc e d-tza ok, castitzi euam 2 plozi sub 3ani inca-dar si cand or crestreee
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
columbiana spune:
Nelia, ce frumosi sunt piticii! wow ce-o sa stea barbatul tau in garda peste citiva ani, cu doua fete faine
Simonna, eu votez cu gasca, stiam io ca nu-i sa fie destrabalare , raminem la resto, a dat Dana si o adresa...merge vineri dupa masa dupa scirbici, pe la 18H aprox-zic eu, daca e accesibil cu masina (adica nu in buricul tirgului).
e o zi tare frumoasa, abia c-am intrat in casa, parca e totusi un aer de primavara sau mi se pare?
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Denisam spune:
Helloo,
Nelia- vazut frumusetzile,sa va traiascaa!
Dana si Oana-vacantza placuta!
Ana-da se vede soarele si aici,dar eu ma duc cu ai mei la un playground pe dupa amiaza, ca ne intalnim cu nasii.
Legat de ieri-TRY-mii de multumiri pt. tot-vizita, companie, cadouri,etc.Ne-am simtzit super,sper sa mai venitzi si poate reusim sa si mergem in Mexic impreuna,sper sa vb maine cu Nigel,azi nu era,i-am lasat mesaj dar ilmai sun eu maine.
Fetelor,vreau sa va zic ca Try-Anda si sotzul sunt niste oameni deosebitzi,copiii ce sa mai zic ca ALex m-a lasat masca de cat e de frumos, cate stie si cum s-a jucat cu Emma(nu amstiut ca avem copii),iar Adrian nu i-am auzit glasul- apapat si dormit,super asa-ba nici nu vroia sa mai plece iar EMma azis ca il primeste sa doarma cu ea,atentzie -in PATUL EI
Multumim mult pt tot si va mai asteptam deci.
AM pus cateva poze,nu am apucat sa fac mai multe,sorry.
http://www.dropshots.com/alexm
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)