Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

quote:
Originally posted by Donia

cge, bine ca ai reusit sa o convingi sa intre in baie!
Apropo de "apa, afara" , maine cred ca mergem si noi la piscina, l-am mai dus pe Cristi la balacit si am redescoperit si eu placerea de a inota.

Of, Ana, doar ce ma gandesc putin la mutare si incepe sa mi se faca parul maciuca... noi ne gandim sa punem closingu' putin mai devreme ca sa putem sa zugravim inainte, macar in dormitoare. Saptamana viitoare o sa facem si noi inspectia si am vorbit cu sotul sa fie si el prezent, cum ne-a sfatuit mQQm.

Mie nu-mi vine sa cred, au acceptat oferta noastra, nici nu ma gandeam sa o luam asa de bine! Oh, parca incep sa ma relaxez.

FELICTARIII!!MA BUCUR MULT!VA FI BINE SI CU INSPECTZIA!!
Sper sa ne vedem la vara la un Marineland cu copiiisi poate cu Ktrinel???

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Donia

cge, bine ca ai reusit sa o convingi sa intre in baie!
Apropo de "apa, afara" , maine cred ca mergem si noi la piscina, l-am mai dus pe Cristi la balacit si am redescoperit si eu placerea de a inota.

Of, Ana, doar ce ma gandesc putin la mutare si incepe sa mi se faca parul maciuca... noi ne gandim sa punem closingu' putin mai devreme ca sa putem sa zugravim inainte, macar in dormitoare. Saptamana viitoare o sa facem si noi inspectia si am vorbit cu sotul sa fie si el prezent, cum ne-a sfatuit mQQm.

Mie nu-mi vine sa cred, au acceptat oferta noastra, nici nu ma gandeam sa o luam asa de bine! Oh, parca incep sa ma relaxez.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

wow, pai nu stiam ca v-au aceptat oferta!!! s-o stapiniti sanatosi...Donia, nu-mi aminti de mutat , inca nu mi-am revenit dupa cel de anul trecut si acusi incep iarasi...

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

CataD, of, asa serios a fost? Saracutza de ea, bine ca a trecut! Eu credeam ca-i doar o raceala cum ai zis inainte.

Yupii! Felicitari noilor "propretare"!!! Sa stapaniti sanatoase casele si sa aveti doar momente fericite acolo!!!
Donia, nu te ingrozi cu mutatul, incearca sa privesti ca o aventura experienta.
Ana, bine ca te muti vara, pana la iarna ai timp sa te ocupi de geamuri. Chiar si daca trebuie sa le schimbe, tot nu dureaza mai mult de o zi.
Denisa, o sa (cum zicea fiu-meu cand era mic)... apropo de anuntat cand ajunge misiva.

Sanatate la toata lumea...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

De bucurie am bagat o praji cu visine si mere in cuptor, ca aia de ieri s-a terminat, saraca. E atat de faina varianta asta de praji cu fructe si iaurt!
Multumesc fetelor, acum simt ca pot si eu sa ma bucur. Daca pretul a trecut in rest nu mai am emotii mari.

Denisa, noi cred ca vom fi din nou toata vara la Marineland, ca ne facem abonament. Asa ca suntem disponibili foarte des pentru intalnire. Si poate o convingem si pe Ktrinel, si nu numai...

Ana, voi cand va mutati? Hai sa ne vaitam amandoua si eu am un mutat la activ acum un an si jumatate.

mQQm, ai dreptate, o sa am ocazia sa compar experientele cu mutatul ... cu copil de 2-3 ani (de 2 ori), cu copil de 3 ani jumate, cu copil de 5 ani si gravida, cu copil de 6 ani jumate si unul de un an... ioi m-am prins eu pe la 17 ani ca nu-i tocmai fun sa fii adult, dar nici chiar asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mai fetelor, o zi daca nu intru, a doua e tare mult de citit. Dar nu ma pling...sezatoarea e mai animata ca niciodata, bravo.

Donia, felicitari ptr casa, Ana la cit ai asteptat tu sa-ti iei (iar) casa chiar nu mai conteaza chimbatul geamurilor.

Eu sunt mai mult ptr vineri, unde vreti voi... E adevarat ca imi satisfaceam si eu curiozitatea la 281 (mai ales ca site-ul m-a incitat si mai mult) dar , e adevarat ca nu putem sta la taclale.Deci restaurant sa fie. Eu am sugestia Marathon, la Jean Talon. Se maninca f bine, restaurant grecesc si e si ieftin .Dar sunt deschisa si la alte sugestii.

Concediu placut oana si try si sa aduce-ti si ceva caldura/soare inapoi.
Si noi am luat biletele ptr vacanta, Denisa a numarat-ne despart 16 saptamini.Plecam in acelasi loc ca anul trecut (Punta Cana-Bahia Principe) dar de data asta cu inca o familie si un alt prieten.
Si la anul e Romania, ca nu se mai poate... facem 10 ani de cind am emigrat.

Weekend placut in continuare.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, Missy e ... Anca, ea asa spune "la maison Missy, la copii (gradinita) nu".

Felicitari ptr. case, Ana si Donia.
Chiar ca acum asteptati vara linistite.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am intrat si eu doua zile si aproape sa nu apuc sa termin de citit. Dar vorba Danei, bine ca e animata Sezatoarea, ca sint vesti bune, era mai rau daca era invers.

Intilnire 7 sau 8 martie: eu semnez condica oriunde vreti, Octav a spus ca ma lasa, daca il iau pe bebe, ca el nu stie ce sa faca cu el daca plinge. Deci la clubul ala deocheat... dar daca votati pentru ala, atunci ala sa fie, se descurca el acolo macar doua ore.

Dialog cu Tudora: mami, tu nu vrei sa faci nici activitate? Uite copii mici ca tine cum patineaza! Nu, me, cade! Bine, nu patinaj, altceva. Nu, eu veau stay home with mami! Stiu, asta mi-ai mai spus, dar pina la ce virsta vrei sa stai acasa cu mami? La care ea raspunde scurt, foarte serioasa si hotarita: five!

Am rasfoit ce ati mai scris, ma intorc acum sa citesc pe indelete, dar am vazut ca au semnat pentru casa Donia si Ana! Felicitari si sa o folositi sanatoase! Dupa ce citesc mai bine, poate mai vin cu comentarii, daca mai apuc...

Pina atunci, hai sa va arat o www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">patinatoare!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Superba patinatoarea, si mi-au placut si Cenusareasa si Alba ca Zapada (sper sa nu ma insel cu personajele ). Si ce falcutze are Lisandru . Mai vroiam sa te intreb, tu i-ai facut Prevnarul lui Lisandru? Ca eu am citit tot felul de prostii despre el pe net si nu stiu daca sa i-l fac sau nu lui Marc ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow, Nelia, impresionanta patinatoarea! Pe mine ma dor niste tendoane doar ca ma uit la poza...

Ontario, voi nu sarbatoriti 8 martie undeva, cu o copana, o maslina, un speedo, ceva, huh?... Pfff, halal gasca! (cu sh

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

mqqm - cu 8 martie...organizeaza-ne tu ca eu vin...promit .

Corina

Mergi la inceput