Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Fetelor aveti un spor la scris de numai tin pasul cu voi!

Nelia, inseamna ca am fost vecine in Tineretului. Eu am stat acolo de la 4 ani, cu ai mei chiar pe bulevard, si apoi pe Viorele.

Simo, raman rezerva. Cred ca la resto este mai bine pentru mine, avand in vedere ora mai rezonabila. Putem s-o facem in doua etape, daca sunteti de acord, ne vedem dupa-amiaza la un restaurant si continuarea club, dupa. O propunere...

Pupam pe toata lumea si un w/e excelent!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simonna, eu pot veni si vineri seara si simbata seara. In final si eu as prefera un resto linistit, unde sa putem vorbi in voie... Ramane sa gasim un loc la care sa se poata ajunge usor din toate directiile. Fetele mai umblate prin restaurante, asteptam sugestii...Eu mai stiu cite ceva in Mont Royal, ca in zona asta am biroul...Este aproape de autoruta 40 pe o parte si de Jean Talon (deci Decarie) pe cealalta...Am colegi care din Laval fac, in zile rezonabile, 20 min.

Ana, despre croaziere: noi am fost chiar cind eram insarcinata in 3 luni. Mie mi-a placut f.mult, mi se pare ca merita sa faci o astfel de experienta macar o data in viata. Am fost cu Princess, o companie nici ieftina nici f.scumpa si am ales un itinerariu care avea inclusa si o insula franceza (Martinica), altfel majoritatea merg doar in insule anglo-americane. Dintre toate insulele cel mai mult mi-a placut Martinica, ne-am mai duce, dar nu au deloc "all inclusiv" si "a la carte" devine f.scump...Viata pe vapor este super, serviciile impecabile, mincarea a fost exceptionala, demna de un restaurant 5*, in cabina nu mergeam decit sa ne culcam (era f.mica). Vapoarele de croaziera sint imense, ai unde sa te plimbi: au sali de spectacol, magazine, piscina, restaurante. In fiecare dimineata ajungeam intr-un port si plecam seara pe la 18h00. Noi coboram de fiecare data si mergeam sa vizitam locurile sau sa ne duceam la plaja. Dar erau destui (americani in general) care nu se dadeau jos de pe vapor cele 7 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by Selena2002

Ia uitati cum l-am gasi pe baietelul meu dormind (chiar de mai multe ori)

http://www.flickr.com/photos/24035873@N03/?saved=1

Bestiala pozitia. Am ras de m-am stricat...
Ce haiosi sunt...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salut,

Cum eu intru foarte rar, La Multi Ani intarziat sarbatoritelor!

Khristin, sarcina usoara si copil sanatos!

Laura a fost bolnava toata saptamana trecuta si buna parte din asta, a facut pneumonie...acum e bine, sper sa treaca odata iarna asta! Am avut niste emotii cu boala asta!
Plus ca ne-am luat libere si eu si sotul sa stam cu ea acasa, in curand nu ma mai primesc astia la munca

Anul asta l-am inceput prost, numai in boli am dus-o pana acum, cand noi, cand Laura!

Vrem si noi la mare si la soare, acum ne uitam de diverse locuri. Cuba sau Dominicana...

Sa aveti un weekend placut,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, vacanta placuta, poate convingi caldura sa vina si'n Canada

Anda, am incercat sa-i dau optiuni lui Christine, dar asa cum a mai zis cineva, ar sta la baie si un an dar sa nu ne atingem de par. Am sa incerc faza cu prosopul, un timp a acceptat sa stea cu capul pe spate si era ok insa acum nu mai vrea daca nu ma apuc de fabricat sepci.

Selena, f haios pisoiul tau

tuturor

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare, noi inca suntem in negocieri cu casa, asteptam din nou oferta lor.

Ica, ati incercat sa va jucati cu o stropitoare de jucarie in baie si apoi treptat sa o stropesti si pe ea pe cap ca pe o floare? Ca sa creasca frumos?
Eu stiu trei copii la care metoda asta a functionat, poate merge si la voi.

Selena, ce dragalas e baietelul!

Cata, pneumonie! Bine ca a trecut. S-a simtit rau Laura?

Ana, voi ce ati mai facut cu casa?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi raportam o baie reusita aseara, Missy care alaltaieri urla ca nu vrea sa intre, aseara nu mai vroia sa iasa.

Le-am luat costume de baie noi, al lui Missy e tare frumos, cu floricele roz, brodat (deux par deux), si cand l-a vazut, Anca s-a imbracat cu el si nu mai vroia sa il dea jos. Atunci, hai la apa !!

Zice :"Apa, afara ?", ei lasa ii zic "Apa ,acasa". (iti face mama piscina in cada).
Si s-au jucat in cada ca in piscina, si la un moment dat, le-am zis sa isi dea cstumele jos. Si Anca, speriata, ma intreaba "Nu, biba (buba)?".
este clar ca pe ea, o speriase, ceva de la vaccin.

Asta seara, avem hopul urmator, sa o spalam pe cap.

Ma bucur ca povestim, poate gasim solutii impreuna.

Sambata placuta,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Oana, mersi frumos, suna tare bine, si imi doresc sa incercam in viitoarea vacanta o croaziera(cind va fi...)

Donia, la noi zarurile sunt aruncate, am primit raportul inspectiei tehnice, singurul lucru ce nu-mi place e starea geamurilor, care si-au pierdut din etanseitate;(cred ca o sa ma simt nasol la inceput, trecind de la casa noua la mai veche , si nici timp n-am sa fac ceva renovari, sa vopsesc inainte, se muta si ei si noi in aceeasi zi, pe 1 iulie). macar la a treia casa visez ca va fi una noua, la cheie.

Cristina, cge, cine-i Missy?

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

cge, bine ca ai reusit sa o convingi sa intre in baie!
Apropo de "apa, afara" , maine cred ca mergem si noi la piscina, l-am mai dus pe Cristi la balacit si am redescoperit si eu placerea de a inota.

Of, Ana, doar ce ma gandesc putin la mutare si incepe sa mi se faca parul maciuca... noi ne gandim sa punem closingu' putin mai devreme ca sa putem sa zugravim inainte, macar in dormitoare. Saptamana viitoare o sa facem si noi inspectia si am vorbit cu sotul sa fie si el prezent, cum ne-a sfatuit mQQm.

Mie nu-mi vine sa cred, au acceptat oferta noastra, nici nu ma gandeam sa o luam asa de bine! Oh, parca incep sa ma relaxez.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

quote:
Originally posted by CataD

Salut,

Cum eu intru foarte rar, La Multi Ani intarziat sarbatoritelor!

Khristin, sarcina usoara si copil sanatos!

Laura a fost bolnava toata saptamana trecuta si buna parte din asta, a facut pneumonie...acum e bine, sper sa treaca odata iarna asta! Am avut niste emotii cu boala asta!
Plus ca ne-am luat libere si eu si sotul sa stam cu ea acasa, in curand nu ma mai primesc astia la munca

Anul asta l-am inceput prost, numai in boli am dus-o pana acum, cand noi, cand Laura!

SANATATE MAXIMA CATA!SPER CA E OK LAURA ACUMA!
Vrem si noi la mare si la soare, acum ne uitam de diverse locuri. Cuba sau Dominicana...

Sa aveti un weekend placut,
Cata

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput