Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Ina-ce facetzi? RAchie are litere pt baie?Ca emma asa stie tot alfabetul de 3luni,banuiesti tu de ce intreb,nu?
Try-mama, too late,l-am facut deja si e si praji cu zmeura la cuptor,de asta nu stiu ce iese, dar vedem noi maine.Si it's my pleasure,ok?ABIA ASTEPT_ dupa 3 ANI-finnallynevedem,zici ca eu eram in NZ s itu in AlaskaBombonele de cioco avem dar mai vedem dc le scoatem ca si fii-mei ii plac
Cristina-mQQm-cand primesti plicul,te rog anuntza-ma!
Selena-pupicei si va fi bine cu operatzia,simt asta.
Nelia- cum merg proiectele,nu ai mai zis nimic.
Diana-parca tzi s-a raspuns,dar vezi dc gasesti aluat TENDER FLAKE- e o cutie galbena cu albastru,arata pe ea desenate pateuri si e si pt tarte,dar diferit.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, daca gasesti o solutie la spalatul pe cap fara urlete sa-mi spui si mie te rog. La noi de cate ori vine vorba sa spalam capul rasp este - mai tarziu, in cele din urma o spal pe cap fara acordul ei, este relativ bine dar la clatit zici ca-i invart cutitul in rana si asta de cateva luni inainte totul era ok. Dupa ce-am terminat clatitul pe cap si o sterg cu prosopul tace instantaneu si continua joaca.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisule, acu' pe final de zi apucai sa deschid DC-ul de-aia am raspuns asa tarziu. Am avut mult de lucru la serv azi.

Selena, e mortal fi-tu cum doarme. Asa-mi place cand ii apuca somnul pe unde s-o nimeri si cum s-o nimeri. Eu n-am avut parte cu ai mei copii de astfel de tablouri. Adevaru' e ca la ei somnul a fost lege pana acum. adica se culca in fiecare zi la aceleasi ore si e greu sa-i apuce somnul prin alte parti caci organismul lor si-a creat un ritm. Fi-miu al mare a inceput de la o vreme sa nu mai doarma la pranz decat in 50% din cazuri... si eu care credeam c-o sa fie d-ala de-o sa-si ceara portia de somn ziua pana la adolescenta.

Oana, acusi zburam si noi, ieri ce-a luat si barbate-miu biletele si ce ma bucura cel mai tare e ca plecam pt 2 sapt. (am zis ca daca tot avem datorii sa le consolidam ca lumea ca n use stie cand mai ajungem in vacanta la soare si la mare).
Un pont vroiam sa va dau celor ce cauta vacante: dupa ce vedeti pretul vacantelor pe internet (indiferent pe ce site cautati) dati apoi un telefon la itravel200.com si incercati sa negociati cu agentu' la telefon. Plus ca va da nenea si un sfat cam la ce hotel sa va orientati. Barbate-miu i-a enumerat cateva hoteluri pe care le ochise el si ala i-a povestit un pic despre fiecare hotel si l-a indrumat spre ce sa se orienteze (avand in vedere ca il luam pe alex cu noi). A negociat 800$ in minus per total (nu pt fiecare bilet), dar... ce-i al lui e pus de-o parte, baiatu' asta stie cum sa negocieze, scade pretul si acolo unde nu mai spera nimeni, nu-s din ce aluat e facut. Cand am cumparat prima masina in Canada mi-a fost si jena cu el acolo la negocieri. Nu se mai oprea frate.
Partea proasta e ca pana la urma cred ca plecam singuri, prietenii nostri s-au razgandit. Ei, sper sa nu ne plictisim 2 sapt.

Subscriu pt home inspection si eu. Tocmai ce si-a luat matusi-mea anu trecut casa in To (a vrut in oras ca ea e om de plimbat pe strase, e singura si altfel cade-n depresii daca se izoleaza) si a luat-o-n pripa si nu i-a mai facut home inspection si dupa ce-a laut-o s-a trezit ca nu are fundatie ca luema (erau daor boltari, nu beton) a trebuit sa bage vreo 20K in ea s-o izoleze pe afara si pe dinauntru si sa refaca basementul (e adevarat f mic). Mai ales cand sti ica nu e casa noua... nu va aruncati la nimereala. Sunt atatea lucruri care pot fi cu mari probleme la o casa si care nu se vad, oricate case am fi cumparat pana atunci.
Un pont am si eu, verificati aparatura electrocasnica si alte alea ca sa va convingeti ca merg sau stipulati in contract ca daca nu merg sa fiti despagubiti: la noi n-a mers masina de uscat (adica ea se invartea acolo dar mi-a scos hainele ude si dupa 3 cicluri de uscare si de atunci n-am mai pus mana pe ea, am scos-o la bordura macar sa nu ma mai impiedic de ea in casa. Iar aspiratoru lcentral la fel: merge, adica face vuuuuu, dar nu aduna mai nimic, asa ca tot cu aspiratoru' clasic ne facem treaba - dar era feature pus la vanzarea casei.

Anda, eu ca sa-l potolesc pe fi-miu in magazine il puneam in carutul magazinului. Adica daca il apuca urlatu' aveam regula: urli si te dai de ceasu' mortii? Atunci stai in carut ca toti copiii. Bine-nteles ca atunci cand il puneam acolo urla si mai tare, dar macar stiam ca daca fac asta o fac cu un scop, nu urla la luna degeaba. Se uita lumea uneori la noi sau la el, insa eu nu-s de-aia de-mie rusine, numa' cine n-are copii nu stie ce-s crizele de la 2-3 ani. Si sa stii ca a functionat. Nu din prima, dar dupa un timp s-a potolit. Dar si noi eram relativ consecventi sa-l punem in carut cand facea urat. Sau daca facea tantrumuri pe-acasa, nu-l mai luam la magazin cu noi in ziua respectiva (daca e de mers pe undeva). Acuma daca ai stii ce cuminte e in magazine, taica-su de cateva vineri incoace (caci el vinerea e acasa si iese de regula la cumparaturi) mereu mi-l lauda ce cuminte e.
Io ii explicam regual dinaitne de a iesi pe usa afara din casa, ii spuenam ce astept de la el in magazin, odata ajunsi acolo iar ii spuneam scurt ca vreau sa fie cuminte sa stea lanaga mami si sa nu faca urat ca altfel il urc sus in carut. Iar de-l apuca vreo criza, explicatia era si mai scurta si-l suiam apoi in carut duap care ma faceam ca ploua: atat in privinta lui cat si a oamenilor care se utitau la noi. Copilu' daca e nervos si si urla, degeaba incercu cu explciati ilogice, pe moemnt nu se lipeste de el nimci ,e greu sa-l domini cand e intr-o astfel de stare. Eu de regula astep sa-si faca numarul si apoi am o discutie cu el.

Io cand il spal le alex pe cap il pun sa-si lase capul mult mult pe spate. Cat a fost mic n-a avut nici un fel de problema, l-a apucat urlatul la spalat pe cap cam pe la 1 an si 8-9 luni. Vreo cateva luni n-am stiut cu msa procedez si-l lasam sa urle, dar de spalat pe cap tot trebuia. I-am rarit insa spalarile (ca-l spalam zilnic pana atunci). Apoi mi-a venit ideea sa-i dau prosopul de fatza sa si-l puna pe ochi si-i spuneam sa apese cu manutele ca sa nu-i vina apa in ochi, dar in acelasi timp tinea si capul pe spate (ca sa nu udam prosopul). A mers din prima.. .cand a vazut ca nu-i mai intra apa-n ochi mereu imi cerea prosopul sa-l puna pe ochi. Dupa un timp am renuntat la prosop si-l rugam sa lase capul cat poate el de mult pe spate si o sa vada ca nu intra apa in ochi. Si m-a ascultat, a vazut ca nu intra si de atunci e f usor si cu spalatul pe cap. Ala micu' deocamdata e prea mic sa comenteze, inca ii dau cu dusul peste cap fara sa-i protejez ochii/nasul.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

TRy-mama nu tzi-am zis ca vrem si noi in dominicana,in aprilie,si aizis ca luatzi last minute cu 2sapt inainte,off si ziceam ca maine vb detalii,baga repede unde si cum sa sunam sa rezervam si noi.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Luaram bilete la Riu Tequila in Mayan Riviera, nu-n dominicana.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Ica, incearca sa o lasi pe ea sa se clateasca. eu asa am facut. daca nu crezi ca vrea, atunci da-i alternativa: te clatesc eu sau te clatesti tu?
am incercat si eu sa ii propun sa lase capul pe spate dar nu a tinut.
in RO am auzit ca sint niste "sepci" de plastic pt spalat pe cap dar aici nu am vazut.
Try, e buna ideea cu statul in carut, cind merg la alimentara; daca merg la mall, adio carut... dar decit deloc, o sa incerc si asa. Stiam de idee, dar uitasem de ea. Ia sa o aplic eu.... Mai si il distrag cit pot, tot timpul ii cer sfatul: care rosii sa le cumpar, il rog sa ma ajute sa pun in cos...etc. dar cred ca si atentia asta poate ca e prea multa citeodata, habar n-am; incerc cu pusul in cos. poate i se lipeste un barcode de fund si ma pune la casa sa il platesc . Mersic de sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Simonna

Oana, cind revii din insule? Ai zis ca ajungi de 8 martie, nu?

Profit si re-deschid subiectul 8 martie. Poftiti, ca sint frumusei foc! :)))))))))
http://www.281.ca/
Acu', mai exista ideea de a merge la un restaurant normal (moaaama, cum suna asta! auzi, restaurant normal :))))) , pe care, dintr-un pdv o sustin, pdv-ul fiind ca apucam sa povestim.
Ca va spun de acum, la 281 pe mine sa nu contati la povesti, c-o sa fiu ocupata!
As mai intreba, de curiozitate, daca toate "babeturile", cu mine in frunte, sint ok pt simbata, 8 martie, sau prefera vineri seara, 7 martie, la siupiou. Ma gindeam ca, daca e vineri, poate nu stricam planurile nimanui pt. simbata.
Recapitulez: Ana, Oana, Simi, Dana, Simonna. Cristina-CGE plus Nelia plus Rox, rezerve. Lista ramine deschisa (sper ca n-am omis pe nimeni, trageti-ma de urechi daca da...

Acu' ma duc sa mai si muncesc...
S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Simonna, eu semnez prezent ..unde vreti, ori 281, ori un resto!
imi face cu ochiul clubul acela, asa, de ciuda, ca doar am adus vorba pe fuga, si din culise s-a auzit mrr infundate de mascul orgolios .

fetele cu vacantele, nu ati fost, nu tenteaza pe nimeni o croaziera pe insule tropicale (adicatelea nu la Polul Nord)? mi-ar placea niste impresii...

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumesc inca o data de urari ,

Ina, eu una sint convinsa ca se ia gravidenia ....la scoala sint alte 3 profe , si chiar glumeam ca o fi fost ceva in apa

Mqqm, speram ca bb sa se conformeze cu due date-ul, si sa nu intarzie ca si sora-sa

Maru, daca mergi la Celine Dion in vara, poate ne vedem pe-acolo

Selena, ce noroc ai avut tu cu asa copiii....pe fiimea n-am prins-o vreodata in momente din alea, n-au existat pur si simplu Sint convinsa ca va fi bine cu amandoi la operatie, nici nu are cum sa fie altfel, tinem pumnii

Oanagabriela si Try, s-aveti o vacanta super placuta

Simonna, primesc si la 281 akolo? Daca nu, ma teleportez macar cu gandu' , si sa nu veniti aici fara poze

Donia
, felicitari pt. casa, sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea

Clau, bafta la job hunting....tinem pumnii sa iasa cum vrei tu

Weekend placut,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Denisam

quote:
Ina-ce facetzi? RAchie are litere pt baie?Ca emma asa stie tot alfabetul de 3luni,banuiesti tu de ce intreb,nu?

Denisa, noi am regresat; de la jucariile frumoase si colorate, spume/spumanti/culori in apa la sticle goale din plastic de la sampoane, creme, geluri, lotiuni, etc.....

Si noi avem probleme cu spalatul pe cap. In baie sta si-o luna dac-o tin, numai sa nu ma ating de parul ei.
O sa incerc metoda lui Try cu prosopul, poate avem noroc.

Khristin
quote:
Ina, eu una sint convinsa ca se ia gravidenia ....la scoala sint alte 3 profe , si chiar glumeam ca o fi fost ceva in apa

un we placut tuturor! cu semnari de contracte pentru case, job-uri, etc. si cu MULT SOAREEEEEEE ! si caldurica.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

khristin, si de la mine felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos si mincacios.

Noi plecam in Rep Dominicana miercurea viitoare, de abia astept...

Intrebare pentru fetele din Montreal: cunoasteti un croitor prin zona? Sotul meu isi doreste sa-si faca pantaloni la croitor, este total anacronic...Poate stiti pe cineva care mai practica o astfel de meserie pe cale de disparitie.

Oana, mama lui Antonia

Oana, acum am vazut postarea, cred ca la atelierele Sears fac si haine, eu acolo scurtez/strimtez, etc, daca am ceva de lucru.

Claudia, bafta, tin pumnii sa-ti mearga bine cu part-time-ul, sau sa-ti gasesti ce-ti place;

Ana

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput