Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am uitat, Mona, preia stafeta de Kristine si dupa o preiau eu de la tine, ok?

Editez- Lorelaim, nu stiu cum te relaxa pe tine calcatul ca pe mine vesnic ''ma calca'' pe nervi, da nu-i nimic eu astept sa-mi vina si mie feelingul asta ptr ca nu suport hainele necalcate, asta'i ghinionul meu

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ica, mai avem putin, doar ce am semnat oferta. Urmeaza negocieri... sau nu. Dar o sa iau felicitarile tale drept un semn bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Khristin, felicitari, sa mearga totul ca pe roate! Si a mea-i balanta de inceput de octombrie...

Simonna, ia si tu niste praf de "putut", pune shurtza, sufleca manecile si da cu el prin cuptor. Intre timp scoate din plasa ce ai cumparat de la magazin, pune pe-o farfurie si gata, ai rezolvat-o! Eu zau ca asa as face (bine mai putin prima parte, ca ai mei oricum nu ma cred c-am facut ceva by myself; decat daca sunt ecleruri, ca eu doar alea le stiu face).

Donia, tin pumnii, daca e sa fie a voastra, va fi! Cu feelingurile, nu stiu ce sa zic, ale mele au ramas la casuta pe care tocmai am vandut-o. Cand am cumparat-o aia, nu ca m-am indragostit, dar m-am vazut traind in ea. Asta am cumparat-o doar pe ratiune si se vede, tot timpul ma gandesc la cand o sa o vand. Desi am umblat 5 luni s-o gasesc, iar prima am luat-o in prima zi de vizitat, a 9-a casa vazuta, nici macar n-aveam de gand sa cumparam. Oricum, cand o iei pe urmatoarea va fi insutit mai greu. Ce vroiam sa zic?! Ah, da, daca te poti vizualiza acolo pe tine si pe familia ta, nu are hibe care sa-ti zgaraie creierii si e intr-o zona buna (asta vezi daca conduci/te plimbi pe-acolo) da-i bataie. Cu inspectorul... hmmm, nu-i chiar asa... In primul rand, daca decizi sa-l iei, nu lua inspectorul pe care ti-l recomanda agentul. Nu te increde orbeste in el si participa la inspectie, care dureaza cam 2-3 ore. Daca nu iei inspector, pune acolo conditii in oferta cu tot ce vrei sa fie ok. Mersi sa mai vezi casa odata si uita-te bine la tavane, mirosuri in basement, chestii vopsite de curand, presiune la apa, etc. Eu n-am avut inspector la nicio casa, dar cumparatorul meu a avut si stiu eu de ce zic... Hai ca m-am lungit acum. Bafta multa!

oanagabriela, distractie placuta in sud!

Corina faci foarte bine ce faci! Hai sa bem o cafea candva... Pup!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Donia, sint in Calgary. Vreme superba +9, soare toata ziua. Doar Vancouver-ul e mai tare decit "noi" acolo sint +11. As putea spune ca sint "la tara", posibilitatea de scoli este redusa, activitatea principala aici este extragerea petrolului si cresterea vitelor si cu asta am...zis tot.
Cind ma duc la Costco o sa caut visine. Am auzit ca in Montreal recunosti "casele romanilor" pt ca ei au visin in curte. Aici sint mai putini romani, iar cei care sint nu au visin si nici tufe de leustean. Chiar se vorbea pe un forum de o tufa renumita de leustean care crestea libera si vesela in curtea de la Univesity of Calgary, insa nu am ajus acolo. Am niste saminta, o sa incerc in primavara.
FELICITARI PENTRU CASA !!!

Subscriu si eu la ideea "calcatul te calca pe nervi".

Stiti ceva "tehnici" pt copii inteligenti de 2 ani jumate care se tavalesc pe jos in magazin pentru ca nu vrea mami sa o ia in directia care o vrea el? Ieri nu m-am putut abtine si l-am tras de urechi. Si asta e a2a administrare fizica pe care i-o fac. tin minte ca i-am mai tras una acum vreun an, tot asa...eram cu nervii intinsi. A tinut figura cu trasul de ureche dar ma doare pe mine acum. Ce e drept e si virsta la care se tavalesc in magazine, dar ma scoate din pepeni si ma abtin cit pot sa nu intervin fizic, pt ca nu imi place. Am incercat chestii gen "supernanny" cobori la nivelul copilului ii explici ce vrei de la el, chestii pozitive gen "vreau sa stai linga mami" nu negative gen "nu te duce in balarii...." insa nu a tinut. zice da, si in urmatoarea secunda se joaca peek a boo cu mine , alearga 10 rafturi m incolo, il strig in magazin si nu raspunde, care brusc mi se ridica tensiunea si ma panichez...etc....

bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu ma minunez cum de relaxeaza pe voi calcatul.

Pe mine ma enerveaza rauuu, sotul stie, si decat sa ne certam mai bine calca el.

Eu as vota ptr un resto normal de 8 Martie, ca sa povestim mai mult.
Si ar fi bine si pe 7 Martie.
Imi inchipui ce discutii am avea la 281.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anda, in afara de luat in brate, si distras atentia la altceva, eu nu stiu alta metoda eficienta.

Asa face si mandra noastra. Noi o punem in caruciorul de cumparaturi, o legam, si ii dam tot ce vrea de pe raft : jucarii, haine,biscuiti, paine.
Jucariile incercam sa le lasam pana la casa, dar nu reusim mereu. Cateodata cand ajungem la casa, imi intinde ea jucariile sa le las.

Oricum, si ptr noi cumparaturile sunt o cursa contra cronometru, cat are Missy rabdare.

Eu vroiam sa va intreb daca stiti ceva metode sa ii convingeti sa faca baie.

Pana acum 2 luni adora sa faca baie, dar dupa ce i-am facut vaccinul, urla la baie rau-rau.
Am facut greseala sa ii dezlipim leucoplastul de pe mana la baia de dupa vaccin, si de atunci, o spalam in urlete.
Vaccinul a fost un rappel la ROR, nu ceva complicat, n-a avut nici o reactie adversa.

Bine si frati-sau urla la varsta asta la baie, si cand il intrebai de ce urla, tipa 'Vroiam sa raman murdar'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Cricor

Donia ....cum de-ai ghicit? Cam asa e...dar nu sunt avocatul statului in chirie neaparat... fiecare stie ce-i mai bine pentru el (sau ar trebui sa stie).

Oana ..cand va plimbati voi pe acolo prin resort, sa va ganditi si la mine. Cu lectiile...astia de la scoala sunt completi turbati...abia, abia daca le mai dau cate ceva. Nici macar spelling n-au avut saptamana asta....apai i-am zis si copilului ca putem sa-i dam cu untura la scoala s-o manance cainii ca mai mare e tevatura cu dus-ul si luat-ul de la scoala decat ce face acolo. In schimb e foarte informat despre bullies, despre sharing, cum ca sa-i ajuti pe copii care nu stiu, sa nu uit de donatia pentru read-a-rope si mai ales de banii pentru pizza lunch....of... Altfel cum il stii..sfatos si ff vorbaret.

Iarna asta... frigul ca frigul...dar e tot timpul intunecat.. e drept ca de vre-o 2 zile e mai soare...parca. Ziceau la stiri intr-o zi ca de la inceputul anului am avut 20 de ore cu soare...si normal ar fi 100 (normal pentru perioada asta in Toronto).

Simona, dar de ce nu cumperi ceva de la vreun magazin romanesc...gata preparat de o tantica talentata?

Fetele din Kitchener va duceti sa-l vedeti pe Elton John?

sincer ma batea gandul. Biletele s-au pus in vanzare intro vineri dimineata, cand a fost snow day, toata noaptea precedenta ba a plouat, ba a nins, a fost cosmar. S-a facut coada de cu seara, au stat toata noaptea in vremea aia de cosmar, iar a doua zi, biletele s-au vandut in jumate de ora. La 10 si jumate, gata biletele. Acu e mare scandal, ca cei din consiliul local parca de la Kitchener au primit bilete gratis si au putut cumpara bilete preferential pentru famelie si pentru prieteni.
Da ma duc la Celine Dion la vara, tocmai ce mi-am luat belete. Sunt atat de incantata!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Denisam
TRY-voua si copiilor va place tort de nuca de cocos cu cioco-maninca cei mici,mai ales?

Denisule, ai mei mananca orice le dai cand vine vorba de dulce. Nu sunt de-aia de cer dulce (ca noi nu facem prajituri de casa decat la ocazii, iar de cumparat cumparam de cateva ori pe an), dar nici nu-l refuza daca e sa le dau. Bombonici si ciocolata, in schimb ar manca tot timpul.
Asa ca nu te obo, te rog din suflet.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Cristina si eu am avut problema asta, acum ii ie frica cind il spal pe cap doar, dar o rezolv si pe asta. i-am luat culori de desenat in cada, spuma de baie, sapun spuma in tub cu masinute, poti sa incerci si pastile de colorat apa. in paralel l-am dus la piscina. mai sint jocuri de prins cu ventuza pe peretele cazii, cu butoane, in care intra apa, apesi pe buton si iese jetul. cind e in cada ii explic ce ii fac: acum te ud pe spate, acum pe miini...etc. dupa aia ii zic ca ii dau cu sapun pe spate..etc. il asigur ca baia e "aproape gata, mai tb clatit doar". cit despre spalatul pe cap, e usor cu pusul apei in cap si samponatul. cind vine clatitul, atunci il apuca isteriile. zilele trecute i-am dat eu dusul sa si-l puna el in cap, si am pus eu mina pe frunte in forma de cozoroc, ca sa nu ii intre apa in ochi. a fost acceptabil, atita timp cit a avut el controlul. insa am avut o frica si o spaima teribila sa nu directioneze dusul in alta parte decit in capul lui . tin minte ca nu am avut zile bune cu baia, saracutul tremura din cap pina in picioare. si pot sa zic ca l-a tinut tremuratul aproape juma de an. daca zici ca frica s-a declansat de la un plasture eu i-as pune un plasture desenat pe mina, in acelasi loc. frumos colorat....poate o pacalesti.... eventual iti pui si tu unul si faceti haz.

bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cristina, acum am citit vestea, sa fie intr-un ceas bun!
Am impresia ca este cam molipsitoare gravideala ...?

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput