Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Roxana - multzumesc frumos nu stiu cum e olandeza... dar daca are gramatica ca si germana inseamna ca e crima! baremi sue are gram ca si engl - ceea ce e o adevarata binecuvantare :-)
Ica - imi pare bine ca micutza Christine e sanatoasa dragutza de ea
Kristin - FELICITARI PT BB! Itzi doresc o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios!
Monica (Matz) - imi pare bine ca te-ai razgandit si nu te-ai mai dus la interviu :-) Eu, mai rau ca tine, eram "eager like a beaver" a reincep serviciul cand inca asteptam sa nasc :-) Dar la 2 luni cand Gabisor a zambit pur-si-simplu M-AM INDRAGOSTIT cu adevarat de copilul meu... la 4 luni alaptatul devenise o PLACERE (si pt mine - nu numai pt ea :-)), la 6 luni stiam sigur ca NU o sa ma intorc la servici decat cand voi termina TOT concediul de maternitate si pe la 11 luni telefonam de zor la sefa si ii spuneam ca eu mai iau si cele vreo 4 sapt in plus de prelungire de concediu (fara bani) ca NU pot sa o dau inca pe Gabisor la gradi... ca-i prea micutza :-) Si uite asa, intr-o vineri, cu 3 zile inainte de a incepe serviciul, ma suna un manager - de la o companie unde dadusem interviu cu vreo 2 luni in urma (singurul interviu la care m-am dus in concediu de maternitate) si de la care nu mai auzisem de-atunci, si ma invita la "faza finala". Dupa interviul cu pres si VP, viitorul manager imi pune oferta pe masa si ma intreaba daca sunt multzu si daca as vrea luni sa vin direct la ei si nu la compania unde am lucrat inainte... Am semnat (oferta a fost f buna) si... asa a fost sa fie :-) Eu zic ca multe se intampla atunci cand te asteptzi mai putzin... "N-aduce anul ce-aduce ceasul". Profita de aceste momente unice cu Andrea-Bianca. Aceste clipe nu se vor mai intoarce niciodata :-)
Eu am slabit cand am alaptat... si m-am ingrasat cand m-am intors la servici :-)
Doina - multzam fain de web-site-ul cu lb engl! (daca mai ai asa ceva - sunt f doritoare :-)) si tzam fain si de retzeta de praji :-) (nu ca nu as avea ceva de slabit... but... who cares? :-) sotzul si-asa ma tot ma intreaba daca de 1 martie si de 8 martie nu as vrea sa merg sa-mi iau niste tzolisoare :-) iar eu nu-si-nu :-)) Bafta la cumparat casa!
Magda - da - ai dreptate INSPECTZIA TEHNICA E UN MUST! Noi asa am stiut exact DE CE refuzam casa pe care dorisem s-o cumparam... Avea multe hibe ascunse si inspectorul a fost f constiincios si f onest si ne-a pus pe hartie tot-tot-tot!
Simona - nici eu habar NU am nude e fiara de calcat :-) la noi tati calca extrem de rar... cand i se mai face dor de cate o camasa... in rest traisca materialele nesifonabile... cat si moda "sifonat" :-) (in paranteza fie spus, inainte de a emigra, calcam cu spor o gramada de hainutze de vara si aratau impecabil... intotdeauna mi-a placut sa calc - ma relaxa... dupa ce am ajuns in Canada insa am descoperit ca ma pot relaxa si altfel :-))
Oana - vacantza placuta in Dominicana! Noi inca ne "incalzim" la +2-+4 cu un soare anemic si palid, care de-abia are curajul sa se arate dintre nori :-)
Si eu ma alatur grupului care sta inca cu chirie
Multa bafta fetelor care-si cauta servici si case!
Multa sanatate tuturor si un weekend fain si odihnitor va doresc!
Eu am zbughi la sue ca azi am o zii plina (cumparaturi - groceries, alta fetitza cu mamica la amiaz si dupa-masa) si maine mergem sa ne dantzuim pt 45min :-) si iar plecam la 10am si ajungem la 4pm (ca ne oprim pe traseu prin toate magazinele de cartzi si jucarii la sight-seeing :-))

Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

kristin, mersi dar eu sint la tara aici. nu avem decit costco. nu m-am uitat, o sa incerc. mersic de raspuns. merge sa faci praji cu visine daca sint inghetate?

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Lorelaim, noi sintem de-o spita, sa mor ca da! Personal, inainte de a emigra, calcam toata ziua. Aveam, n-aveam treaba, pac cu fierul de calcat. Ma relaxa teribil! Ba, inca toate hotaririle importante le-am luat cu fierul de calcat in mina, daca erau calcate rufele le mai calcam o data, ca sa am timp sa gindesc!
Calcam si pe la prieteni, pe cuvint ca da, ca ma si apuca risul isteric cind mi-aduc aminte cum se prezenta matusa-mea la usa mea cu teancul de rufe de calcat si eu le calcam fericita in timp ce ea isi facea o cafea... Da' vorba ta, am invatat ca pot sa ma relaxez altfel.. :)

Cricor, nu pot sa le cumpar, na, ca nu vrea maimutoiul ala de fiu-meu! Ca cica toate mamele fac, eu de ce nu ma straduiesc un pic? Ca el se straduieste cind ii cer eu!
Asa ca ma duc sa ma uit de foile alea pt saratele cu brinza si ou, da' as face si praji aia cu visine, imi lasa gura apa!

Cred ca nu v-am spus, intr-una din zile, saptamina trecuta, stateam eu in fotoliu, cred ca era vineri si m-am trezit spunind: "As face o prajitura". Au ris aceia, familia mea, cu sughituri! De groaza, cica "mami vrea sa faca prajitura" si behaiau de ris de colo - colo, de parc-ar fi dat strechea in ei!
Pentru cultura voastra generala, ultima prajitura, de fapt biscuiti cu miere, am produs-o la primul Craciun in Canada, au trecut cinci ani de-atunci. Memorabil, toata lumea isi aminteste biscutii mei cu miere! :)))

Visine, Anda, estem compot pe la mag. bulgaresti si romanesti si grecesti si de-astea. Cred ca au si la Costco, sper sa nu gresesc. Eu cu ala fac supa de visine! Chiar! Great ideea, n-am facut de mult, da' o pun in plan!

Oana, cind revii din insule? Ai zis ca ajungi de 8 martie, nu?

Profit si re-deschid subiectul 8 martie. Poftiti, ca sint frumusei foc! :)))))))))
http://www.281.ca/
Acu', mai exista ideea de a merge la un restaurant normal (moaaama, cum suna asta! auzi, restaurant normal :))))) , pe care, dintr-un pdv o sustin, pdv-ul fiind ca apucam sa povestim.
Ca va spun de acum, la 281 pe mine sa nu contati la povesti, c-o sa fiu ocupata!
As mai intreba, de curiozitate, daca toate "babeturile", cu mine in frunte, sint ok pt simbata, 8 martie, sau prefera vineri seara, 7 martie, la siupiou. Ma gindeam ca, daca e vineri, poate nu stricam planurile nimanui pt. simbata.
Recapitulez: Ana, Oana, Simi, Dana, Simonna. Cristina-CGE plus Nelia plus Rox, rezerve. Lista ramine deschisa (sper ca n-am omis pe nimeni, trageti-ma de urechi daca da...

Acu' ma duc sa mai si muncesc...
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Crstina chiar ma gandeam cand aveti de gand sa mai faceti un bb asa ca inca odata te felicit, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si mancios si cumintel si sa va lase sa dormiti noptea, mai ales pe domnisoara voastra car o sa fie scolarita eminenta. Aba ateptsa-mi poveteasca si mie cum o sa aive ea grija de "un bebe ca Dennis"
Matgravidut am vazut pozele cu fetita este superba, sa va traiasca si sa va bucurati de ea si asa cum a zis si Lorelaim profita cat mai mult de timpul petrecut cu fetita ta.
Magdone nu stiu cat mai a pana la nastere dar iti urez sa fie nastere usoara si sa ainoroc de camera privata. Eu la acelas spital am nascut, de doua ori si am cerut de fiecare data camera privata dar nu am 'apucat' (am inteles ca sunt doar 2-3 in tot spitalul si primul venit pimul servit sau poate ca e alta metoda pe care nu o spun) asa ca m-am multumit cu semi.
Lorelaim bafta cu suedeza. Ce mai face Gabisor la gradi? Bela are zile cand dimineata maraie ca nu vrea sa mearga, apoi pana se imbraca si mananca isi schimba parerea, in drum spre gradi este taaaaare fericita, iar cand o ia tati la 5 incepe sa planga ca vrea sa mai stea... si tot asa.

Si pentru ca a venit vorba de copii sanatosi am fost si noi ieri la orl-ist (dupa o luna jumate de asteptare ) si avem programata operatia pentru urechi pentru amandoi vinerea viitoare si desi am dorit sa le fac aceast operatie ca sa nu ii mai indop cu anibiotic, acum cand ma gandesc ca sunt si amandoi am un gol in stomac , dar sper sa imi treca pana atunci.
Asa ca va urez inca odata sanatate multa la copilasi si voua si umai bine.

Bafta fetelor ce cauta job iar pentru fetele ce vor casa "succes in gasirea casei visate'

un week-end placut

Selena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Nu am mai reusit sa va citesc de mult. Am avut ceva probleme cu calculatorul, a trebuit sotul meu sa reformateze si apoi nu am mai reusit sa ma conectez la Internet. Am avut cateva zile fara internet, singura acasa , m-am simtit asa de izolata. Calculatorul chiar da dependenta, si acuma am simtit-o pe propria piele. Eu sunt inca in cautare activa. Am interviuri la firme comptabile: unul ieri, astazi altul, si saptamana viitoare va fi al treilea. Intre timp m-a sunat o tipa sa ma duc la ea trei zile pe saptamana. Am acceptat si intre timp continui cautarea pentru un alt job. Deja mi se paare ca stau de prea mult timp sa astept. Macar mai fac ceva si mentin contactul cu munca( chiar si part-time). Asa ca de luni incep sa lucrez part-time.
Kristin , felicitari pentru bebe si sarcina usoara

Simona, daca vrei o prajitura desteapta am eu reteta rapida :

-9 oua
-1 pachet de unt(250g)
-300 g zahar
-9 linguri faina
-1 litru lapte rece
-2 plicuri zahar vanilat

Se bate albusul spuma. Galbenusul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga untul topit si caldut, se adauga faina si la urma laptele rece. Se adauga albusul batut spuma. Se unge tava si se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in tava la copt. rece se pudreaza cu zahar vanilat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Ia uitati cum l-am gasi pe baietelul meu dormind (chiar de mai multe ori)

http://www.flickr.com/photos/24035873@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simona, esti mortala la faza cu prajitura . Cum mai, si chiar nu te-au crezut ca vrei sa faci o praji? . Noah, nici eu nu excelez in bucatarie, dar uite ca am incercat prajitura aia cu visine si a iesit super, si e ultra simplu de facut .. a iesit asa bine ca azi am repetat-o ... numai ca in loc de visine am pus piersici.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Selena, nu se poate vedea poza, poate nu ai facut public albumul ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi am semnat aseara oferta pentru casa, sunt curioasa daca apare agentul cu un ochi vanat

cricor, intuitia femenina
Uite sugestie de colorat zilele intunecate de iarna:
http://www.niagarafallsaviary.com/
La noi ninge cu soare chiar acum asa ca avem parte si de iarna si de soare. Dar ciudat, anul asta nu ma plang inca de iarna, nici n-a fost prea rau pana acum. Si pentru ca stau acasa si nu sofez pe distante lungi ma bucur si de zapada.

Magdone, multumesc pentru "asa nu", un bun reminder. Inspectie facem neaparat, mai ales ca e casa veche.

lorelaim, am mai gasit doua site-uri bune la Scoli, gradinite, etc.

quote:
Originally posted by BB

Buna
am gasit si eu 2 site-uri foarte faine

http://www.starfall.com/
si

http://www.rainforestmaths.com/

Simonna, buna tactica de a deveni memorabila...

Anda Panda, daca sunt inghetate le lasi sa se dezghete si apoi le pui in praji. Ti-am verificat coordonatele ca sa vad unde esti, ca m-ai facut curioasa cu "la tara"

Azi neaparat fac praji... bine, sa vedem cum merg si negocierile cu casa... Cred ca sunt cam stresata.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Donia, felicitari !!! S-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in noua casa.

Clau, merci de reteta, cred ca asta este prijitura inteligenta de care ziceam ca a fost suuper usoara dar nu mai aveam reteta. Felicitari ptr job. Si eu caut, insa eu vreau la timp partial 3-4 zile pe sapt asa cum ai gasit tu; sunt convinsa ca o sa gasesti si la timp plin si va fi mai usor ptr ca acum lucrezi. Felicitari inc'o data

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput