Sezatoare canadiana (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Ia uitati ce am gasit. Nu stiu daca se gasesc produsele Earth si aici... dar articolul e interesant:

http://babyfit.sparkpeople.com/articles.asp?id=551

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Khristin, felicitari pentru bb ! . Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, noi l-am luat din Maxi, cred ca poti gasi in mai toate supermarketurile.
Astia ii zic 'Pate feuilletée', nu mai tin minte firma.

Noi luam aluat din asta 'sanatos' ca bricolam cu copii la prajituri.

Donia, prajitura cu visine arata super.
Poate o comitem si noi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Katrinel, ma bucur sa te "vad", "aud". sintem bine, abia astept sa mergem acasa. eu am ramas fara serv acum 2 sapt si nu prea gasesc un job pt ... nici 2 luni. insa nu disper. m-am apucat de pictat un tablou, am mai desenat niste rafturi pt sufragerie, astept sa vina sotul sa le execute.... . si cam atit....
donia si nelia (ha ha, rimeaza) mersic de rasp ref la copil si avion.
Diana, mersic si tie, norocul meu e ca ma opresc in bucuresti.

foi de placinta - phillo pastry - marca president's choice - marca lu superstore, care la voi o fii..... cred ca tot superstore
butter puff pastry - aluatul "bulgaresc" - care l-am gasit marca "compliments" (marca lu sobey's) si mai este si President's choice.

amindoua produsele sint minunate. cu foetaj fac o placinta in 20 de min, cit imi ia "montatul".
iar cu ala bulgarescu' fac niste aperitive cu bacon si ciuperci..."de s-ar rasuci montignac" daca m-ar vedea.

nu-j de unde luati voi visine, ca eu mooor de pofta de ciorba de loboda si de visine. am gasit dulceata, dar crude nu am vazut de 4 ani.

va pup si mersic de raspunsuri

ps: si de dude. mi-e dor si de alea

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sofronica, nu vazusem mesajul tau postat....fiimea a fost la Peekaboo timp de 3 ani si ceva, si in general am fost multumiti, ai si posibilitatea sa vezi copilul de acasa pe internet ce face cat este acolo, daca centrul este echipat cu VOI (Video Over the Internet). Cat despre plata integrala pe timpul vacantei, interesant e ca nu sint singurii care practica aceeasi politica . Partea buna la Peekaboo e ca dupa un anumit timp (un an parca), copilul isi poate lua vacanta pana la 2 saptamani (suna ) si platesti doar jumate din suma respectiva/luna, pe cand alte daycare (gen YMCA) n-au aceasta optiune.

Mona, n-ar fi nici o problema daca ar fi totusi doi , dar cum n-avem history in familiile noastre, e mai greu sa se intample

Corina, si eu am acelasi sentiment vis-a-vis de iarna, in mod special cand sint de serviciu afara in minus 15 grade Cica-n noaptea asta am mai avea ceva light snow

Podeanu, vacanta in Bahamas pesemne ca a avut o contributie importanta la concepere Asta inseamna ca tre s-o repetam , peste ceva ani...

Andapanda, bafta la gasirea jobului ideal. Tinem pumnii Visine poti gasi la Loblaws si chiar si la Costco, inghetate totusi...

Fetelor cucuietelor, primavara bate la usa , plus March breakul ....ceva planuri de vacanta? Tari calde? Ahhhh, ce chef de duca as avea acum A propos, cine mai doreste, cine mai pofteste la , de la sezatoare? Nu de alta, dar sa predau stafeta, c-asa se obisnuieste...

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

khristin, si de la mine felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos si mincacios.

Noi plecam in Rep Dominicana miercurea viitoare, de abia astept...

Intrebare pentru fetele din Montreal: cunoasteti un croitor prin zona? Sotul meu isi doreste sa-si faca pantaloni la croitor, este total anacronic...Poate stiti pe cineva care mai practica o astfel de meserie pe cale de disparitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Corina (Cricor), stai linistita ca nu esti singura care sta cu chirie. Si deocamdata noi chiar nu avem nici un plan sa ne cumparam ceva. Ce mai face Luca? V-ati mai reconciliat cu lectiile???

Acum un an mai aveam putin si ne intilneam sub palmieri... O sa va simtim lipsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Fetele, stiti pe cineva care coase perdele?

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Hahaha, Cristina m-ai prins!you just hit the nail on the head:)
noi ne-am facut planuri de bebe no.2 pentru la anul pana in vara cel tarziu cand vor veni si ai mei parinti in vizita iar eu voi incepe probabil si scoala si imi vor fi de mare ajutor.
Asa ca sper sa preiau stafeta.
Cris vrea 3 si el zice ca e ideal, om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Donia ....cum de-ai ghicit? Cam asa e...dar nu sunt avocatul statului in chirie neaparat... fiecare stie ce-i mai bine pentru el (sau ar trebui sa stie).

Oana ..cand va plimbati voi pe acolo prin resort, sa va ganditi si la mine. Cu lectiile...astia de la scoala sunt completi turbati...abia, abia daca le mai dau cate ceva. Nici macar spelling n-au avut saptamana asta....apai i-am zis si copilului ca putem sa-i dam cu untura la scoala s-o manance cainii ca mai mare e tevatura cu dus-ul si luat-ul de la scoala decat ce face acolo. In schimb e foarte informat despre bullies, despre sharing, cum ca sa-i ajuti pe copii care nu stiu, sa nu uit de donatia pentru read-a-rope si mai ales de banii pentru pizza lunch....of... Altfel cum il stii..sfatos si ff vorbaret.

Iarna asta... frigul ca frigul...dar e tot timpul intunecat.. e drept ca de vre-o 2 zile e mai soare...parca. Ziceau la stiri intr-o zi ca de la inceputul anului am avut 20 de ore cu soare...si normal ar fi 100 (normal pentru perioada asta in Toronto).

Simona, dar de ce nu cumperi ceva de la vreun magazin romanesc...gata preparat de o tantica talentata?

Fetele din Kitchener va duceti sa-l vedeti pe Elton John?

Mergi la inceput