Sezatoare canadiana (83)
Raspunsuri - Pagina 11
matgravidut spune:
Khristin, felicitari si de la mine.
Podeanu, m-ai zapacit cu masinile tale de spalat. Maaa... e clar, nemtii astia sunt destepti rau de tot. Noi nu le-am luat de marca... mai astept pana ne mutam intr-o casa mai mare .
Deocamdata abia astept sa ne mutam in casa asta, ca de 2 ani am luat-o si tot asteptam. O sa fie tare fain... ca am in spatele case ferma. Puteti vedea niste poze la semnatura si cu casa.
Sa va spun ca nu am fost ieri la interviu, pt ca micutza mea s-a pus pe un plans din ala cu sughituri, cum nu am mai vazut la ea pana acum. Si m-am gandit in mintea mea, ca nu prea sunt eu normala... sa ma duc la interviu dupa 3 saptamani de la nasterea copilului... si sa o privez de laptic bun si tinut in brate. Asa ca am scris un email individului cu care aveam interviu. Mi-a scris inapoi ca ii pare rau pentru ca eram perfecta pentru job. N-a cum imi crescuse pipotica in mine...
Trebuie sa ma opresc sa mai aplic la diverse joburi. Sotul m-a vazut aseara pe workopolis... si zice "Iar te mananca degetele sa aplici?". De data asta chiar eram cuminte... doar ma uitam.
Cricor, sa stii ca si pe mine ma deprima frigul asta. Dar sa stii ca ma bucur totusi ca nu pot iesi afara.. asa mai stau in casa cu dvd-ul ala cu workout si poate cumva o sa intru si eu in pantaloni. Mi-am cumparat asta vara o gramada de haine din Romania si nu pot purta nimic ca nu ma mai incap.
Aveti cumva o reteta de dat jos pulpane si un fund mare? Stiti cumva daca nemancatul de paine afecteaza productia de laptic?
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840
Denisam spune:
[quote]Originally posted by khristin
Ina, multumim si noi de intrebare ....sintem bine, si daca toate merg bine la inceputul lui octombrie asteptam un
WOWWW-SUPERSI FELICITARI!!!
MA BUCUR MULT PT VOI SI CA O SA AIBA FII-MEU PARTENER DE JOACA!SARCINA USOARA!!
Pupici si abia astept sa ne auzim la telefon.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Donia-bafta cu casa!
Cristina-chiar asa, ce zice Yasmine si sunt sigura ca e bb din barbados
Simona- ai mai scris ceva de Atomix si nu vad eu?Surioara pt el?
Try-tzi-am scris emal,sper ca l-ai primit!
Am fugit latreburi ca am o multime!O zi buna!
PS -Ati vazut eclipsa de luna aseara la 10.26?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
matgravidut spune:
A fost eclipsa... ? Ce fain..
Si am ratat.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Anda Panda
salut !
am o intrebare la voi.
plecam acasa (cu Lufthansa) si cu fi-miu de 2 ani jumate.
intrebarea este: tre sa iau de aici vreun scaun special pt avion sau ii sunt suficiente centurile de siguranta din avion?
multumesc anticipat si va doresc o primavara grabnica !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
Avand doi ani si jumatate are deja loc in avion si va folosi centurile de siguranta pentru adulti. Nu exista dispozitiv de fixare a vreunui tip de scaun de copil pe scaunul din avion asa ca echipajul nu va accepta asa ceva in cabina.
Drum bun si aveti grija cu transportul terestru in Romania ! Noi am facut in decembrie 2 ore si jumatate de la Paris la Bucuresti si inca doua ore de la Bucuresti la Targoviste (80km)
Gasesc f util folosirea scaunului de masina pentru copil in Ro daca aveti de parcurs distante mai mari, dar depinde si cum stati cu bagajele. Succes !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
Felicitari Khristin pentru viitorul bebelus, sa fie intr-un ceas bun !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
khristin spune:
Multumesc fetele de urari, sinteti toate niste dragute , speram ca bb sa fie cumintel acolo pana in octombrie
Try, la mine am tot asteptat si-am asteptat si vazand toti bebelusii astia mici de aici, mi s-a facut dor de tinut unu' mic in brate, asa ca iaca ...in alta ordine de idei, eu una am un chef de serviciu de nu mai zic ....ma gandesc sa intru mai repede in vacanta
Matgravidut, valeu....interviu la 3 saptamani ale copilului? Te intreb eu care la 4 luni ale lu' fiemea ma intorceam la serviciu ....da acum nu mai repet greseala asta, gata am zis. pun scoala-n cui un an de zile
Denisa, Yasmine e super mandra de ea ca va fi "big sister", le spune la toti ca mami o sa aiba another baby, chiar si la straini, iti dai seama ....nu-si mai incape in piele de bucurie, face deja si scenarii ce-o sa-l invete ea pe baby al ei, cine se va juca cu el si cine nu.......ehhhhhh
Podeanu, nu stim ce va fi fi baietel sau fetita il vom iubi in mod cert la fel de mult , iar cu parul cret are mari sanse sa iasa iar
Va las, ma duc iar la elevii mei urlatori
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
nelia spune:
Khristin, felicitari pentru bebe! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ce ma bucur!!!
Pitilache, am stat intr-un bloc turn, chiar linga Piata Norilor. Ah, ce-mi lipseste acea piata! Ala e apartamentul tineretii mele! Doamne, ce viata!
Anda, si eu stiu ca nu se accepta un alt scaun in avion. Eu am fost cu Tudora de doi ani si un pic asta vara si i-a fost suficienta centura de la scaun (pe care trebuie sa o stringi pe masura copilului).
Matgravidut, eu vazusem pozele de la casa cind am vazut-o pe micuta si tot ma tin sa va felicit. Lipsa piinii nu afecteaza alaptatul, dar eu zic ca pina la 4-5 luni, sa lasi la o parte intratul in pantaloni, mai ales daca o alaptezi exclusiv. Nu pentru ca ar afecta lapticul, ci pentru ca poate sa-ti afecteze tie sanatatea, vei vedea ca si asa, chiar daca maninci bine si tot ce trebuie, te odihnesti si iesi la aer, tot vei simti oboseala peste citeva luni de alaptat. Dupa ce incepe sa pape puiutul si alte alimente, atunci mai scoti de la tine unele care ingrasa. Dar eu cred ca cea mai buna dieta este sa-ti reduci portiile. Sa maninci de toate, pe cit posibil hrana sanatoasa, dar in cantitati mai mici. Stomacul tau s-a marit acum si cere mai mult decit are nevoie organismul, pentru ca ai alimentat si puiutul din burtica, dar vei vedea ca daca incepi sa reduci treptat din portii, stomacul se obisnuieste cu ce-i dai si nu cere mai mult. Eu cunosc pe cineva, mamica unei prietene de-a Agatei, o femeie superba, care se ingrasase 30 de kilograme in timpul sarcinii cu fetita si imediat dupa, cind o alapta. Dupa ce a facut fetita doi ani si pina pe la vreo 4, a inceput sa-si reduca treptat din portii, plus sport si cind am vazut-o dupa o vacanta de vara, nu mi-a venit sa cred: arata mai bine ca inainte de sarcina, slabise 25 de kilograme in doi ani, fara sa se abtina de la nimic! Si nici nu a mai pus un gram la loc, pentru ca nu a mai renuntat la acest fel de a minca. Am incercat acest lucru cu sotul meu, care, disperat ca se ingrase imi tot cerea sfaturi ce sa maninca ca sa nu mai puna pe el. In vreo 10 luni a dat jos toate cele 8 kilograme pe care le avea in plus (el face mult sport, dar maninca mult pe fond de stres). Si asa am de gind sa slabesc si eu dupa ce incepe Lisandru diversificarea, adica din mai incolo. Acum am 76 si vreau sa ajung la 58, greutatea la care arat si ma simt bine, dar mi-am dat termen cam doi ani. Dupa Agata am slabit cu Montegnac, dupa Tudora incepusem reducerea portiilor si dadusem ceva jos, dar am ramas gravida si am renuntat.
Nu te stresea prea mult, pentru ca daca e sa afecteze lapticul ceva, atunci stresul e primul pe lista.
Bafta in cautari de case si felicitari celor care si-au gasit una potrivita! Asa ma apuca un dor de a cauta si eu... dar trebuie sa mai asteptam vrei doi ani!
www.dropshots.com/aurice#date/2008-02-19/14:49:01" target="_blank">Printesele...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Donia spune:
Am gasit o postare despre un site foarte interesant pentru copii, Roxana s-a inregistrat si e foarte incantata.
quote:
Originally posted by cfelinar
Buna!
Am descoperit acest site deosebit, sigur este f bun pt copii sa imbunatateasca engleza, sa citeasca in engleza sau sa li se citeasca povesti in engleza, multe jocuri, cantecele si multe alte activitati... Ce ziceti?
Site-ul de baza este http://www.rif.org/
Andrei, nici 2 ani, adora site-ul!!! http://www.rif.org/leadingtoreading/en/ pentru 0-5 ani
Andreea, aproape 11 ani, adora http://www.rif.org/readingplanet/ pentru 6-15 ani.
Educatorii si Parintii au si ei sectiunile lor.
matgravidut, cu slabitul si eu sunt de aceeasi parere ca si Nelia. Nu te grabi, o sa vezi ca se vor duce si singure cateva kilograme.
parpalak, ai dreptate, nu m-am gandit
Eu ieri am vazut o masina de scoala care a trecut de vreo doua ori pe acolo, singura pe care am vazut-o cat am stat parcata si ma gandeam ca dupa ce ma mut o sa sun sa-i reclam
cricor, tu nu vrei sa te legi de glie?
Simona, incearca ceva cu foi cumparate, bagi o umplutura de branza cu ou si stafide sau ceva berries si gata treaba. Poate gasesti o reteta chiar pe ambalaj. Sau cauta pe net, imposibil sa nu fie ceva superusor.
Daca vrei eu iti dau o reteta luata de pe forum, se numeste 20, doar ca eu am mai adaptat. E cu fructe, insa e dulce, nu cu branza.
Stai sa o caut, revin peste cateva minute.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Mona_B spune:
Felicitari si din partea mea Cristina pentru noul bebe, multa sanatate va doresc amandurora!e super ca Yasmine o sa aiba un frate/sora whatever, dar ce zici daca sunt doi?
Am citit candva intr-o revista de psihologie ca nr.ideal de copii intr-o familie e 3. Am mai auzit-o si de la cateva prietene medici.
Numai bine,
Mona