Sezatoare canadiana (83)
Raspunsuri - Pagina 10
Podeanu spune:
Wow, ce-mi vazura ochii... Khristin are un bblus in burtica. Felicitari si banuiesc ca va doriti un baietel cu parul cirliontat si ochii frumosi ca ai lui Jasmine.
Cred ca vi se trage de la vacanta din Barbados?????
Eu am avut acel feeling la ambele case. Cind am vazut pancarta "a vendre" pusa in lipsa mea (adica eram la servici) m-au napadit lacrimile. Norocul meu ca au cumparat-o niste prieteni si ma duc tare des pe acolo.
In seara asta am colindat pe la Sears, am probat niste haine si am constat ca mi-am pierdut un cercel (de aur) . Ii aveam de peste 13 ani si imi placeau tare mult. M-am intristat desi soatza mi-a zis ca si asa nu mi-a cumparat nimic de ziua mea, acum mergem la cautat cercei.
dar eu ma leg sentimental de lucruri.Cred ca sunt mai ciudata.
Ica, eu mi-am luat masini de spalat Bosch in jur de 2,200 amindoua. Le am de un an si sunt ff multumita de ele. Au senzori la uscare si spalare, se opreste automat (secheuza) daca constata ca rufele sunt uscate, si reia ciclul de spalare( masina de spalat) daca apa eliminata nu e indeajuns de curata.
Le-am cumparat de la Maison Ethier( e doar un singur magazin in St Basile).
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Cricor spune:
Khristin felicitari!! Sarcina usoara si multa sanatate.
Fetelor i'm impressed...toata lumea isi cumpara case, felicitari. Eu stau in chirie...sa vedem cat rezistam .
Voi stiti ceva, mai dureaza iarna asta mult, ca m-a zapacit lipsa asta continua de soare.
Corina
Donia spune:
Azi m-am dat cu masina prin zona... era soare, liniste, am si parcat langa casa si am stat sa-mi vina feelingu' parca simteam cum imi da tarcoale... cred ca e pe acolo, ma asteapta...
Ma bucur mult ca v-am intrebat si pe voi, sa stiti ca m-ati ajutat tare mult sa iau o decizie. Am hotarat sa merg cu ratiunea, feelingu' vad ca e pe vine... Asa ca agentul o sa faca oferta maine... ne asteptam la negocieri, asa ca va mai dura. Insa ma bucur ca am luat o hotarare.
quote:
Originally posted by Ica 1975
Donia, si cum facem sa aflam daca zona este securitara? Ca eu purced imediat la acte ...
Ica, ma intreb daca e posibil sa mergi la politie si sa intrebi pur si simplu ce iti pot spune de o anumita zona, daca au avut incidente, furturi, violente, scandaluri... agentul meu asa a facut, dar el o stia pe o politista. Insa cine stie, cred ca n-ar strica o intrebare.
Anda Panda, cand am venit in Canada fetita mea avea 2 ani si 7-8 luni si nu a avut nevoie de nici un alt scaun in avion, a stat pe locul ei si am legat-o cu centura, exact cum am facut si noi, adultii.
khristin, am citit bine? daca da, octombrie sa fie!
Simona, e ceva cu Racadaul ala... acolo am spus adio casei mele, care de fapt era o garsoniera in care am locuit 10 ani si care mi-a fost "acasa"... ce am mai plans cand am vandut-o... rau am mai suferit. Sa vedem ce va fi cu urmatoarea proprietate, de felul meu si eu ma atasez, dar presupun ca am cam evitat asta in ultimii ani de pribegie.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
rocs02 spune:
Khristin, felicitari pentrui bebe din burtica...sa fie sanatos si la fel de frumos ca Jasmine.
Aveam o colega , cand lucram in Montreal, care zicea ca in Canada cei mai multi bebelusi se nasc toamna ....din cauza iernii lungi si friguroase. Asa ca dupa ce a vazut ca am ramas insarcinata cu Julia, m-a avertizat: vezi ca in Canada fiecare iarna e lunga
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!
parpalak spune:
khristin, FELICITARI si multa sanatate!!!
Donia, daca mergi la politie sa intrebi de zona, du-te repede inainte sa raporteze vecinii o masina dubioasa prin zona..
Cricor, eu deja vad un numar de avantaje la chirie.. :)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
laurajr spune:
Donia, chestia cu simtitul cred ca are mare importanta ( eu sunt mai sensitive din fire ). Cand am intrat in casa noastra, la prima vizionare am simtit-o calda, ca pe un camin, un loc in care sa ne desfasuram toti in voie si sa ne simtim confortabil. Mi-a placut ca era luminoasa, nu inghesuita, pe o strada linistita, plaza cu multe magazine la 15min de mers la plimbare cu carutzul, scolile bune si fara sa par rasista, majoritatea caucazieni in jur . Insa in cazul tau , argumentul cu scoala e destul de puternic…
Nu stiu a cata casa vazuta de voi este cea pe care ati ales-o, dar va sfatuiesc sa va mai uitati, poate cuibul vostru va asteapta dupa colt .
Pe Ioana am dus-o la control pt ca se plangea mamei de dureri dimi si seara, si am si neglijat, pana acum n-a fost niciodata si provine din parinti ochelaristi…deci se pare ca era de asteptat .
Oaaaa, Khristin, dupa vreo 2 pagini am pus frana si m-am intors : FELICITARI !!!!
Maru, succes la cautari de case, daca ai nevoie de help. just say it !
Ica 1975 spune:
Lorelaim, merci de info, Christine este bine, siropul cu ceapa a dat roade Pupici Gabitei si sper ca sunteti bine cu totii
Dana, merci de info, am sa ma uit, depinde daca ne mutam sau nu anul asta
Noi
Ce faci te si face.
sofronica spune:
Salut fetelor,
Maru acum am vazut ca ai intrebat de mine. Scuze ca raspund cu intarziere, dar nu am mai avut timp sa intru pe forum sa va citesc. E nebunie si acasa si la servici.
In primul rand LA MULTI ANI la sarbatorite si felicitari pentru burticile noi.
Daca tot vorbiti de case, vreau sa va spun ca noi am vandut-o pe a noastra acum de o doua saptmani si ne mutam pentru un an intr-un condo ( un vis mai vechi de-al meu) timp in care ne orientam ce facem.
Acum daca toata lumea spune ce sa faci cand sa cumperi casa eu v-as spune ce sa nu faci :), asta ptr ca ma simt ca si Stan patitul.
V-am intrebat mai demult despre daycare ptr baietelul meu. Laurajr, sa stii ca nu am sunat-o pe tipa ptr ca ne mutam din zona si imi va fipeste mana sa il aduc la ea...am fost ieri la Peekaboo Daycare si mi s-a parut ok, ati auzit de numele acesta? Ce mi se pare mie absurd este faptul ca platesti 100% chiar daca mergi in vacanta cu copilul de ex, ei motiveaza ca platesti sa ii tii locul. Dar chiar asa pret integral??? Dar stiti cum e , daca toate celelalte sunt in regula s-ar putea sa trec peste acest lucru.
Sa aveti o zi buna,
Cami
Simonna spune:
Khristin, m-ai dat pe spate! BRAVO! Sa ai o sarcina usoara si sa mearga totul struna! Stie Jasmine? Cum a reactionat?
Doina, poti sa suni si la Primarie, sa vezi ce planuri au pt. zona, si ei tre sa aiba date despre cartier.
Nelia, m-ai omorit cu spalatul si calcatul hainelor... Nici nu stiu unde mi-e fierul de calcat, sint buna de pus cenusa in cap!
Gagici, m-au timpit astia la scoala la fiu-meu! PEntru miercurea viitoare, in conditiile mirobolante in care eu sint la job nu chez nous, tre sa-i fac o prajitura la copil. Cica sa acopere cit le trebe la 23 de copii si sa n-aiba alergeni.
Din punctul meu de vedere, as face mai degraba ceva de tipul saratele, ca daca toti trimit chestii dulci o sa dea in diabet toata clasa...
So, help! Reteta de asa ceva, da sa nu fie complicat. Adica sa amestec 5 ingrediente, sa le ametesc cu mixeru' si sa le trintesc in tava.
Fix imi lipsea sa fac prajitura marti seara!!!!!
Pupici,
Simonna
try spune:
Khristin, asta da veste grozava. Sa fie intr-un ceas bun, bebe sa fie supersanatos si tu sa ai o sarcina usoara. Doamne ce veste minunata. Imi place ca desi suntem pe subiect de Canada, vad ca nu uitati menirea pt care sunteti pe acest forum: acela de a mai face si copii
Fetelor cu masinile de spalat: din experienta mea am constatat ca Sears Home are preturi f bune la aparatura electrocasnica si tot timpul au reducere la ceva. Noi suntem genul de nu prea cumparam nimcicostisitor fara sa ne facem temele inca de acasa. Si de fiecare data cand am purces la cumparaturi de electrocasnice am ajuns sa fac tabel in Excel cu preturi de la magazine pe modelele care ma interesau…adicatelea cercetare de piatza, nu gluma
Un pont pe care vroiam sa vi-l dau e sa nu uitati niciodata sa consultati review-urile pe internet privitor la modelul care va intereseaza. Un site bun pt asa ceva e eopinions.com. Asa am descoperit eu ca Wirpool-ul visurilor mele in Nord america nu e prea bien cotat si vine cu o serie de mici problemute care iti pot face viata de zi cu zi amara. Si-uite-asa m-am orientat spre LG unde review-urile au fost foarte bune.
Ana, si eu am impresia ca masina de spalat din Ro era mult mai buna decat tot ce-am vazut/incercat pe aici, dar s-a putea sa fie si o impresie avand in vedere ca-n ro s-a trecut direct de la masinile alea aproape manuale la generatia noi de masini de spalat.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III