Gravidute si mamici de CLUJ - 56
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaGoji spune:
Neatza! Si eu cu
in fata.
Multumesc fetelor pentru complimente! Sunteti niste dragute 
Gianina - intr-adevar nu sta o clipa locului, si din cate am inteles e ceva caracteristic pentru copilasi la varsta asta.Macar nu avem loc de plictiseala ![]()
Gabi - si eu te cunosc de undeva, si pe tine, si pe sotul tau, si de fiecare data cand ma uit la poze incerc sa-mi amintesc de unde, dar nu reusesc...
Eu deja sunt tare nerabdatoare sa-mi vad puiutza in brate si sa vad daca e mai cuminte decat a fost VLadic de mic sau e la fel ca si Vladic
. Normal ca prima grija e sa fie sanatoasa, dar si stiind din proprie experienta cat de plangaciosi pot fi unii copii in prima jumatate de an, nu pot sa nu ma gandesc oare ce ma asteapta de data asta
Sper ca macar de data asta sa fiu mai imuna la asa ceva, daca o fi sa se repete istoria ![]()
A propos, ca tot ziceati ca va dorm copiii toata noaptea, sunteti NOROCOASE!!! Vladut a avut dintotdeauna un ritual bine stabilit de culcare, nu am incalcat niciodata rutina asta si totusi...am avut o singura luna in care a dormit toata noaptea, asta cam de la 1 an pana pe la 1 an si o luna...
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
RAMONELLA spune:
Of Gabi numai cand ma gandesc ma apuca un fior..Sper sa nu o mai chinuie.Draga de ea.
Din fericire la Bea nu ii mai curge ochisorul,dimineata am vazut ceva pe el,sa speram ca nu incepe iara...
Promit ca nu mai schimb laptele...
Sa speram ca-i merge bine.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
dariandra spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am vazut bebelusi minunati, toti unul si unul.Sa va traiasca si sa fie in primul rand sanatosi.
Abia astept sa ne cunoastem mai bine de 8 martie.
soanso spune:
salutare fetelor,
ce mai faceti,ce mai fac puiutii vostri dragi?????
eu am intrat sa ma "laud" ,am luat la toate cele patru examene NOTA 10!!!!!!!! BINE... NU SUNT EU DE 10 ,da daca mi-au dat,hihihihi
am fost in weekend la mama ,vaaaaaaaaaai cat am mancat,de cand am venit acasa beau numai iaurt ,am zis ca tin de sapt asta un pic de regim sa scada burtica (mai da pun numa pe burtica) si eu is total antisport!sper sa ma pot abtine!
Sorana e bine,nu iau trecut mucii de tot da e bine,va dati seama ca mama saracuta e topita dupa ia ,aaaaaa si am uitat sa va zic ca am dat-o cu sania ( asa ia placut).
am vizionat si eu pozele,tare faine toate si copii din dotare super scumpi si trandi toti!pupici
SOSO (20 dec 2005)
dpop spune:
soanso, felicitari!
elena, unde esti? cum e edi? da un semn!
ce sa fac cu irinuca? are pielea ff uscata de o vreme. desi dupa fiec baita o fac cu ulei mustela. si mai nou o fac ziua cu crema stelatria tot de la mustela, la recomandarea neonatologului, si tot uscata e!
mami de irina
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA SI SA AVETI O ZI BUNA ,
ALVARO inca doarme si am profitat in fata calculatorului,ca imediat ma striga.noi suntem bine doar ca s-a racit si aici timpul si ploua cred ca a venit din RO.frigul,![]()
ALEX spor la cheltuielisi vezi nu strica multi bani
vad ca daca ma duc in RO am cu cine sa ma duc prin centre comerciale![]()
SOANSO FELICITARI PENTRU NOTE tine-o tot asa

Si zici ca ia placut cu sania si mie mi-e asa de dor sa ma dau ,si sunt curioasa cum reactioneaza ALVARO cand o sa vada zapada,asa m-as bulgarii un pic![]()
ANTONI distractie faina la ski, si profita din plin a si bafta la examen.
RAMONELA bea laptic cu miere de albine sa nu te mai doara gatul.
Dpop ma pui si pe mine pe pagina,GEANY-08-04-1975 SI PUIUTUL MEU ALVARO 03-10-2006.
IOANA las ca si sa e bine.
OanaAlina spune:
Aseara m-a durut rau de tot capul si nu am mai avut chef de nimic deci nici de forum… voi ce luati PREVENTIV pentru raceala??? Mamicile care alapteaza/au alaptat ma refer…. Si ma mai doare si gatul ! AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!
Am primit banuti de 1 Martie de la sot si vreau sa imi cumpar o geanta… De unde ??? Aveti ceva idei ? Precizez ca eu sunt adepta gentilor mari… a truselor de scule cum zice sotul… Hihihi !
Alex – zici sa ne apucam de abdomene? Hmmm…. Hai sa incercam! Eu sunt cam lenesa la faze de genul asta asa ca nu promit ca ma tin zi de zi de “actiune”… Spor la cumparaturi ! Tiadris clar va iesi o shopping-areasa de clasa 1! Lasa ca e bine asa! Femeile trebuie sa fie niste rasfatate!
Cristina – ce frumusica graviduta esti !ce frumoasa familie sunteti iar cand va veni si Daria veti fi o familie COMPLETA! Ce frumooos! hmmm ! mi se face si mie dor de perioada aia! Ce bine era! Eram o rasfatata! Nu ca acum nu as fi.... Hihihi! Iar Vladut un flacau mare deja! Si super frumusel!
Bex – la ce control te referi??? Nu am inteles... ce face frumoasa Carinutza? Vreo bentita noua?
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
Ramonella – eu nu dau cu rosii... fiecare mama face ce crede ca e mai bine pentru puiul ei! Eu zic ca e super bine ca a luat in greutate 150 g in 4 zile! Felicitari! Sa o tineti tot asa!
Iko – felicitari pentru aerobic!
Mie nu imi prea iese! Dar poate ca acum ne apucam cu alex si o sa slabim de numa! Asa-i alex???
Diana – si noi cateodata tot asa cu tzatzuca! Ufff!
Gabriela – ma omori dragutzo cu cat mananci! Si ce slabuta esti! Care e secretul??? Ptiii! Ce te invidiez cu dormitul full-night al Sarei! Hihihi!
Soanso – felicitari pentru notele perfecte! Sa o tii tot asa! Oare cand aveti voi timp de atatea? Si familie si casa si scoala? Ufff! Se pare ca mie nu imi prea iese!
Geanina – ce dulce cred ca e Alvaro
cand trebuie sa fugi tot timpul dupa el! Si ce cred ca se distreaza el....
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
geanina-nica spune:
DPOP,INCEARCA SA PUI IN APA IN CARE FACE BAITA CATEVA PICATURI DE ULRI DE JONSON SAU DE CARE AI EU CU MUSTELA IL FAC DOAR LA FUNDIC PE PIELE II DAU CU CREMA FOARTE HIDRATANTA DE LA AVENE SI CATE-O DATA DE 2 ORI PE ZI,SEARA SI DIMINEATA.IMPORTANT SA BEA APA.
GABRIELA poate i s-a desfundat de tot canalul,saracuta.
CRISTINA GOJI VLAD a inceput sa vorbeasca ceva?ca al meu nu zice nimic clar doar apa,mama si papa,