Gravidute si mamici de CLUJ - 56
Raspunsuri - Pagina 8
geanina-nica spune:
acum vin si eu un pic tarziu dar am fost ocupata toata ziua,si cu ALVARO ca nu sta deloc intr-un loc.
gabrielano ce bine ca a scapat cu bine,si intradevar ti se rupe sufletul cand ii auzi cum plang.un pupic mare pe obrajori la curajoasa lui mami.
Si la plimbare in park e ok.
ALEXai incercat sai-ti pui burtiera,eu mi-am, pus si nu prea mai am dar binenteles dupa un an si,am slabit tote kg.cred ca-s mai slaba ca si cand am ramas gravida.
asa si tu sti cum e cu despartirea.
OANA-ALINAmutumesc pentru incurajari,dar cateodata mai i-ti face vizita melancolia,impreuna cu dorul.
cristina-gojice baietel frumos si simpatic,dar vad ca e siUN PIC neastamparat ca si ALVARO,OARE TOTI sunt la fel la varsta aceeasta?
ramonelanu te mai agita cu laptele si al meu n-a baut mai mult de 400ml.in viata lui.important sa ia in greutate.
redaycum vine asta i-mi faci concurenta la fete,
ai frumusel foc.si blond cu ochi albastri,ce sa mai zic.
fetelor va pup si va zic noapte buna ca-s franta si maine mai am o zi complicata.
Ioana13 spune:
Bunadimineata!!
Azi sint premianta... cred ca sint prima care scrie azi.
O zi buna...
mi-am pus glow la nume si vreau sa vad cum arata, de aia nu spun mare lucru in mesajul asta
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
wow nu imi place.... oare se poate da jos?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
noi bine, maine ma duc la Oradea pt examene, de acolo direct la ski in Austria si dupa am o saptamana de concediu, yupiii in care nu am scoala. asa ca, va fi tare bine!
Alex-cand sunt la casuca in martie vin la cafeluta, sa socializeze pupiutii, daca ne mai vrei
bex spune:
Neata
distractie faina, Meli:) dar mai intai bafta la examene;)
Ioana, nu se poate da jos:(( si eu am patit la fel:(
Sis, v-ati trezit:)? acum am vazut ca da
O zi frumoasa,fetelor:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
ALEX29 spune:
MELI pai cum sa nu te astep la o cafelutza si pe tine si pe cine mai vrea 
distractie placuta la ski ,se pare ca te pricepi nu gluma ,bravo
OOO tu LORE draga saracu de el 
azi cred ca dau iara o tura pe la POLLUS ,am vaz niste camasi tare faine pt barbatzelu meu si mai ales ca erau marimi mari xxxl asa ca sigur o sa i cumpar cateva
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
GEANINA da mi am pus burtiera dar nici un rezlultat ,nu m a ajutat deloc
offff ca nu mai primesc odata centura aia
CO ma duc sa mi fac si eu o cafelutza :))
GABI sa va fie de bine ,lasa ca tu ai scapat de burtica ,ai slabit ,ce mai ,arati traznet ,asa ca potzi sa papi linistita
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
"Neata si de la noi!
Sara a dormit bustean de la 9 la...9, mami nu prea...Grea zia fost ieri. M-am cam speriat de dimineata ca am gasit-o cu ochisorul plin de secretie galbena, si pe gene. Multa. Pe urma m-am gandit ca o fi normal, ca doar i-a desfundat canalul, poate acum i se curata ochisorul. Nu stiu, sper. Nu am intrebat cum va fi dupa, ca eram in ultmiul hal...si nici ea nu mi-a zis. In orice caz, am vazut pe acolo si bebelusi veniti la alta sondare, si de-aia mor de frica...eu inca odata nu mai vreua sa o chinuiasca!
Sis, aici sunt, cam rrrupta de somn, dar pe baricade...
Meli, ce fain concediu ti se arata...
Alex, si eu o sa vin la cafea, ca am promis mai demult. Dar va astept si la mine!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Neata...
Parca n-am chef de nimic...
E vremea asta...ma mai doare si gatul...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large