Gravidute si mamici de CLUJ - 56
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Geany - pasareste vorbeste toata ziua, dar ceva pe inteles...ma-ma - la piesa Crazy loop
, miam-miam - cand ii place mancarea, adia - alo si da
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
dariandra spune:
OANA, draga si eu am racita chiar cand am iesit din spital.Am luat oscilococcinum si mi-am facut suc de portocale si grapefruit.Tot asa m-a durut rau gatul si-mi curgea nasul.Intr-o zi am avut temperatura si am luat o fiola de algocalmin.Nu sunt contraindicate pentru alaptat.
geanina-nica spune:
OANA-ALINA-o sa vedeti voi cum o sa slabiti cand o sa inceapa sa fuga puiuti vostri prin casa ,la restaurant nu poti sa manaci linistita , daca nu e ocupat cu ceva,tot timpul vrea sa se plimbe.i si baga manutele ici nu sti pe unde,si fac tot felul de azbatii,noroc ca eu am multa rabdare si de multe ori incep sa rad.
si pentru gat la fel cum i-am zis la RAMONELA lapte cu miere de albine,pentru cap nu stiu sa dormi ca poate esti si obosita.
antoni spune:
fetelor, ce vreme urata...offff.
Oana-si mie imi plac gentile uriase, hihi, apoi nu mai gasesc nimic prin ele. daca iti plac gen canepa, sant cateva tare dragute la lee coper.dar nu-s piele.
Gabi-poate de asta e cu atat de multe secretii ca s-a desfundat canalul. mai fa-i masajul la ochisori si spala-i cu ser fiziologic cat de des.sanatate multa
geanina-nica spune:
CRISTINA-GOJI-Atunci nu stresez am crezut ca al meu n-o sa inceapa sa vorbeasca![]()
FETELOR AICI AM CEVA POATE VA INTERESEAZAhttp://www.morningkids.net/dibujos-para-colorear.html
soanso spune:
quote:
Originally posted by dpop
soanso, felicitari!
elena, unde esti? cum e edi? da un semn!
ce sa fac cu irinuca? are pielea ff uscata de o vreme. desi dupa fiec baita o fac cu ulei mustela. si mai nou o fac ziua cu crema stelatria tot de la mustela, la recomandarea neonatologului, si tot uscata e!
mami de irina
are pielea uscata-adica parca e faina(scuze comparatia) ,pt ca asa era si Sorana si mi-a zis pediatra ca e normal nu-i de speriat.mie mi-a recomanfat o crema de la Bubchen (in tub) cu froricele albe cu galben ( am un lapsus),o dadeam dupa baita si si-a revenit repede dupa ia.
mersi fetelor pt felicitari,ma face-ti sa rosesc,pt ca sincer nu meritam asa note mari!!!!!!acuma m-am ambitionat sa termin cu 10 (si asta e un lucru pozitiv!)
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
RAMO sunt tot felul de siropuri pt gat ,incearca ceva si sigur te ajuta
GABI draga eu cred ca i s a spart canalul ,asa am patit si eu cu Tiadris in seara de REV am crezut ca ma duc cu ea la urgentze ,asa mult i a curs si atunci a fost si ultima data ,Doamne ajuta asa fie bine
GEANINA vin cu tine la cumparat nu ti face griji in privintza asta :))
CRISTINA lasa ca o sa vezi tu ce cumintzica de fatuca vei avea ,de abea astept sa mi spui cum e cu doi copilashi si noi mai asteptam vreo 2 ani si o sa mai facem un bebe
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA scumpo felicitari ,ce mai esti tare ..bravo tzie mamico
MELI stii ce fac cand e vreme urata ?la mall uri ,nu ti imagina ca ma duc sa cheltui nu stiu cati bani ,dar si daca mi cumpar o bluzica ,sau ceva pt mamarutza sau pt sotz ma simnt f bine ,asa ca hai la shopping:))
DIANA ai incercat si cu ulei de masline?
iko spune:
Meli ce bine e de voi, distactie faina
Oana si eu asa stiu ca oscilococcinum se poate lua cat alaptez si alvocalmin si cum zice si dariandra multe citrice
dpop la Szende se ducea piele de pe corp si doctorita a zis sa o dau cu crema cat mai grasa ne-a prescis de la seba med porma ceva crema degmatologica si ia trecut de la sanosan lapte da corp de cand o dau cu acesta nu i se usuca pielea deloc ,si ia scoarta rosie avea pe piept ca am crezut ca e dermatita atopica
ALEX29 spune:
IKO draga sa stii ca si eu am tot sunat la saloanele de cosmetica dar in perioada alaptarii nu e bine sa ti faci nimic pt slabit asa ca mai avem de asteptat
OANA aseara am dat drumul tare la muzica si am dansat cu puiutzu meu ...e ceva nu ?cred ca am slabit vreo 200 de g :))