Gravidute si mamici de CLUJ - 56
Raspunsuri - Pagina 7
iko spune:
redai ce frumusel e David e cam greu sa ne tinem pe picoare
eu acuma am terminat ora de fitnes sant loarca de transpiratie sper sa aibe ceva efect Alex tu nu ai incercat saitu pe care lam trimis
ma duc la
ALEX29 spune:
LORE draga la multe luni pt DAVID e un scump de baietzel
ce scump a fost cand a cazut si s a rasturnat pernoiu ala mare peste el ,sa l pap tot ce ginerica frumos am
IKO da se pare ca tu nu te joci ,bravo ,n am incercat exercitiile din pacate :((
cate kg ai ?
eu am 68 si 1,64
noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
LORE, la multe luni pentru DAVID!!!
Ce rusine, tocmai eu care sunt dintr-o zi cu el nu m-am sesizat...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
dpop spune:
alex, esti scumpa noi p-acasa, ne luptam cu tzatza din ora in ora aproape, uf!
redai, ce duuulceeeeeee! iui cum a picat el saracutul. nu avea sonor filmuletul din pacate.
m-am uitat si eu la noile poze, nu va mai nominalizez dar suntem toate frumoase si cu bebelusi si mai frumosi. cei mai frumosi. si mai dulci. si mai speciali. si mai cuminti. si mai precoce. si mai, si mai, si mai
va pe toate
mami de irina
mami_alexia spune:
Lore,sa-ti creasca mare feciorul!
Alex, da, acum se trezeste Alexia noaptea din cauza dintilor. Sper insa sa-si revina..
Fetelor, eu sunt obosita tare asa ca va doresc o seara placuta si o noapte linistita!
MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)
redai spune:
mersi, mersi.
Fetelor nu avea sonor pt ca l-am filmat azi numai pt voi.Este filmat cu aparatul foto. De la camera nu stiu cum sa le pun. Sotul nu stie nici ca mine.
Eu am 57 kg.Daca as mai da 3 kg jos, as fi ca inainte de sarcina.oricum eu nu ma stresez,daca e sa le dua jos bine, daca nu nu.
Sa va zic ce a ispravit david iar.A venit un prieten sa ne mai faca niste prigramele pe noul calc si copilul l-am pus in rotobil.Liniste pana am auzit ca urla.Nu eram atenti la el.Vroia sa intre sub masa si dadea cu capulDe fiecare data urla mai tare
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Sa o ajutam pe Ramyteo
bex spune:
Lore, ai un baietel:) frumusel foc:!sa il pazesca bine Tiadris;)
La multi ani!!!!
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Gabriela77 spune:
Multumesc mult, fetelor! Sunteti asa scumpe...Sara a adormit, am dragalit-o toata ziua si eu si tati, nu prea ma lasa sa-i pun picaturile, trebuie din nou Tobrex 1 saptamana, si saracuta nu ma lasa...offf....sper ca macar sa fie bine, ca nu as suporta sa mai trecem prin asta inca odata.
Cristina, mare dreptate ai, nu cred sa existe ceva mai dureros decat suferinta propriului copil. Eu nu am reusit sa vad poze cu tine si Vlad, desi tare mi-as fi dorit...
LOre, ce mai, are mami flacau mare...Si ce ochi frumosi! Nu i se mai schimba acum! La Multi Ani!
Sis, nici nu ma indoiam ca preferam aceeasi poza. Ce face iubitica Cari?
Diana, tare te admir eu, cum te straduiesti tu cu alaptatul. Bravo! Esti o mami extraordinara!
Ramo, de data asta nu te cert, da' daca mai schimbi odata lapticul ma supar....hihihi....Serios, acum, lasa fata sa se obisnuiasca cu lapticul ca nu cred ca e bine sa tot schimbi asa. O fi bulversant si pt ea. Hai ca va fi bine Bea, ai incredere in ea! Aaaaa, ce ochi de soacra ai...hihihi...da, masina e dusulita, putzalita si ...in service, sa-i faca o revizie generala, asa de inceput....
Alex, eu nu mai zic nimik k tocmai am mancat o tabla de ciocolata. Intreaga. Si cartofi prajiti si gratar, la ora asta. Numai Dumnezeu are grija de mine sa nu fiu o grasuta, la cat de nesimtita sunt cu mancatul....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
iko spune:
Alex am 75 kg si 1,70 ,inainte aveam 55 de kg am facut tratament sa ramin insarcinata si m-am ingrasat 9 kg ,in timpu sarcini am mai pus vro 20 ca mincam ca o sparta si acuma nu mai slabesc dar ma gindesc serios la electrostimulare trebe sa ma mai documentez de ce e contra indicat cat alaptez
Gabriela77 spune:
Yuhuuuu! Am vazut pozele, Cristina. M-am indragostit de zambetul smecheresc al lui Vladut! Si tu imi pari tare cunoscuta...Frumoasa burtica ai. Abia astept sa o vad pe Daria!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)