Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

De Felicia nu mai stie nimeni nimic?
Noi sambata am fost in Polus, ne-am luat patut de lemn de la Miniblu cu 400 lei, abia astept sa vina timpul sa-l montam.
Mai trebuie sa luam salteaua, dar nu stiu care e mai buna. Ceva recomandari?

30+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, merci;) sunteti ca de obicei, niste dragute:)

Cris, esti o graviduta f frumusica si Vladicul a crescut mul de cand nu l-am vazut:) am vazut ca aveti si un ciobanesc german:) ce mai, apare si Daria si veti fi familia perfecta;)

Ramo, ce faceti voi? ce face Bea papaciosa?

Gabitzo, aia cu cordela e si preferata iubitului meu;))si sa stii ca nu am luat chiar tot...chiar am mai lasat pe data viitoare;))
Pupici fara numar la iubita Sara si la mami, doua curajoase:)

Oana, mergi la control sau ce? Ce face frumusica ta?

Paula, e f scump piticul si f bine dispus:) si mai ales, vad ca a mostenit ochisorii mamei;)

va

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Paula ce dragut e Stefanut!!Mie mi se pare ca seamana in continuare cu Bea.La forma capului,la ochisori si la gurita.

Cristina chiar ce mare a crescut Vladut!!!Si ce burtica frumoasa ai!!!Mi-e dor de a mea!!

Co ce mult imi place parutul lui Cari.Nu mi-o pot imagina pe Bea cu parut asa mare.
Poate vroiai sa intrebi ce face Bea pUpaciasa nu Bea pApacioasa....offf...iar i-am schimbat laptele...nu da-ti cu rosii...sau da-ti,ca merit..Ii dau Topfer...ma gandeam ca poate va papa mai mult dinasta...dar nu...tot 500-600 papa...asa ceva...nu depaseste nici cum...De luat in greutate ia,a luat in 4 zile 150 gr...ma gansesc ca inca stomacelu ei e mic,daca si ea e asa de micuta???Nu stiu..cu Topfer ii merge bine,am inceput de ieri,nici o reactie negativa inca...2 caki...asa era si cu celalalt...m-am gandit ca poate va papa mai mult...de fapt are cu cine semana ,nici eu cica nu mancam si nici Radu..el manca 10 ml de lapte...va da-ti seama ala stres pe soacramea...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc Mami de Alexia, Co si Ramonela!

Ati fost dragute, dar eu abia astept sa scap mai repede de burtica. Mie sincer nu mi-a lipsit. Ma misc mai greu, si mai ales acum nu am voie, ca tre sa fiu rapida ca si Vladic. Atata ma alearga prin casa, ba sa-i scot mingile de sub pat, ba sa ne jucam de-a cucu-bau, ba sa dansam, si lista poate continua

Co - asa se pare, familia perfecta, in care cel mai fericit membru e catelul .

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Cristina tare frumoasa burtica si un baietel pe masura.

Ramo eu zic sa nu te mai stresezi asha.Fii multumita ca papa atata.Daca ar papa numai 3-400, cum papa David la ceeasi varsta?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ei, Ramo, lasa ca se va face si papacioasa;))

Cred ca topferul e ok, acum o sa vezi tu cum merge si poate ramai la el:)
cu parut sunt f haiosi bblusii, intr-adevar:)

Cris...si voi pe langa el;))

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRISTINA tare frumos mai e VLADUTZ si are un zambetttttttt vai vai iar tu mamico esti o super cu burtica
RAMO draga de tine ,sper sa fii nimerit cu lapticu asta
ADRIANA puiutzu tau se mai trezeste noaptea ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO draga ai un scump si un frumos de baiat ..se pare ca a inceput sa citeasca
ce super arata tortu hmmmmm
DIANA pe unde esti ?cum e puiutzu tau ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Cristina ce baietel frumos si mami cu burtica, asa mi-e dor sa fiu graviduta abea astept sa vina al doilea bebe

Gabi si eu asa am simtit cand am fost la control si pingea fata asa tare cum nu am mai auzito , cred ca si noi acolo ajungem ca to ne curge ochiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Acum 7 luni pe vremea asta faceam cunostinta cu ingerasul meu.Acum am crescut si imi bucura sufletul in fiecare zi.
Daca am vazut asha multe frumuseti pe aici. ce ziceti de

ASTA

SI

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Puiutul asta

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput