Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RALUCA multe pupicuri pt bebe ,sper sa nu l doara tare ,il dai cu ceva pe gingii ?
MELI multzum mult
LORE chiar ca de abea astept si eu vremea frumoasa sa ne putem intalni cu bebeii in parc
si se pare ca tot mai nazdravan e puiutzu :))
OANA nu stiu nici o gradi ,sa stii ca mi am facut testul ala dar n a iesit nici un nume:((
GEANINA vrei sa ti fac o poza cu burtoiu meu ?
te cred ca ti e greu ,lasa ca poate vine si sotzul tau ,eu asa am fost 4 ani ...brrrrrr ca nici nu vreau sa mi amintesc cand ma ducea Clau la aeroport ce groaznic era
dar gandeste te ca nu stai mult si mai ales ca ai si familia aici
GABI draga de ea si de tine ,te cred din inima aca ti a fost greu ,dar bine ca a trecut

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela - bine ca a trecut si de acum va fi bine!

alex - am vazut si eu pe urma ca nu iesea nimic! cum merge cu gimnastica si cu centura???

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

ma duc la masa de tortura! mai fetelor nu am calcat atata in viata mea cat am calcat de cand s-a nascut Maria!

Mergi la inceput

Iko – si eu la fel de invidioasa ca si tine pe mamicile astea slabute de pe aici! Hihihi!

Geanina – si eu sunt departe de ai mei! Dar ma consoleaza gandul ca am o familie fericita si o printesuca sanatoasa! Sunt convinsa ca si tu simti implinita acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Intr-adevar, Gabi, cel mai ingrozitor lucru pentru o mama e sa suporte suferinta copilului sau! Si eu am trecut de cateva ori prin momente asemanatoare si de fiecare data ma simteam ca si cum mii de cutite mi s-ar infige in inima si plangeam deopotriva cu el...Chiar daca stii ca ce se face, se face spre binele copilului, tot greu ii...Spor la dragalit!

Eu va pun niste POZE si fug, ca mi-a aruncat Vladut chiar acum niste bani in cosul de gunoi

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA draga de acord cu tine ,n am calcat atata niciodata :))
spor la treaba ,eu tocmai am terminat
Centura n am primit o inca iar cu sportul paaa de mult :(( m am lasat de abdomene ...hai sa ne apucam azi ...macar 25 in fiecare seara ,ce zici ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi,bine ca ati trecut si peste asta. Cand era Alexia micuta, pe la 2 luni, i-am zis doctoritei ca ii lacrimeaza un ochi.A analizat-o ea putin si mi-a spus ca s-ar putea sa fie canalul infundat dar mi-a zis sa mai asteptam un timp sa vedem daca mai continua asa. Pana la urma s-a desfundat de la sine si nu a fost nevoie de nici o interventie. Am fost insa de fata cand i-a apasat pe ochisor si a durut-o rau...

MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela-scumpa de ea, bine ca a trecut peste, si bine ca nu-si aduc aminte.lasa ca a trecut, rasfat-o in schimb azi ca a fost curajoasa, hihi.te cred, cred ca e super nasol sa stii ca e ceva rau pt ea si trebuie sa lasi sa treaca peste.

Mami-alexia-stai linistita, si la piti i-au iesit un pic pe orizontala amandoi de jos, cumva oblic, unul spre altul, sper sa intelegi. noi de asta am invatat la scoala ca e normal, din cauza ca nu iese lipit chiar de celalalt de langa. si tremele pe care le va avea intre dinti(spatii) sunt absolut normale, sunt date de cresterea maxilarelor.dar daca dintele e un pic rotat nu-i problema, important e sa iasa pe aceeasi linie cu restul(in continuarea lui) , sa nu fie mai spre palat sau spre vestibul(mai spre buzita) . si si daca asa ar fi, asa la o varsta inca nu se face nimic. hihi, ce tindem spre perfectiune cu bebeii nostri!e ok zic eu, esti o mami grijulie

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabi cred ca a fost groaznic...of Doamne,bine ca a trecut si s-a rezolvat.Pupici multi la Sara!!!!
Am vazut ca ati dusulit masinuta.A fost si putzalita???

Meli e tare dulcica piti!!!!!!Ce mare a crescut!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, multumesc mult pentru raspuns, sper sa fie ok, va anunt eu cum iese dintisorul buclucas pana la urma. Ce-i drept, incisivii centrali,de sus sunt ca doua lopatele, sunt foarte lati.
Cristina, multumim pentru poze, pe tine eu nu te stiam deloc.Trebuie sa fii foarte fericita cu un bebe pe langa tine si cu unul in burtica!

MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput