Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

MAi fetelor abia astept sa creasca piticii nostrii si sa ne vedem cu ei in parculet. Sa ii vedem cum vb intre ei.
Aseara David s-a initiat in tainele plonjatului . A cazut din pat.A scancit un pic,dar dupa aceea se certa cu noi.De parca noi eram de vina ca el a picat.Se rostogoleste de pe burta pe spate si invers pana ajunge unde vrea.Noroc ca a picat pe cutia cu jucarii si patul e jos.A picat cam la maxim 15 cm distanta.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

stiti cumva ceva gradi particulare sau crese? haideti mamicilor care vreti sa mergeti la servici! ajutooooooooooooooooooor!

loredana - bine ca nu a cazut rau! ce dulce cred ca a fost cand se certa cu voi?

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANA - Da, eu o dezbrac pe Daria de salopeta de iarna si-i dau jos si caciulita.In Iulius cel putin, mi se pare foarte cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-mersi de complimente,hihi,si voi ati crescut considerabil.legat de tras in cap, ii place de numai.o pun in pat, isi ia tifonelul, si-o trage in cap si gata,adoarme instant,hihi.is niste figurine,nu?legat de gradi nu stiu sincer, la mine nu-i cazul ca am ajutor, inca se cearta cu mine pt piti,dar oare este de la asa o varsta mica? cand vrei sa reincepi jobul?

Lore-lasa scumpa, si noi am picat din pat, dar la noi mai nasol a fost ca era mai mult pana jos, hihi.ce sa facem, incep miscarile,se mai lovesc, ajunge o secumda de neatentie.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

vai fetelor multumesc

dariandra poate ne-am intersectat ,si eo o dezbrac pe Szende de salopete ieri am lasato cu caculita

Meli ce frumoasa e Timi cu dintisorii si vad ca fetele noastre au freza la fel

cand ma uit la voi si va vad atit de slabe imi vine sa nu mai slabesc mam gindit sa ma duc la electrostimulare dar ci ca nu e indicat cat alaptez sint disperata

va las ca mergem la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA DIMINETA LA AMIAZ, am venit si eu cu lapticul,
N-am decolat inca,dar o sa fiu pe 8 MARTIE prin imprejurimi.
Tu fetelor asa e de greu cand tre sa-ti imparti inima in doua.Eu deja ma vedeam in RO langa ai mei,no da ce sa-i faci si peste o saptamana e bine,am sa incerc sa vad poate vine si sotul meu.

Dupa ce v-am citit un pic din urma si am vazut pozele la 3 printese dintre printesele noastre,BEX ai o fata sa-ti traiasca ti-am mai zis ,ANTTONI, CE fain se vad dintisori si ce ochi frumosi are,si vrea sa pape marut deja,hihihi,
ALEXce tot te plangi ca esti garasa,arati foarte bine,si ai o printesa ca in povesti ,si un printisor pe acolo STEFAN,care cred ca o sa-mi faca concurentza la petzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

GABRIELAin sfarsit ti-a venit MASINA sa ai parte de ea si s-o stapanesti sanatoasacand vin acasa facem un RALIU HAHAHAA numai de mamicute,ar fi misto.

REDAIacum tre sa fi cu ochii in patru,ca nici nu sti ce repede se intorc si al meu mi-a cazut,si din caruciuor,sa urcat in picioare,si s-a rasturnat cu carucior cu tot,dar culmea n-a zis nimic s-a speriat si cred ca s-a blocat si el.l-am luat in brate si gata i-a trecut.

VAI TU FETELOR am citit cat va vine gazul am ramassi la mama i-a venit 200 de euro,casa particulara.vai tu fetelor da scumpeliste e pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna ziua! Am vazut fetite frumoase si baietei chipesi!Pe Timea nu o vazusem demult, imi place cum se stramba.
Bex, Carina e bucatica rupta din tine, parca sunteti surori!
Iar Stefanel seamana si el foarte mult cu mami!
Meli, am o intrebare si ti-o adresez tie pentru ca esti in domeniu. Alexia are 4 dintisori, 2 sus si doi jos iar acum isi fac aparitia incisivii laterali, sus. Am examinat-o eu pe toate partile si am impresia ca unul dintre ei iese putin stramb, in diagonala. E posibil, adica..e normal? Si banuiesc ca nu se poate face nimic, ca oricum astia vor cadea pe la 7 ani, nu?Oricum, s-ar putea doar sa mi se para dar m-am gandit sa intreb.
Fug sa trag un pui de somnic alaturi de printesa mea pentru ca aseara am avut musafiri neasteptati(socrul meu de la Suceava) si am trebaluit intruna. Si cand ma gandesc ca iar incepe scoala mi se face rau...a trecut prea repede vacanta, eu aveam nevoie de o vacanta mai lunga...macar o luna..
Si inca ceva. Avem ceva probleme cu placa video a calculatorului si maine il vom duce la reparat ca e in garantie inca. Asa ca s-ar putea sa lipsesc cateva zile de pe forum.

MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Offf, ce zi…am fost la clinica. I-a facut interventia. Vai, ce am plans. Nu m-a lasat inauntru si o auzeam urland, nu am auzit-o asa in viata mea…imi venea sa intru prin zid…Oribil.Nu a durat decat vreo 5 minute, mie insa mi s-a parut ca nu se mai termina plansul ei... Mi-a adus-o toata rosie si umflata. Dupa ce a suspinat de cateva ori s-a linistit la mine in brate si a inceput sa rada si sa vorbeasca pe acolo. Ba chiar s-a imprietenit cu un baietel venit pt aceeasi problema, cu 3 zile mai mare. A fost obturat canalul. A zis doctorita ca nu e de stat, ca pana la urma tot la asta se ajunge si e mai rau cand sunt mai mari. Acum am ajuns acasa, face nani fata, se trezeste, papam si o rasfata mama toata ziua! Iubita lui mama, iubita…

Lore, felicitari pt 10 de la examen. Ma bucur ca a avut efectul pumnul strans.
Sis, nu am achzitionat decat ceva maruntisuri de prin Carrefour, nu prea mai gasesti nimik. Cautam ceva pantofiori de gala, dar nu am gasit nimik frumos.Se pare ca ai luat tu tot...
Alex, eu am luat Dentinox pt Sara, tare bine-I face, si noi ne pregatim sa fim iepuras. Gelul calmeaza pe mmoemnt cred, de dureri tot nu scapam noi, si ea baga tot in gura, se freaca in disperare.
Ioana asa se vede si la Sara, ca 2 boabe de mazare albe prin gingie.
Adriana, ce tinerica esti. Si tare frumoasa!
Raluca, vai, draga de tine! Eu cred ca-s dintisorii…Asa repede e gata concediul?
Meli, cum sa ma supar? Nu pe ei doi ii iubesc eu cel mai mult? Chiar mi-am dorit o fetita sa semene pe tati! Uite ca m-a ascultat DD!
Oana, asta e si problema mea, eu inca nu m-am interesat de gradi...
Bravo, Nico, pt laptop!
Lore, bine ca nu a cazut rau. Eu inca sunt traumatizata de cazatura Sarei. Dar vb Ralucai, betivii si copiii au Dumnezeul lor, nici Sara nu a patit absolut nimik, desi la noi a fost mai nasol ca a fost afara. IMi-a povestit doctorita insa de niste cazaturi de s-a ridicat parul pe mine.480 ron gazul si la noi.
Geanina, parka la raliu nu m-as baga, dar la o plimbare in parc, da…hihihi

Revin dupa e vizionez pozele.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si pentru ca iubita mea inca doarme am paucat sa admir si bebelusii.
Ce mai, Timeea si Carina sunt niste papusele dulci-dulci. Imi place poza ta, sis cu cordeluta cand o pupi pe Cari. Iar piti e mortala cum se stramba.
Stefanut a crescut mult, e deja initiat in tainele cartii. Si uite ca nu s-a umflat de la Nan. Mai sa fie....hihihi...
Szende face parada de cordelute si bentite si e dragalasa foc.

Supica e facuta, casa curata, eu imi astept iubita sa se trezeasca sa papam si sa ne dragalim toata ziua!

O zi frumoasa va doresc.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput