Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANI pai un baiat are mamii nu ?imi imaginez ce fatzuca nevinovata avea dragu de el

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anamica, bine ai venit printre noi. Si Alexia e alaptata exclusiv la san si are aproape 10 luni. Nici nu cred ca voi reusi sa o invat cu biberonul vreodata.

MAMI & bebe ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Anamica sa sti ca si eu alaptez exclusiv la san(fetita mea are 4 luni)cat despre diversificare cred ca ar trebiu treptat sa ii introduci fructe si legume pisate(ii dai o lingurita la inceput vezi care-i plac sa nu o inbolnavesti de ficat)daca nu-i place asteapta 2-3 zile si incearca altceva.
Bafta,si pofta mare la micuta ta Ana.
Sa cresteti mari si sanatosi

Loredana mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, si eu m-am gandit la nr 2 dar as vrea sa-l fac asa prin aprilie-mai, ca sa pot iesi la plimbare ca mie nu-mi place frigul deloc si nu prea ies cu irina din cauza asta. plus ca am un pic de frica de iesit de cand s-a imbolnavit.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

MULTUMESC DIN INIMA PENTRU APRECIERI ALVARO,fiind un cavaler va trimite pupicuri la toate mamicile si in special la printese

GABIu fi trista ca o sa vezi ca o sa treaca,i-ai mai facut masaj?si sper sa nu se raceasca draga de ea.

la noi e o vreme tare aiurea in sensul ca acum e soare si dupa 5 min.poate sa ploaie,si seara s-a racit tare de tot aici au inceput iara cu gripa,oameni.normal nu sti nici cum sa te mai imbraci.dar macar este soare un pic.

ioana ce bine ca ai scapat cu cocoselul eu inca mai am de lucrat la elo si tare mi-e frica ca ajungem la operatie.

valenamarianava doresc multa sanatate si mult optimism si gandirea pozitiva,o sa vedeti o sa iasa totul bine

ANTONImulta bafta si drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

pufulefo sa-si revina la normal ai sa vezi.

nrl.spor la treburi,normal nici eu nu ma duc ara ALVARO nicaieri,unde nu e bine primit el nici eu nu ma duc.

Anamicabine ai revenit,si felicitari pentru bebitza.
Eu i-ti zic cum am facut eu tu o sa faci cum vrei.am inceput cu supica si pireu de legume.si verdeturi,fructe,carne de pui,curcan,vita,pork,miel,orez,paste fainoase,biscuiti,si dupa 1an vasole,linte,
Toate aceastea le dai pe rand sa se obisnuiasca aparatul digestiv,si sa vezi daca face alergie.POFTA BUNa si sa-ti creasca mare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Am deschis

capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata:)

Gabitzo, Alex, nu raspund la provocari. Langosi am mancat 4 aseara sa fiu sigura ca nu ma incape rochia de botez:)

Pupici multi la micuta noastra Sara sper sa treca de perioada asta mai dificila cat mai repede si cui cat ma pitina suferita...si pt tine, mami, la fel

cheful de invatat este egal cu 0 barat la mine, asa ca astept sa treca si saptamana asta sa ma gandesc la alte chestii...

in alta ordine de idei, ieri am cantarit papusa, are 6,400 si aprope 65 cm, a crescut ceva si e tot mai povestitoare si mai haioasa:)

hai ca merg la invatat:)

pofta buna la pitici si chef de joaca la mamici:)

o zi frumoassssaaaaa!!!! mai e un pic si vine primavara!!!!!!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, nu facem parada modei. alex a intrebat..eu ma imbrac cu singurele haine ok pe care le am

uff..mai gabi..eu credeam ca doar bebicii mici au asemenea probleme..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineta, dragele mele!
Desi nu de mult timp comunicam impreuna,nu stiu ce m-as face fara voi.
ALEX - prezenta la apel.
Noi suntem bine si avem o energie de zile mari.Ne gandim ce sa facem cu Daria sambata ca suntem invitati la o onomastica (de data asta fara bebelusi).Vom vedea .

Mergi la inceput