Gravidute si mamici de CLUJ - 56
Raspunsuri - Pagina 21
geanina-nica spune:
ALEXnu fi trista
o sa vezi ce repede trece saptamana,deja suntem aproape la sf. de sapt.mai e un pic si gata vine si mama
Normal avea o fata de nevinovat si cu ochisorii aia i-mi venea sa-l stang sa-l pup de numa numa.lasa ca ai sa vezi cum o sa fie.
VAI FETELOR I-MI FACETI O POFTA CU PAPANASI CRED A NU AM MAI MANCAT DE 2 ANI,cand am sa ma duc acasa cred ca am sa ma ingras ca o sa mananc numai pizza si papanasi si gogosi,.
.
LA CHICAGO, RES,sunt papanasi?
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Felicitari pt studentele noastre!!! si notele mari pe care le-ati luat. Meli daca zici ca ti-ai cazut primul examen din lunga ta viata de studenta... Felicitari si tie! Trebuia si o chestie de asta!!!!
Giani ce nazdravan de baietel ai!!!
Cred ca toti fac boacane de astea. Atita timp cit se poate spala e super!!!
Anamica, bine ai revenit! Vrem sa vedem Ana mica
E indicat sa se inceapa diversificarea numa la 6 luni daca o alaptezi exlusiv. Asa e cel mai bine si comod! Numa bien vine primavara pina auinci si apar legume proaspete!
Nrl mie nu mi se pare o barbarie faptul ca este ajutata putin putzulica. E mai usor la virsta asta, (nu ii doare deloc pe ei, mai mult pe mamici/tatici) decit mai trziu daca se ajunge la operatie. Bineinteles, nu toti ajung la asta, dar e mai mare probabilitatea de a fi operat un baietel la care nu i-a fost trasa pielicica decit unul la care i-a fost. Stiu un baietel de un an jumate care face tratement cu antibiotice de o luna din cauza asta(se tot infecteaza). Nici eu nu am avut curajul sa incep, dar odata inceputa treaba de dr, a fost foarte usor de continuat.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kitzy spune:
Alex da, numai 9 saptamani!!!
Ar fi bine sa-mi lasati careva pe PM un nr,doua, de tel sa pot anunta evenimentul cand va fi cazul.
31 cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
geanina-nica spune:
AM uitat cu imbracatul,eu cred ca o sa-mi pun blugi cu ceva bluzita,camasa,rochita cu yegari, nu stiu eu ma hotarasc pe loc dar in orice caz,sa fie comod sa pot sa ma misc.si sa fug dupa prichindelul meu.