Gravidute si mamici de CLUJ - 56

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEXnu fi trista o sa vezi ce repede trece saptamana,deja suntem aproape la sf. de sapt.mai e un pic si gata vine si mama
Normal avea o fata de nevinovat si cu ochisorii aia i-mi venea sa-l stang sa-l pup de numa numa.lasa ca ai sa vezi cum o sa fie.

VAI FETELOR I-MI FACETI O POFTA CU PAPANASI CRED A NU AM MAI MANCAT DE 2 ANI,cand am sa ma duc acasa cred ca am sa ma ingras ca o sa mananc numai pizza si papanasi si gogosi,..
LA CHICAGO, RES,sunt papanasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
Felicitari pt studentele noastre!!! si notele mari pe care le-ati luat. Meli daca zici ca ti-ai cazut primul examen din lunga ta viata de studenta... Felicitari si tie! Trebuia si o chestie de asta!!!!

Giani ce nazdravan de baietel ai!!! Cred ca toti fac boacane de astea. Atita timp cit se poate spala e super!!!

Anamica, bine ai revenit! Vrem sa vedem Ana mica
E indicat sa se inceapa diversificarea numa la 6 luni daca o alaptezi exlusiv. Asa e cel mai bine si comod! Numa bien vine primavara pina auinci si apar legume proaspete!

Nrl mie nu mi se pare o barbarie faptul ca este ajutata putin putzulica. E mai usor la virsta asta, (nu ii doare deloc pe ei, mai mult pe mamici/tatici) decit mai trziu daca se ajunge la operatie. Bineinteles, nu toti ajung la asta, dar e mai mare probabilitatea de a fi operat un baietel la care nu i-a fost trasa pielicica decit unul la care i-a fost. Stiu un baietel de un an jumate care face tratement cu antibiotice de o luna din cauza asta(se tot infecteaza). Nici eu nu am avut curajul sa incep, dar odata inceputa treaba de dr, a fost foarte usor de continuat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex da, numai 9 saptamani!!!
Ar fi bine sa-mi lasati careva pe PM un nr,doua, de tel sa pot anunta evenimentul cand va fi cazul.

31 cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

AM uitat cu imbracatul,eu cred ca o sa-mi pun blugi cu ceva bluzita,camasa,rochita cu yegari, nu stiu eu ma hotarasc pe loc dar in orice caz,sa fie comod sa pot sa ma misc.si sa fug dupa prichindelul meu.

Mergi la inceput